Radīšanas laiks

No 21. jūnija plkst. 15.26 līdz 23. jūlijam plkst. 2.18 (Rīgas laiks) Saule atradīsies VĒŽA zīmē.
Vēža zīmē Saule ieiet vasarā. Svinam vasaras saulgriežus, kad papardes ziedu meklējumos savienojas vīrišķais (Saule) ar svievišķo (Mēnesi). Ģimenisko vērtību radīšanas laiks. Līgo nakts ugunskurs izgaismo tumšākos cilvēka kaktiņus, caur to mūs uzrunā senči. Saule Vēzī atsauc atmiņā senču tradīcijas. Arī citas planētas turpina savu kustību pa debesjumu, mainot atrašanās vietu zvaigznājos. 24. jūnijā plkst. 3.32 skaistā planēta Venēra atstāj Vēzi un ieiet Dvīņu zvaigznājā. Cilvēkiem tas radīs izpratni par labu gaumi un manieres. Dzims vieglas un patīkamas attiecības, kas būs gana kustīgas, bet mazāk noturīgas. Par saskarsmi atbildīgais Merkurs 28. jūnijā plkst. 22.58 ieiet Lauvā. Tas īsi nozibsnīs spožās runās un nodzisīs. 4. jūlija vakarā Merkurs pagriežas pret ierasto kustību (retrogrāds) un jau 10. jūlija naktī atgriežas Vēža zvaigznājā, atgādinot cilvēkiem par nepaveiktajiem darbiem. Daudzi, kā saka, dziedās veco dziesmu. Kopumā cilvēkiem pieaugs intuīcija un interese par visu noslēpumaino. Attiecību skaidrošana šajā laikā ir bezjēdzīga. Nevajadzētu pieņemt svarīgus un galējus lēmumus. Domas un idejas, kas radušā šajā laikā, var piedzīvot vairākkārtējas izmaiņas. Papīru lietās arvien vairāk iezagsies paviršība, nekārtība. Nevajadzētu iekārtoties jaunā darbavietā. Retrogrāds Merkurs mūsu domas jauks līdz pat 29. jūlijam. 19. jūlijā arī Venēra piebiedrosies Merkuram Vēzī un pastiprinās cilvēku vēlmi grimt maigā mīlestībā.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Pilnmēness Mežāža zīmē
Sākas 11. jūlijā plkst. 6.02
Emocionalitāte atkāpjas otrajā plānā: nežēlojam ne citus, ne sevi, tiek noraidītas īslaicīgas vēlmes, kaprīzes. No otras puses: iespēja koncentrēt emocijas un virzīties uz saviem mērķiem. Ieteicams nodoties profesionālai darbībai, jo rīcību diktē vienīgi lietderīguma apsvērumi. Šajā laikā nopērkam tikai to, kas patiesi vajadzīgs. Īstais laiks sakārtot darba vietu. Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astroloģija matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka matu griešana var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Tibetas mēness kalendārs jūlijā kā labvēlīgas matu griešanai iesaka šādas dienas:
4. - piesaista ilgdzīvošanu, labu veselību un padara citu acīs pievilcīgāku;
7. - izsauc pastiprinātas priekšnojautas, paredzēšanas spējas un gaišredzību;
9. - pievilina veiksmi, laimi, skaistu izskatu un daudz citu labumu;
10. - piesaista veiksmi darījumos, uzlabo finansiālo stāvokli, vairo mantu un labvēlību no priekšniecības puses;
14. - pagarina cilvēka mūžu;
18. - sniedz sejai skaistu ādas krāsu, veicina labklājību;
21., 22., 23. - piesaista prieku un laimi; cilvēks kļūs apburošāks.
30. - veicina vajadzību pēc privātīpašuma, cilvēks kļūs turīgāks.

Atpūtnieku ieceres
Vairāk prieka un labu emociju iegūsiet, ja brīvdienās ceļojumu vai atpūtu pieskaņosiet konkrētās dienas raksturam jūlijā:
1., 2. - pavadiet laiku brīvdienu mājā vai sanatorijā; parušinieties dārziņā; tuvāk dabai;
7. - 9. - ārzemju komandējumi, ceļojumi ar draugiem; sports, makšķerēšana, medības; pikniks vai atpūta pie jūras;
14., 15. - izbraukumi pa ūdeņiem; svētceļojums;
16. - aktīvas atpūtas ceļojumi; individuāli izplānoti maršruti; ekstrēmi vai sportiska rakstura;
21., 22. (līdz plkst. 18.28) - kustīgai atpūtai, jauniem un interesantiem iespaidiem bagāts pikniks; plašu draugu lokā;
23. - der apceļot dzimto pusi; paviesoties pie vecākiem; atpūta pie ūdens; 28., 29 - tuvāk dabai; uzkopt apkārtni.
30. jūlijs - īsi pārgājieni; aktīva atpūta; ar mākslu saistīti ceļojumi, suvenīru "medības".

Jauns Mēness Lauvā
25. jūlijs plkst. 7.31
Vieglāk nekā citkārt nostāties uz jauna ceļa. Pacilāts un možs garastāvoklis. Jāvairās no melanholijas uzplūdiem, untumiem un slinkuma. Attiecības ģimenē būs vieglāk noregulēt nekā citā laikā. Ieteicams ieturēt gavēni vai atslodzes dienu. Ja vēlaties atmest dzeršanu, smēķēšanu, šī ir īstā diena. Ieteicams eleganti ģērbties, sakopt sevi un doties, kur valda smiekli un jautrība.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".