LAUVAS LAIKA ZĪMOGS

No 23. jūlija pl. 0:41 līdz 23. augusta pl. 7:46 Saule atradīsies Lauvas zīmē. Saprotot Lauvu, Tu labāk sapratīsi laiku. Lauvas apraksts.

SUPERHOROSKOPI.LV

JaunMēness 27.07. - akcenti no Evijas Bāres. 


Lauvas pārvaldījuma svarīgākie atskaites punkti

  • Lauvai patīk svētki un izpriecas. Diemžēl šajā ziņā ir brīvdienu datumiem astroloģiski nav paveicies. Lielākoties tie ir spriedzes pilni. 

 

  • Astromaģija: Jupitera „Saules sirdī” 24. jūlijā pl. 23:44.

  • Kārtējais Pilnmēness 10. augustā ir spriedzes pilns un var patraucēt arī „zvaigžņu lietus” skatītājus. Atceries, ka 12. augustā būs novērojams „zvaigžņu lietus” maksimums. 
  • Veneras savienojums ar Jupiteru 18. augustā.

  • Viens no gada lielākajiem notikumiem ir debesu labvēļa, kosmiskā „rauga” jeb visa pavairotāja un izaugsmes planētas Jupitera pāriešana Lauvas zīmē 16. jūlijā pl. 13:30. Liels notikums, kas mainīs visu ierasto kārtību un pārnesīs veiksmes akcentus uz Gaisa un Uguns stihijas zīmēm. Raksts.

Kopumā augusts ir viens no gada labākajiem mēnešiem, tādēļ jāpēta katras Dienas luksofori un jāķer labie brīži, lai paveiktu kaut ko svarīgu. ASTRO VIP un 65 dienu abonentiem esam ieviesuši pie ikdienas e-pasta saņemtajiem jaunumiem arī visiem kopējā un individuālā luksofora pārskatu ar lietošanas pamācību. 


Sīkāk par nozīmi lasīt attiecīgā laika DIENAS ASTRO FONS. 

 

Biznesā - Marsa cirtiens

26. jūlijā Marss pāriet sev daudz tīkamajā Skorpiona zīmē. Daudzi sajuta, ko nozīmēja (īpaši attiecībās un izvēlē) Marsa mīņāšanās pa Svaru zīmi. Neizlēmības un apjukuma laiks ir galā! Aktīvi jāiesaistās sava biznesa instrumentu – uzņēmumu, līgumu u.tml. – izveidē.

Marsa ciklā labi datumi ir 7., 15. augusts.

Trauksmainākais laiks ir 1. – 3. augustā un Pilnmēness 9. – 10. augustā.

2. augusts gaidāms Marsa un Jupitera spriedzes aspekts.

20., 21. augustā Marss piedalās ļoti labvēlīgā planētu konfigurācijā – planētas sastājas veiksmīgi biznesam. Ar vienu būtisku piebildi – spiežot gāzi, neaizmirsti arī par labām bremzēm. 25. augustā Marss jeb darbība savienosies ar Saturnu jeb bremzes. Iegūs tie, kas būs rūpīgi sagatavojušies. Tas ir izcils brīdis, lai precīzu trāpītu desmitniekā! Kā zināms, tas izdarāms pēc ļoti rūpīga treniņa. „Cūcenes” nebūs. Laika īpatnība, ka daži iegūs – vairākumam zaudējot. Proti, ja esi labi sagatavojies, sagaidīsi konkurentu kļūmi. Varbūt nav īsti godīgi... 

Attiecībās

Pienācis laiks, kad sievietēm jānoliek sava valdījuma pilnvaras, jo vadības grožus pēc ilgāka laika pārņems vīrieši.

Vīrieši (Marss Skorpionā –  no 26. jūlija līdz 14. septembrim) – uzņēmīgi ar tieksmi pēc naudas, varas, seksa. Tiesa, Skorpioniskā enerģija paredz staigāšanu pa naža asmeni, kur vienā pusē ir milzu iespējas, bet otrā – bankrota aiza. Lielo tiecību pēc turības un panākumiem var sagandēt jebkura destruktīva darbība, piemēram, aizraušanas ar alkoholu. 

Lielo startu gan pabojās pārlieku lielā sacerēšanās, savas nozīmes pārvērtēšana (Merkura, Saules, Jupitera spriedze), tomēr daudziem būs sajūta, ka „aste svilst” un mierā nenosēdēt. Tas palielina vīriešu traumatismu un roku palaišanu..

Sievietēm jāpierod, ka vīrieši vairs tik ļoti neieklausīsies kā agrāk, tādēļ gudrāk un izsmalcinātāk ievirzāmi „pareizajās sliedēs”.  

Sievietes (Venera Vēzī 18.07. – 12.08. ) – vajadzība pēc maiguma, mīļuma un mājīguma. Daudzas stāstīs saviem tuvajiem, cik ļoti ilgojas pēc mājām... Visvisādas gastronomiskas aizrautības. Tuvojoties augusta sākumam sievietes var uzrādīt kaprīzumu, mainīguma maksimumu. Jāpārdzīvo šis laiks, tā teikt, nekādi neuzmācoties vīrietim ar savām uzmācīgajām idejām, lai nenovestu viņu no uzņemtā kursa. Tas abiem var nelāgi beigties. Ieteicamas meditatīvas nodarbes, kā rī patrakot uzticamu cilvēku lokā. Pazīšanās būs īslaicīgas ar sliktu slavu.

28. jūlijā Veneras un Plūtona spriedze

1. augustā Veneras un Urāna spriedze

Situācija mīlas frontē iegūst daudz spilgtākas krāsas līdz ar „zvaigžņu lietu” un Veneras pāreju Lauvas zīmē 12. augustā. 18. augustā Venera „apķeras” veiksminiekam Jupiteram – lielā loze! Ja vien pats vīrietis to saprastu...

Kāzu vasara 

Vasarā dzims talantīgi bērni

AUGUSTA sekmīgās dienas: 5., 6., 12., 15., 19., 20., 23., 30.

Maģiskās dienas, kad var ietekmēt nākamo 8 dienu ciklu, jeb nebūt pasīvam likteņa plūdumā: 7., 16., 25.

Pakomentē, ja Tev šādas prognozes patīk, lai zinām, cik tas ir vajadzīgs - ŠEIT.

Palīgmateriāli

Par dažādu planētu cikliem un to skaidrojošo ietekmi var lasīt šeit.

Planētu cilpas. 

Kā plānot nākamo gadu.

Saturna Skola - laika gars ar 2,5 gadu pamācošu nosacījumu ciklu. 

PLANĒTU CILPU KALENDĀRS.

 

NUMO PRO - izvērsti individuālās prognozes gadam, mēnesim, dienai, kā arī cikli un periodi visam mūžam!

 

Superhoroskopi.lv - 100% atlaide pie prognozēm Dzimšanas dienas plānotājam.