Vēzim tīk rāpties atpakaļ...

No 21. jūnija plkst. 8:46 līdz 22. jūlijam plkst. 19:36 Saule atradīsies VĒŽA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Vēža zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saule Vēža zīmē ir kā mātes klēpis, kurā maigi Saules ieaijāts uzturas arī pieaugušais cilvēks. Ar Saules pāriešanu Vēža zīmē 21. jūnija plkst. 8:46 sākas astronomiskā vasara jeb īstie Saulgrieži. Tas ir enerģētiski viens no četriem spēcīgākajiem gadu rakstiem, kas ļauj arī cilvēkam dotajā brīdī savā dzīvē ieaust vēlamos dzīparus. Laika zinātāji teic, ka atšķirībā no kalendārās Jāņu dienas, šajā ik gadu mainīgajā Saulgriežu brīdī, visi lietus mākoņi kā paburti ejot garām. Saulgriežus sagaida ar dzīvām ugunīm un tradicionālām dziesmām, dejām un nebēdnībām. Arī papardes zieds uzzied tieši tonakt.

Tomēr jūlija svarīgākais astronomiskais notikums, kas saistīs cilvēku enerģētiku, ir divi aptumsumi - 7. un 22. jūlijā. Pusēnas Mēness aptumsums 7. jūlijā un Pilns Saules aptumsums 22. jūlijā būs pilnībā redzams joslā no Indijas līdz Ķīnai, kā arī Klusā okeāna baseina dienvidu daļā, daļēji redzams Lielākajā daļā Āzijas, Klusā okeāna baseinā. Lai arī abi aptumsumi Latvijā nebūs redzami, tomēr tos sajutīsim. Patiesībā tieši jūlija patumsumu laiks valstiskā līmenī ir ļoti vērtīgs laiks, lai pieņemtu gudrus lēmumus, rāpjoties ārā no bedres, kurā rudens pusē varam ieslīdēt vēl dziļāk... Notikumi un lēmumi sabiedriskā un privātā līmenī atbalsosies tālā nākotnē! Jāvadās pēc tautas parunas: septiņreiz nomēri un vienreiz nogriez. Turklāt, jāgriež ir obligāti! Bet Vēzim tik tīkami rāpties atpakaļ...

Debesu sakarnieks Merkurs 3. jūlijā „ieskrien" jutekliskajā Vēža zīmē, bagātinot sarunvalodu ar mīļvārdiņiem, pamazināmām formām un gādību, lai 18. jūlijā jau bravūrīgi un lielīgi snaikstītos pēc uzslavām Lauvas zīmē.

Libido pāra planētas Venēra un Marss attiecīgi 5. un 12. jūlijā sasniegs duālistisko un gaisīgo Dvīņu zīmi, radot filtram un nebēdnīgai vasarai vēlīgu gaisotni. Pilnībā atslābt gan neļaus Saturna „bremzes" -no ģimenēm prom skrējējus, noliekot pie vietas.

Uzņēmējdarbības vidē laiks ir jaunām idejām, konsultācijām, iespējai ievilkt svaigu gaisa malku pirms rudens maratona.

Bezdarbniekiem cītīgāk jāmeklē darbs, izmēģinot aktīvu komunikāciju un iesaistoties dažāda veida gadījuma darbos.

Diemžēl jāapbēdina laulības ostā stūrētājus, jo pa visu vasaru starp kāzinieku iemīļotajām sestdienām nav atrodama neviena labvēlīga gaismas stariņa.

JŪLIJA

sekmīgās dienas: 2., 8., 14., 21., 27., 31

uzmanīgās dienas: 4.- 7., 12., 15., 20., 22., 25., 29.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JŪLIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JŪLIJĀ.

Iz senču pūra:

Liepu mēnesis

10. jūlijs - Septiņu brāļu diena. Ja līst, līs - septiņas nedēļas.

25. jūlijs - Jēkabi. Beidzas siena laiks, iesākas rudzu pļauja. Jēkabs briedina ābolus un met pirmo aukstuma akmeni upē.

26. jūlijs - Annas saimnieču diena.

JŪLIJA ENERĢĒTIKA

7. jūlijā plkst. 12:21 Pilnmēness Mežāža zīmē. Pusēnas Mēness aptumsums.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Nopietnība. Pienākuma apziņa. Skaidra mērķa izjūta.

- Aprēķins. Pārspīlēts konservatīvisms. Smagnēji uzskati. Slimīga godkāre.

22. jūlijā plkst. 5:34 Jauns Mēness Vēža zīmē. Pilns Saules aptumsums.

Jauna Mēness enerģētika sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Ģimeniskums. Dzīva iztēle. Maigums. Mātišķums. Mīlestība.

- Raudulīgums. Untumi. Slinkums.

Atslodzes dienas:

2., 6., 10., 12., 21., 23.

7., 15., 22., 29. - visu dienu.

Labās nagu griešanas dienas:

3. - 5., 10. - 13., 16. - 20., 25., 26.

Augoša Mēnesī (līdz 4. jūlijam; 25. - 31. jūlijam) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (10. -19. jūlijam) - lēni.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis"