Vēža laiks –
Visuma mātišķais klēpis

No 21. jūnija plkst. 2:09 līdz 22. jūlijam pkst. 13:01 Saule atradīsies VĒŽA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Vēža zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu “pastaiga” debesjumā.

Saules ieiešana Vēža zīmē iezīmē vienu no 4 gadskārtu ritumiem – vasaras Saulgriežus. Astronomiskais un astroloģiskais vasaras sākums iezīmējas diezgan gurdenā laika ritējumā, kad skaistumu mīlošā planēta Venera atrodas retrogrādā (šķietami atpakaļejošā) kustībā. Tāpat kā Saturns. Kādēļ gurdenā, jo sāk jau stāties, lai attiecīgi 25. un 27. jūnijā nostātos uz ierastās „taisnvirziena” debesu takas.

Saule Vēža zīmē izšķīst jūtu pasaules drumslās un jūtas tikpat spēcīgi kā auglis vēl mātes klēpī... Tā kā ir, bet redzēt nevar... Un spēcīgs caur to top viss, kas ir, bet tieši redzams nav – jūtas, mīlestība, gādīgums... Tā vien prasās visu laiku salikt daudzpunktes, pie kurām pakavēties vēl un vēl... Vis tik mīlināms un mīkstināmās un pamazināmās formās - Saulīte ne Saule.

Kopumā jūlijā patiesi ies karsti, jo debesu planētu mijiedarbība un cilpas (Dižčiks) sola pēdējās buksēšanas pirms rudenspuses varenajiem darbiem.

Merkurs 26. jūnijā ieiet Lauvas zīmē pastiprinot godkārīgas ieceres, ego vēršanos caur citiem pašam pie sevis un mēģinājumus apvārdot pasauli apar savs personības nozīmīgumu...

Ja kādam vasara ir karsts biznesa laiks, tad jāņem vērā, ka no 15. jūlija līdz pat 8. augustam piedzīvosim kārtējo Dižčika laiku. Par tā dienām un nedienām lasi ŠEIT.

Venera līdz pat 7. augustam padarīs vieglāku skatu uz privāto dzīvi Dvīņu zīmē. Tiesa, tos labumus vairāk izmantos vairāk meitenes, „spindzeles”, „ciemaslotas”, neprecētās, bez bērnu dāmas.  

Marss pašā Pilnmēness sutoņā 3. jūlijā ieies sev nedraudzīgā Svaru zīmē, bet tik un tā aplaimos Gaisa un Uguns stihijas zīmes, kuriem tā garumgarajā atrašanās  (no 11.11.2011. līdz 03.07.2012.) cilpā cimperlīgi praktiskajā zīmē caurmala visus nervu, naudas un labsajūtas gaņģus.

Lielākas un globālāka slietas attiecas uz debesu revolucionāru, zibensnovedēju Urānu, kas 13. jūlijā uzsāk savu retrogrādo cilpu (līdz 13. decembrim). Bet tad jau jārunā par globālākiem procesiem, par jaunu revolūciju uzplūdiem, par radošu un tehnoloģiju cilvēku mēģinājumiem uzlabot/pārveidot pasauli. Brīnumi notiks. Un nestabilitāte arī.

Biznesā

Izaugsme un bremzes vienlaicīgi. Svarīgākie darbi apdarāmi 28. jūnijs līdz 6. jūlijs. Vēl kādu spraudziņu saturīgai darbībai var atrast 12. – 14. jūlijs. Jo jau 15. jūlijā sāks DIžčika laiks. Jauniem uzsākumiem tukšais periods. Saprotams, ka nekas nav absolūts un atsevišķu nozaru pārstāvji vērtīgus atklājumsu piedzīvos tieši šajā laikā. Tomēr, virzītājspēks daudzās nozarēs, kas atkarīgas no tehnoloģijām, informācijas plūsmas, tirdzniecības, sakariem (kurā tad tas nav svarīgi!!!) viena no biznesa atslēgplanētām – Merkurs – uzgriezusi muguru. Svarīgi saprast, ka ar saprašanu šajā laikā būs pašvaki... Tādēļ nebūs brīnums, ka pēc 8. augusta daudzi steigsies labot pieļautās kļūdas.
Un saglabājiet svarīgus datus pirms šā laika drošā vietā.

Attiecībās

Sievietes (Venera Dvīņos) – gaisīgas, romantiku un interesantu dzīvi kāras, nenotveramas.

Vīrieši (Marss Svaros) – neizlēmīgi, attiecībās ieinteresēti, tiecīgi saprasties.

Abas planētas šoreiz, par laimi, dikti draudzējas.

Tagad un turpmāk katras dienas astroloģisko fonu – planētu stāvokli Zodiakā un savstarpējo mijiedarbību - varat atrast ŠEIT.

 

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JŪLIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā jūlijā.

Liepu mēnesis

10. jūlijs – Septiņu brāļu diena.

Ja līst, līs – septiņas nedēļas.

25. jūlijs – Jēkabi.

Beidzas siena laiks, iesākas rudzu pļauja. Atzīmē ar pirmo jaunā cepiena maizīti. Jēkabs briedina ābolus un met pirmo aukstuma akmeni upē. Dzer kāzas.

26. jūlijs – Annas jeb Saimnieču diena. 

 

JŪLIJA ENERĢĒTIKA 

19. jūnijā plkst. 18:02 Jauns Mēness Dvīņu zīmē.

Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Komunikabilitāte. Viegls flirts. Informācijas vākšana. Izglītošanās. Ceļojumi. Sarakste.

Pakļaušanās citu ietekmei. Laika izšķiešana nevajadzīgos kontaktos. Seklas emocijas. Darbu atstāj pusratā.


3. jūlijā plkst. 21:52 Pilnmēness Mežāža zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Nopietnība. Pienākuma apziņa. Skaidra mērķa izjūta.

Aprēķins. Pārspīlēts konservatīvisms. Smagnēji uzskati. Slimīga godkāre.

 

19. jūlijā plkst. 7:24 Jauns Mēness Vēža zīmē.

Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Ģimeniskums. Ļoti aktīva fantāzija. Dominē jūtu pasaule. Attiecības ģimenē var noregulēt vieglāk nekā citā laikā. Veiksmīgi var paveikt to, kas ātri zaudē aktualitāti.

Raudulīgums. Untumu uzplaiksnījumi. Slinkums. Kad darbojas jūtas, var pietrūkt gribas un mērķtiecības.

A. SOKOLOVS PAR VĒZI

JŪLIJA
sekmīgās dienas: 2., 5., 6., 12., 13., 16., 17., 20., 21., 24., 25.,
uzmanīgās dienas: 3., 7., 9. – 11., 14., 18., 22., 23., 26. – 29.

Kartiņa no manas bērnības krājumiem - datēta ar 1978. gadu :)