Emocionālie dārgumi

No 21. jūnija plkst. 14:28 līdz 23. jūlijam plkst. 1:21 Saule atradīsies VĒŽA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Vēža zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Līdz ar Saules ieiešanu Vēža zīmē aktualitāti iegūst viss, kas tuvs un mīļš, un emocionāli dārgs. Šajā emocionāli piesātinātajā vasarā, kur Daļējs Mēness aptumsums (26.10.) mijas ar Saules aptumsumu (11.07), nevar būt nekā labāka kā vienkārši atpūsties no krīzes, iespējam un krīzes iespējām. Emociju krikumi un dārgumi tiks glabāti vienuviet, kā senču bēniņstāva mantu kolekcijās.

25. jūnijā debesu sakarnieks Merkurs arī ieiet Vēža zīmē, kur uzturēsies līdz 9. jūlijam, vēl vairāk akcentējot ne tik daudz dzīves reālijas, cik emocijas, bailīgumu un samierniecisku paciešanu. Tirdzniecībā labāks noiets būs pārtikas industrijas precēm.

Savukārt no Saules tālu neatejošai debesu mīlniecei Venērai, no 10. jūlija līdz 7. augustam Jaunavas zīme prātā nebūs flirts un izpriecas, bet gan „vecmeitība". Tā kā mīlas lietās neko sasteigt nevar, var tik steigā „iebraukt auzās".

Mirkli pabijis Auna zīmē, 5. jūlijā debesu revolucionārs Urāns pagriežas, lai uz teju gadu atgrieztos Zivju zīmē. Tas nozīmē, ka pēdējos mēnešos drosmīgi aizsāktie projekti, fantastiskās idejas un pārmaiņas tiks vēl un vēlreiz caurlūkotas, atliktas un pārliktas. Atgriežamies realitātē, draugi!

Šogad Jāņi var būt trauksmaini un Pilnmēness negadījumi pārsātināti. Īpaši draudi ir no uguns, kā ikreiz, kad Mēness „uzrunā" uguns stihijas zīmes, šoreiz Strēlnieku. Tāpat laiks ir pagalam nepateicīgs alkohola apdullināšanās priekiem, jo Mēness, ejot cauri Strēlnieka zīmei, padara daudzkārt jūtīgākas aknas... Turklāt punkts visam ir 26. jūnija plkst. 14:30 Daļējs Mēness aptumsums, kas Latvijā gan nav redzams, bet emocijas tomēr nokaitēs.

Arī 11. jūlija Pilns Saules aptumsums Latvijā nebūs redzams, to varēs vērot Klusā okeāna dienvidu daļā, Dienvidamerikas dienvidos, Čīlē un Argentīna, Lieldienu salās.

JŪLIJA

sekmīgās dienas: 5., 6., 8., 12., 13., 15.
uzmanīgās dienas: 3., 4., 9. – 11., 16., 23., 26., 30.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JŪLIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JŪLIJĀ

Iz senču pūra:

Liepu mēnesis

10. jūlijs – Septiņu brāļu diena. Ja līst, līs - septiņas nedēļas.

25. jūlijs – Jēkabi. Beidzas siena laiks, iesākas rudzu pļauja. Atzīmē ar pirmo jauncepiena maizi. Jēkabs briedina ābolus un met pirmo aukstuma akmeni upē.

26. jūlijs – Annas saimnieču diena.

JŪLIJA ENERĢĒTIKA

11. jūlijā plkst. 22:40 Jauns Mēness un Pilns Saules Aptumsums Vēža zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Ļoti aktīva fantāzija. Dominē jūtu pasaule. Veiksmīgi var paveikt to, kas ātri zaudē aktualitāti.

- Raudulīgums. Untumu uzplaiksnījumi. Kad darbojas jūtas, var pietrūkt gribas un mērķtiecības.

26. jūlijā plkst. 4:36 Pilnmēness Ūdensvīra zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Radoši uzsākumi. Reklamēšanās. Kolektīvi pasākumi. Izgudrojumi. Humors.

- Haotiska, neprognozējama uzvedība. Nepārdomāti lēmumi. Negaidītas katastrofas.

Atslodzes dienas:

2., 4. (gavēnis - visu dienu), 8., 11. (gavēnis - visu dienu), 12., 14., 18. (gavēnis - visu dienu), 21., 22., 26.(gavēnis - pirmspusdienu), 29., 31.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".