Prognozes visam gadam uzreiz atrodamas SUPERHOROSKOPI.LV.

Iegādājies - izproti - apsteidz laiku!


 

DVĪŅU LAIKA ZĪMOGS

 

No 21.05.2015 pl. 11:44 līdz 21.06.2015 pl. 19:36 Saule atradīsies Dvīņu zīmē

 

2.jūnijā plkst. 19:17 sāksies Pilnmēness Strēlnieka zīmē.

5.jūnijā plkst. 18:32 Venēra ieies Lauvas zīmē – vērojama augstsirdība un stipri ideālistiski centieni, īpaši mīlestībā. Impulsīvas, kaislīgas jūtas, kuras netiks slēptas ne no mīļotā cilvēka, ne no apkārtējiem. Patiks dāvināt dārgas dāvanas un izrādīt uzmanību. Izteikta vēlme sekot modei, līdz ar to nauda netiks žēlota stilīgam apģērbam, kosmētikai un rotaslietām. Priekšroka dodama izstrādājumiem no zelta. Reprezentabla āriene palīdzēs gūt panākumus.

12.jūnijā plkst. 01:32 komunikācijas planēta Merkurs kļūs direkts.

12.jūnijā plkst. 12:07 Neptūns kļūs retrogrāds Zivju zīmē – šis laiks paredzēts tam, lai ikviens savienotos ar kolektīvo zemapziņu un vērotu, kā pašu bailes, ilūzijas, apjukums vai garīgais ceļš ir saistīts ar to, kas notiek ar visu cilvēci kopumā. Katram jānosaka, vai savi spēki tiek izmantoti pozitīvos veidos, lai attīstītu ticību un garīgumu, vai arī notiek fokusēšanās dzīt sevi pa bēgšanas, izvairīšanās un sarūgtinājuma ceļu.

15.jūnijā plkst. 03:35 Saturns atgriezīsies Skorpiona zīmē – jauni celtniecības projekti uz laiku būs kā iesaldēti, bet remonts un īpašuma sakārtošana noritēs gana veiksmīgi.

16.jūnijā plkst. 17:05 iestāsies JaunMēness.

 

 

 

 

Attiecībās

 

Vīrieši (Marss Dvīņos 12.05. – 24.06.) – mīlestību uztvers kā spēli, galvenais rast iespēju savai pašizpausmei. Devīze mīlestībā: jo vairāk, jo labāk. Mīlas lietās izrādīs neizsīkstošu fantāziju un izdomu. Tomēr intelekts uzveiks emocionālo rakstura daļu. Patiks izklaidēties un paflirtēt. Vīrieši spēs apvienot sevī pievilcību ar attīstītu intelektu un jūtīgumu. Necietīs pastāvīgu spiedienu un urdīšanu no sieviešu puses. Vajadzīga partnere, kura spēs apmierināt prasību pēc nepārtrauktas informācijas apmaiņas un mijiedarbības. Svarīgi, lai tā būtu ne tikai tukša parunāšanās, bet saturīga saruna – svarīga kvalitāte, ne kvantitāte.

Sievietes (Venēra Vēzī 08.05. – 05.06.) – jūtīgas, kautrīgas, rezervētas, dziļi emocionālas. Romantika kļūs par neatņemamu mīlestības sastāvdaļu – dāvanas, ziedi ir būtiska šī laika sastāvdaļa. Sievietes lēni iemīlēsies un nevēlēsies neko sasteigt. Partnerim jābūt taktiskam un jutīgam. Augsta spēja mīlēt. Lēns, juteklisks sekss, kura laikā jābūt emocionālais saiknei ar savu partneri. Ideja par perfektu partneri – tāds, kurš mīl pieglausties, kopā skatīties televīziju, ieliet glāzi vīna. Māja ir vieta, kur justies visdrošāk. Uzticība un drošība kļūst par vissvarīgākajiem aspektiem. Viegli novest līdz asarām.

Vīrieši mīlestību uztvers caur intelektuālo prizmu, noskaņosies uz biežu pieķeršanos un mīlestības izpausmju mainīgumu, savukārt sievietēm mīlestības izpausmēs pastiprināsies ievainojamība un kautrīgums – pastiprināsies iekšējās jūtas, kuras neizlauzīsies ārpusē. Attiecībās iespējama krāpšana un pašapmāns. Sievietes centīsies sasaistīt vīriešus, mēģinot viņiem atņemt pašu svarīgāko – iespēju baudīt brīvu dzīvi. Tam var sekot ieks’’eja neapmierinātība, strīdi un dusmu izvirdumi.

 

 

JaunMēness prognozi lasīt šeit.