Jauns gads – jauni likumi

No 20. janvāra plkst. 12:19 līdz 19. februārim plkst. 2:25 Saule atradīsies ŪDENSVĪRA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Ūdensvīra zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

PDF VERSIJA.

Saule Ūdensvīra zīmē ir atslābinājusi savu ietekmi un dod vaļu kolektīvām enerģijām, radošajam garam, kas vērts ne tik daudz uz saglabāšanu, cik uz dažnedažādiem jaunievedumiem. Kopējā planetārā enerģija gan vēl janvāra beigās un februāra sākumā palikusi Mežāža bremzējošā ēnā, bet tas arī tikai tādēļ, ka tiek gatavoti lielu notikumu pirmsākumi, proti, debesu „robežsarga" Saturna atpakaļejošā cilpa un debesu labvēļa Jupitera pāriešana kareivīgajā Auna un miermīlīgajā Vērša zīmē. Abi ir vienlīdz lieli notikumi ilgam periodam.

Pirmkārt, Saturna cilpa Svaru zīmē no 26. janvāra līdz 13. jūnijam ir nozīmīgs pārdomu, pārvērtēšanas un bremzējošs periods tādām sfērām kā būvniecība, uzņēmējdarbība, sociālā sfēra. Reiz tamlīdzīgu periodu jau piedzīvota: 13.01. - 30.05. 2010. Saturna cilpas ietekmei uz cilvēkiem būs raksturīga pazemināta atbildības sajūta, iespējama savu pienākumu un saistību neizpildīšana. Tas ir vēlīgs laiks, lai pārskatītu uzņēmumu, valsts iekārtas, katra personīgās darbības struktūru un to pilnveidotu, izmantojot uzkrāto pieredzi. Iespējas grozīt Satversmi, mainīt medicīnas pakalpojumu sistēmu vai pensiju, sociālo izmaksu sistēmu. Jāatzīst, ka jaunu uzņēmumu dibinātājiem vai jaunu sistēmu ieviesējiem būs jāsaskaras ar grūtībām turpmākā visa uzņēmuma mūžā. Saturna cilpai Svaru zīmē lielāka nozīme ir arī partnerības jautājumiem: attiecībās un laulībās saredzams padziļinātas jūtas un karmiskas savienības vienlīdz ar nespēju ilgtermiņā noturēt attiecības... Bet godīgajiem un atbildīgajiem daudzi „grēki" tiks atlaisti.
Retrogrāds Saturns Svaros stingrāku roku pieskatīs Auna, Vēža, Svaru, Mežāža zīmes. Kā labais skolotājs Saturns padomus dos Dvīņu un Strēlnieku zīmēs dzimušajiem.

Otrkārt, Jupitera ieiešana Auna zīmē 22. janvārī iededzinās ļaudīs aktīvas darbības liesmu – sāksies drudžaina rosība, sēdēšana „kā uz nokaitēta jumta", bet, kā norādīju, Saturns jau nākotnes veiksmes durvis cieši aizdarījis, atstājot vien neredzams spraudziņas īpaši saprātīgajiem... Jupitera auniskais periods ilgs līdz 4. jūnijam, kad stafeti pārņems Vērsis, kuram tīk mierīga, nosvērta un pārdomāta rīcība.

4. februārī notiekošā skaistumu mīlošās Venēras ieiešana Mežāža zīmē un par komunikācijām atbildīgā Merkura gaitu sākums Ūdensvīra zīmē, ir tikai liegs – „mazo gariņu" – pieskāriens laikam, ko diktēs Saturns un Urāns.

3. februārī plkst. 4:30 pēc Rīgas laika, līdz ar Jaunu Mēnesi Ūdensvīra zīmē, sākas Baltā Truša gads. Saprātīgu Jauno gadu!

FEBRUĀRA

sekmīgās dienas: 5., 12., 13., 16., 17. 19., 22.
uzmanīgās dienas: 2. - 4., 7., 11., 14., 15., 18., 20., 21., 28.

 

Fotomets par šo laiku...

Photo by Lyubomir Bukov

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ FEBRUĀRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā FEBRUĀRĪ.

Iz senču pūra: Sveču mēnesis

2. februāris – Sveču dienu. Vāra pupas, cūkas ausi, lēja sveces, dzēra alu.

25. februāris – Matīsa jeb lībiešu kukaiņu diena. Neko nedrīkst vest no meža mājās, lai nenāk čūskas.

FEBRUĀRA ENERĢĒTIKA

3. februārī plkst. 4:30 Jauns Mēness Ūdensvīra zīmē.

Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Oriģināla pašizpausme. Prāts kontrolē jūtas. Jaunu plānu kalšana. Kultūras pasākumi pulcēs ļaudis. Ikvienā pamostas izgudrotājs. Spožas idejas. Elektrotehnika. Reklāma. Iespējama veiksme loterijās.
- Kaprīzes. Revolucionārs pūļa instinkts. Izteiktas garastāvokļa svārstības. Ļoti uzmanīgi jārīkojas ar elektrību.

18. februārī plkst. 10:35 Pilnmēness Lauvas zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Mīlestība. Emociju sakārtošana. Komplimenti. Dāvanas. Elegance.

- Egocentrisms. Nemiers un spriedze. Situācijas dramatizēšana. Tukša laika nosišana.

Atslodzes dienas:

2. (gavēnis – pēcpusdienā, vakarā), 3. (gavēnis – pirmspusdienu, pēcpusdienu), 5., 11. (gavēnis – visu dienu), 15., 17., 18 (gavēnis – visu dienu), 19., 20., 22., 24. (gavēnis – pēcpusdienā), 25. (gavēnis – pirmspusdienu).