AUNA LAIKA ZĪMOGS

No 20. marta pl. 18:57 (astronomiskā pavasara sākums) līdz 20. aprīlim pl. 6:55 Saule ir AUNA zīmē.

SUPERHOROSKOPI.LV

JaunMēness 30.03. - akcenti

Astroloģiskā gada sagaidīšana ir viens no svarīgākajiem gada notikumiem, turklāt sākas punktuālā Saturna gads. Aprakstu par gada prognozēm, kas izriet no precīzās Saules pārējas Auna zīmē, atradīsi ŠEIT.

Gatavošanās Saules gada sākumam un tā sagaidīšana.

Toni noteiks arī 15. - 29. aprīļa starpaptumsuma periods.


Biznesā

Biznesa vidi nopietni ietekmēs darbības planētas Marsa un ilgtermiņa stratēģijas planēta Saturna cilpas (retrogrādais stāvoklis), par ko jau rakstīts marta prognozēs.

RetroMarsa un RetroSaturna cilpas.

Biznesa veidošanu gana burtiski var salīdzināt ar to ainu, kāda veidojas regulāri debesjumā – planētas leņķiski sastājas kvadrātos. Tas astroloģijā ir spriedzes informācijas nesējs. Salīdzinot, varētu teikt, ka biznesa pārvietošanās ir kā ar kvadrātainu riteni. Pabraukt uz priekšu jau var, bet ērtības pamaz.

Viena no vadošajām tendencēm ir atdalīšanas, atvienošanās, saistību saraušanas u.tml. Arī tās savienības, kas izveidosies, visticamāk tiks pārveidotas. Nestabils laiks.

Īpaša uzmanība ar tehnoloģijām, tehniku, lidošanām un satiksmi kā tādu. Rūpīgi jāapdomā vai jebkāda pārvietošanās ir patiesi vajadzīga.

Uzņēmuma iekšējai pārkārtošanai, reorganizācijai, plānu pārstrādei u.c. darbībām, kas neparedz tiešu aktīvu virzību uz priekšu tirgū – īstais laiks!

Jaunus amatus ieteicams ieņemt uz pārbaudes laiku – pagaidu režīmā, lai pēc 20. maija noslēgtu saturīgāku līgumu.

Auto neiegādājas līdz pat jūlija nogalei.

7. aprīlī tirdzniecības un sakaru informācijas nesējs Merkurs pāriet Auna zīmē, kur priekšā līdz pat 23. aprīlim gaida nopietni pārbaudījumi ar nestabilitāti raisošo Urānu. Jo tuvāk 14. aprīlis, jo notikumu struktūra drudžaināka un nekontrolējamāka. No 13. – 15. aprīlim nopietnas darbības neplānot, ja vien to mērķis nav kaut ko galēji salauzt.

Kopumā biznesā šajā periodā sievietēm ir lielāka veiksme nekā vīriešiem.

Attiecībās

Sievietes (Venera Zivīs no 5.04.) kļūs sapņainākas, naivākas, ilūzijām piepildītas un gatavas kļūt par mīlestības moceklēm. Tā kā Zivis paģēr arī „otru grāvi” - seksuālu izlaidību – jāsapņo vismaz ar atvērtām acīm, lai pēcāk nenākas nožēlot.

Viskritiskākās dienas dāmām ir 2. un 3. aprīlis, bet arī kungi uz to laiku ir nervu kamoli un jebkuru problēmu risinās aizklapējot durvis ar skaļu blīkšķi.

5. aprīlī mainās sievišķā enerģētika, tādēļ šajā dienā kā lokomotīvē sagrūstīsies visa ilgākā laikā iekrātās emocijas, notikumi. Būs gan puņķi un asaras, gan risinājumi.

Turpmāk daudz vairāk prieka, naudas, baudas un arī romantikas. Tieši sievietes ir tās, kurām sekos veiksme.

Vīrieši (Marsa cilpa Svaros – līdz 26. jūlijam) – nonākuši ilgstoši mulsinošā situācijā. Vīrišķā planēta dēļ savas cilpas pārlieku ilgi uzturēsies ciemos pie pretpola un reizē pārinieces Veneras pārvaldītās Svaru zīmes. Neizlēmība, mīņāšanās uz vietas. Aktīvas sabiedriskās attiecības, kam pietrūkst satura. Tā kā Svaru zīme mūsu platuma grādos ir lēni uzlecoša, daudziem tieši šī zīmē atrodas uz ASC, kas nozīmē, ka līdz pat jūlijam Marss tricelēs egoismu pa visām maliņām. Visiem pārējiem jāpavēro, kāda tēma jau kopš 7. decembra ir uzmanības degpunktā, kur notiek galvenās aktivitātes. Ar to arī cīnīsies visu pusgadu!

Kopējā Veneras un Marsa saspēlē vērojami kritumi, bet, kad paklūp abi, – arī tā ir saskaņa...

29. marts, kad tā jau dēļ Hekates dienām veidojas attiecību sagurums un saspīlējums, vēl arī Venera nonāk spriedzē ar Saturnu, proti, pastiprina emociju nomāktību un skaistuma krīzi. Tiesa, laiks veido „rungu ar diviem galiem”, jo tieši šajā potenciāli spriedzes vidē kā krāšņa roze uzplaukst sievišķās Veneras un vīrišķā Marsa harmoniska sadarbība (trigons). Vienam tā teikt pipari uz mēles, citam saldkaisla mīlas diena. Bet visbiežāk – kaut kas pa vidum.

Par dažādu planētu cikliem un to skaidrojošo ietekmi var lasīt šeit.

Planētu cilpas. 

Kā plānot nākamo gadu.

Austrumu gada horoskopi.

Saturna Skola - laika gars ar 2,5 gadu pamācošu nosacījumu ciklu. 

PLANĒTU CILPU KALENDĀRS.

APRĪĻA sekmīgās dienas: 4., 6., 8., 9., 12., 19., 24. – 26.