Prognozes visam gadam uzreiz atrodamas SUPERHOROSKOPI.LV.

Iegādājies - izproti - apsteidz laiku!


VĒRŠA LAIKA ZĪMOGS

No 20.04.2015 pl. 12:41 līdz 21.05.2015 pl. 11:43 Saule atradīsies Vērša zīmē.

1.maijā plkst. 05:00 Merkurs ieies Dvīņu zīmē – dominēs daiļrunība, asprātība izteikumos un replikās. Intelektam nepieciešamas ierosmes. Interesanti kļūs visi informācijas avoti – žurnāli, avīzes, radio, pat nejauša saruna pa ceļam uz darbu. Viegli uztvert zināšanas. Tomēr aiz daudzajiem faktiem nav viegli saskatīt kopējās likumsakarības. Lielisks laiks, lai sāktu apgūt svešvalodas.

4.maijā plkst. 06:42 sāksies Pilnmēness Skorpiona zīmē.

8.maijā plkst. 01:51 Venēra ieies Vēža zīmē – Tieksme par partneri rūpēties kā par mazu bērnu. Iespējams iemīlēties ātri un nopietni, bet nelaimīgu mīlestību nāksies pārdzīvot gana ilgi. Šajā laikā iegūtās dvēseles traumas sadzīs tikai pēc ilga laika. Apģērbā konservatīvisms, rotaslietas tiek lietotas atturīgi. Nauda galvenokārt tiks tērēta mājas, bērnu vai mīļotā cilvēka vajadzībām. Iespējami gremošanas sistēmas darbības traucējumi, tādēļ ieteicams sekot līdzi savam uzturam. Pārmērības ēšanā un dzērienos novedīs pie būtiska liekā svara – ne tik daudz tauku dēļ, bet uzkrājoties organismā liekam šķidrumam.

12.maijā plkst. 05:40 Marss ieies Dvīņu zīmē – spējas ātri uztvert, bet lielākās grūtības sagādās apstāšanās pie kaut kā viena. Koncentrēties uz vienu lietu būs gluži vai tas pats, kas nedarīt neko. Tomēr dīkdienību cilvēki necietīs. Būtiska cilvēku enerģijas daļa tiks vērsta uz intelektuālām nodarbībām, mācībām, saskarsmi, braucieniem, taču līdz kaut kam patiesi lielam diez vai aizsniegsies roka, jo ļoti daudz spēka tiks tērēts sīkumiem. Daudzi nelaidīs garām izdevību pastrīdēties un paspīdēt ar savu erudīciju. Seksuālajā jomā cilvēki vairāk tieksies pēc pieredzes daudzveidības, ne tik daudz pēc izjūtu dziļuma. Mērķi mainīgi, tāpēc iespējama nemierīga profesionālā un romantiskā dzīve.

18.maijā plkst. 07:12 JaunMēness.

19.maijā plkst. 04:49 Merkurs kļūs retrogrāds jeb atpakaļejošs, kā rezultātā būs grūti paļauties uz ziņu patiesumu. Informācija tiks pārveidota, sagrozīta un pārprasta. Sabiedrība vairāk pievērsīsies pagātnes izpētei. Nepiemērots laiks jauniem līgumiem, biznesa un tirdzniecības aktivitātēm, dokumentācijas kārtošanai, reklāmai, elektronikas un tehnisko līdzekļu iegādei. 

 

Attiecībās

Vīrieši (Marss Dvīņos 12.05. – 24.06.) – mīlestību uztvers kā spēli, galvenais rast iespēju savai pašizpausmei. Devīze mīlestībā: jo vairāk, jo labāk. Mīlas lietās izrādīs neizsīkstošu fantāziju un izdomu. Tomēr intelekts uzveiks emocionālo rakstura daļu. Patiks izklaidēties un paflirtēt. Vīrieši spēs apvienot sevī pievilcību ar attīstītu intelektu un jūtīgumu. Necietīs pastāvīgu spiedienu un urdīšanu no sieviešu puses. Vajadzīga partnere, kura spēs apmierināt prasību pēc nepārtrauktas informācijas apmaiņas un mijiedarbības. Svarīgi, lai tā būtu ne tikai tukša parunāšanās, bet saturīga saruna – svarīga kvalitāte, ne kvantitāte.

Sievietes (Venēra Dvīņos 11.04. – 08.05.) – ziņkārīgas, apburošas, sievišķīgas, inteliģentas, atjautīgas un aizraujošas. Piemīt dabisks šarms, spēja uzņemties izaicinājumus dzīvē, viegli pielāgoties. Nevēlēsies laiku pavadīt dīkstāvē. Ilgosies pēc viegla pieskāriena un smalka līdzsvara attiecībās. Nepieciešams partneris, kas spēj izklaidēt un garīgi stimulēt. Asprātīga vārdu apmaiņa. Vienmēr kustīgas, koķetas, neprognozējamas. Par garlaicību vīrieši varēs nesūdzēties.

Gan vīrieši, gan sievietes vairāk noskaņosies uz biežu pieķeršanos un mīlestības izpausmju mainīgumu, pastiprināsies labsajūta no saskarsmes ar intelektuāliem partneriem. Attiecībās vērojams dzīvīgums un kustīgums, tomēr pietrūks īsts azarts un avantūrisms. Labi mīļāko attiecībām, jo abi partneri skaidri apzināsies, ko vēlas viens no otra. Vislabāk satikties uz īsu brīdi.

 

 

JaunMēness prognozi lasīt šeit.