Harmonisks pamatīgums

No 19. aprīļa plkst. 19:51 līdz 20. maijam plkst. 19:01 Saule atradīsies VĒRŠA zīmē. Savu nokrāsu laikam un cilvēku sajūtām iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Kad pavasara asni izdzīti, nāk Vērša laiks - jauno aizsākumu briedinātājs. Vērsis nemīl straujas pārmaiņas, tam tīkamākas ir praktiskas un plūstošas līnijas. Stabilitātes un ikdienišķas harmonijas vārdā Vērša laikā tiks ziedots daudz vērsiskā spēka. Aktuāls kļūs jautājums: "Kas man pieder?" Tādēļ šis ir visu praktisko un ilglaicīgi noturīgo lietu un pasākumu veikumu laiks. Šo enerģētiku tikai pastiprina simpātijas raisošās Venēras (no 30. aprīļa) un sakarnieka Merkura (no 18. aprīļa) kustība pa Vērša zīmi. Tātad arī cilvēku gaume un saskarsmes stils būs vairāk piemērots praktiski mietpilsoniskajam Vērša stilam.

Tomēr maija lielākais notikums ir stabilitātes garanta Saturna nostāšanās ierastajā kustībā pēc retrogrādā - no zemes raugoties, ačgārnās cilpas mešanas Jaunavas zīmē. Tā ir laba ziņa visiem būvniekiem, auto pircējiem un uzņēmumu dibinātājiem. Vēl, jo sekmīgāk arī tādēļ, ka 10. maijā aktīvais Marss ieiet Lauvas zīmē pēc pusgadu ilgas "stampāšanas" pa Dvīņu un Vēža zīmēm. Faktiski sākusies saimnieciskās rosības duna.

Dzīvotspējīgu un uz attīstību vērstu deju plūsma gan saruks, jo Jupiters 9. maijā plkst. 13:57 pagriezīsies pretēji savai ierastajai kustīibai, tādējādi līdz pat 8. septembrim būs vai jāpārplēšas starp optimismu un entuziasmu, no vienas puses, un skaidru saprātu un disciplinu - no otras. Valsts sektora kultūras ļaudīm labvēlīgs laiks "iet dziļāk" sarežģītu jautājumu labirintos. Dziļas valstiskas filosofijas tapināšanas aizsākumi.

MAIJA

sekmīgās dienas: 1., 2., 9., 16., 17., 24., 25., 30., 31.

uzmanīgās dienas: 5., 8., 10.-13., 19., 20., 22., 26., 28., 29.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MAIJĀ.

Senču kalendārs:

Lapu mēnesis

1. maijs - Lapu diena. Jāsaudzē dabu.

11. maijs - Vasarsvētki. Vēlams ieskandināt Jāņu paražas.

Jauns Mēness Vērša zīmē

5. maijā plkst. 15:18

Jaunā Mēness enerģētika būs sajūtama visa mēneša garumā.

+ Miermīlība, komforts, apmierinātība. Zeme nešūpojas zem kājām. Paveicami mājas darbi, sadzīviski sīkumi. Masāžas prieciņi. Praktiski pirkumi.

- Spītība un cietpaurība. Reakcija uz apkārt notiekošo ir gausāka, domas nejoņo tik ātri. Ieraušanās savā čaulā.

Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astroloģija matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka tā var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Tibetas mēness kalendārs maijā kā labvēlīgas matu griešanai iesaka šādas dienas:

2., 3., 26., 31. - prieks un daile;

4. - patiksi apkārtējiem;

9. - veicinās īpašumu palielināšanu; kļūsi bagātāks;

12 (no plkst.13), 24. - matu griezums pagarinās mūžu; iegūsi lielāku nozīmi apkārtējo acīs;

15 (no plkst. 17), 16 (līdz plkst. 18) - saasinās sajūtas, palielinās prāta un gara spējas, var parādīties gaišredzība;

18. - laime un skaists izskats;

19. - veiksme darbos, nauda ripos kabatā un priekšnieka smaids būs apaļš kā Mēness;

27. - lieliska iespēja uzlabot savu labklājību; iegūt jaunu īpašumu; atlabt no saslimšanas, bet arī iegūt lieko svaru;

28. - labklājība; uzlabosi sejas krāsu;

Sadaarbībā ar "Mājas Viesi".