Prognozes visam gadam uzreiz atrodamas SUPERHOROSKOPI.LV.

Iegādājies - izproti - apsteidz laiku!


 

LAUVAS LAIKA ZĪMOGS

 

No 23.07.2015 pl. 06:30 līdz 23.08.2015 pl. 13:36 Saule atradīsies Lauvas zīmē


23.jūlijā plkst. 15:14 Merkurs ieies Lauvas zīmē – aktīvs un ārkārtīgi vaļsirdīgs prāts. Jūtas iejaucas intelekta sfērā. Lielisks laiks, lai attīstītu oratora dotības vai artistiskos talantus. Ar savu runu būs vēlme atstāt iespaidu uz apkārtējiem cilvēkiem, tāpēc dominēs tieksme runāt krāšņi, dramatiski, piesaistot sev uzmanību ar balss skaļumu. Viegli atrast kopīgu valodu ar bērniem. Garastāvokli visvieglāk uzlabot, stāstot anekdotes un aizraujošus piedzīvojumus. Priekšroka apmācībai ar spēles metodēm un nestandarta pieeju. Svarīga ir galvenā ideja, nevis sausi skaitļi un fakti.

25.jūlijā plkst. 12:29 Venēra kļūs retrogrāda – vecas mīlestības un draugi var parādīties no jauna, visa veida līgumi un attiecības tiks pārdomātas. Šī laika nolūks ir apdomāt attiecības un pazīšanās vajadzības, tāpēc, ka tās mainās visu laiku. Svarīgi vienmēr apzināties savas tagadējās vērtības, vajadzības un vēlmes, būt drošam par to, ko ir vēlme piesaistīt. Dienas gaismā var tikt izvilkti talanti un spējas, kuras līdz šim tika atliktas sānis vai nemaz nebija nojausma, ka tādas piemīt. Talanti un spējas ir visciešāk saistīti ar to, kā gūt apmierinājumu un labklājību savā dzīvē.

26.jūlijā plkst. 13:37 Urāns kļūs retrogrāds jeb atpakaļejošs Auna zīmē – šis laiks mudina pamanīt, pārbaudīt un izvērtēt saistību starp paša pārmaiņām un tām, kas notiek pasaulē. Nepieciešams izvērtēt, vai mēs kā individualitātes iederamies lielākā dzīves shēmā.

31.jūlijā plkst. 13:42 iestāsies Pilnmēness Ūdensvīra zīmē.

2.augustā plkst. 08:52 Saturns kļūs direkts.

7.augustā plkst. 22:14 Merkurs ieies Jaunavas zīmē – loģiski spriedumi, precizitāte, intelekts pievērsts lietu detaļām. Patika strādāt ar skaitļiem, faktiem, interese par lietām, kuras citkārt liktos ļoti garlaicīgas. Patiks visu sistematizēt, salikt pa plauktiņiem – nodarbošanās maiņas process šķitīs interesantāks, nekā mērķis un gala rezultāts. Šajā laikā savas domas jācenšas izteikt pēc iespējas vienkāršāk un īsāk, citādi apkārtējiem var pietrūkt pacietības frāzi noklausīties līdz galam.

9.augustā plkst. 02:32 Marss ieies Lauvas zīmē – spēcīgas enerģijas izpausmes un alkas pēc savas personības izcelšanas. Kaislīga un alkaina jūtu pasaule, kaislīga mīlas izpausme. Pieaugs entuziasms un ambiciozitāte. Cilvēki centīsies rīkoties tā, lai tiktu ievēroti. Lai piesaistītu sev uzmanību, talkā tiks ņemta teatralitāte, plaši žesti. Nevēlēšanās ievērot noteikumus un kārtības. Lai gūtu apmierinājumu no dzīves, svarīgi apjaust savu radošo sākumu, nodarboties ar lietām, kas ļauj kļūt par neaizvietojamu speciālistu, meistaru, ekspertu.

11.augustā plkst. 14:11 Jupiters ieies Jaunavas zīmē – raksturīga pētnieciska un radoša pieeja dzīvei. Liela uzmanība tiks pievērsta detaļām, nežēlojot spēkus un laiku darbam, sevišķi, ja tas ļauj uzzināt kaut ko jaunu par apkārtējo pasauli. Daudzi kļūs par ekspertiem savā jomā, tomēr vienlaikus palielināsies kritiska attieksme pret tiem, kuru idejas nav līdz galam pārdomātas vai neiztur pārbaudījumus praksē. Sabiedrība būs noskaņota analizēt, kalpot, pētīt, šķirot, risināt, kārtot, tīrīt. Radīsies vēlme visu sakārtot un salikt pa plauktiņiem. Dzīve tiks aprīkota ar iekārtām, ierīcēm un mehānismiem. Biznesā un karjerā veiksmīgs laiks programmētājiem, sistēmu analītiķiem administratoriem un organizatoriem, kā arī visām tām nozarēm, kur jāpievērš uzmanība detaļām un sīkumiem. Dominēs izteiktas rūpes par savu veselību. Īpaši rūpīgi cilvēki izvēlēsies sev ēdienu. Arī dietoloģijas nozare varētu piedzīvot zināmu uzplaukumu. Ekonomiskums un taupīgums šajā laikā var novest līdz skopumam.

 

 

Attiecībās

Vīrieši (Marss Lauvā 09.08. – 25.09.) – ugunīgi, pat pārāk. Spēcīgi, mērķtiecīgi, temperamentīgi. Agresīvi, domās lielos mērogos. Apziņā spēcīgi pārstāvēts vīrišķais sākums. Ļoti patīk sekss. Patīk ieroči. Lielas problēmas privātajā dzīvē. Tendēti uz agresīvām darbībām. Izteikti egoisti, tiecas dominēt, kā rezultātā var rasties problēmas ģimenes attiecībās. Nemierīgi, maina vietas, dinamiska apziņa, kas ir neapmierināta, jo vīrieši pret visu ir kritiski noskaņoti.

Sievietes (Venēra Jaunavā 19.07. – 31.07.) – atturīgas izjūtas, vērtējumos parādīsies prasīgums. Uzmanība tiks pievērsta dažādiem sīkumiem un visas izjūtas tiks laistas caur prāta prizmu. Partnerī tiks meklētas kļūdas. Iespējami dienesta romāni. Nāksies daudz piestrādāt pie tā, lai uzturētu mīlošu atmosfēru.

Sievietes (Venēra Lauvā 31.07. – 08.10.) – žilbinošas, spontānas, radošas, viegli pamanāmas. Mīlestībā vērojama augstsirdība un ideālistiski centieni. Impulsīvas, kaislīgas jūtas, kuras netiks slēptas. Patiks izrādīt uzmanību. Izteikta vēlme sekot modei, līdz ar to nauda netiks žēlota stilīgam apģērbam, apakšveļai, kvalitatīvai kosmētikai un rotaslietām. Priekšroka dodama izstrādājumiem no zelta. Reprezentabla āriene palīdzēs gūt panākumus. Patiks spēlēt kaķa un peles attiecības tik ilgi, kamēr netiks nozvejota. Lai palielinātu aizraušanos, vairāk nepieciešams teikt: „Tu esi visskaistākā sieviete pasaulē!”

Vīriešiem un sievietēm vērojama tendence uz vienādām interesēm, vienādi stiprām jūtām. Vīriešos mīsies lieli aktivitātes periodi un lieli slinkuma periodi. Sievietes, būdamas greizsirdīgas, vīrieti var censties pataisīt par kājslauķi. Seksuālās attiecības veidosies bez sarežģījumiem.

 

JaunMēness prognozi lasīt šeit.