Sākas Saules gads!

No 21. marta plkst. 1:21 līdz 20. aprīlim plkst. 13:17 Saule atradīsies AUNA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Auna zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

PDF FORMĀTĀ

Līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē 21. marta plkst. 1:21 atzīmējams astronomiskā, astroloģiskā gada sākums jeb pavasara saulgrieži. Sastādot uz šo brīdi Latvijas horoskopu, turpmāko gadu zvaigznes rāda tautas neapmierinātību ar valsts pārvaldi, daudz "sažņaugtu" stāvokļu un aktīvu diskusiju privātajā un publiskajā telpā. Skaidrs, ka rudens pusē piedzīvosim vēl "piegriezumus"... Uzmanīgu dara transporta sfēra un pēkšņi valsti pāršalcošas sēru ziņas – varam zaudēt kādu lielu tautas dižgaru. Tādas piesardzīgas un ne visai tīkamas notis gada griezumā.

Aprīlis kopumā ir sarežģīts mēnesis. 27. martā Venēra Zivju zīmē (līdz 21. aprīlim) šķīdinās ļaužu vēlmes romantikā, novēršot no naudas (ne)aprites. Savukārt kareivīgā Marsa nonākšana mājās un cikla sākumā - Auna zīmē (2. aprīlis – 11. maijs) - vien būtu "skurstenī ieskrāpējams" notikums, ja vien kopējais planētu fons nerādītu drūmu vaigu.

Notikumiem pārbagātajai marta nogalei un aprīlim, noteikti minams 30. martā aizsāktais Merkura retrogrādais (no zemes raugoties - atpakaļejošais) stāvoklis. Jāatzīst, ka tā jau biznesa virzību bremzējošo laiku līdz pat 23. aprīlim Merkurs vēl vairāk paputinās. Tas nozīmē, ka jauni plāni, līgumi, uzņēmumu dibināšana pārliekama uz vēlāku laiku – vislabāk nedaudz pirms un pēc Jāņiem.

Tomēr visu notikumus pilnībā izkonkurē augstākās mīlestības, māņu un iedvesmas planētas Neptūna ieiešana Zivju zīmē. Tas notiks 4. aprīlī. Lai arī salīdzinoši drīz atpakaļejošā gaitā tā atkal uz gadu atgriezīsies Ūdensvīra zīmē, tas ir notikums kaut vai tamdēļ vien, ka pēdējoreiz Zivju zīmē atradās pirms 155 gadiem. Neptūns ir paaudžu planēta, kas turpmākos 13 gadus radīs jūtīgākus, garīgākus, muzikālākus un mākslinieciski apdāvinātākus bērnus.

SVARĪGI PAR RETROGRĀDĀM PLANĒTĀM un Šeit.

APRĪĻA
sekmīgās dienas: 5., 6. 12., 13., 21., 26., 28.
uzmanīgās dienas: 2. - 4., 9. - 11., 16. - 19., 23., 24., 29.

 

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ APRĪLĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā APRĪLĪ.

Iz senču pūra:

Sulu mēnesis

1. aprīlis – Joku diena. „Šajā dienā velns nomests no debesīm, tāpēc ir jāmānās."

17. aprīlis – Pūpolsvētdiena. Kristus ierašanās Jeruzalemē.

21. aprīlis – Zaļā ceturtdiena. Svētā Vakarēdiena iedibināšanas diena.

22. aprīlis – Lielā piektdiena. Kristus krustā sišanas diena.

23. aprīlis – Klusā sestdiena.

23. aprīlis – Jurģi un Ūsiņa, Zirgu diena. Ļaudis pārceļas no vienas darba vai dzīves vietas uz citu. Sākas pavasara sējas laiks. Iepriekšējā vakarā puiši pirmo reizi jāj pieguļā. No rīta kauj gaili. Pirmo reizi dzen lopus ganos, rumulē ganus un pieguļniekus.

24. aprīlis – Pirmās Lieldienas. No rīta jāvelk pilnīgi jauns krekls. Jāšūpojas, lai vasarā odi nekož un miegs nenāk. Krāso, ripina un mainās ar olām.

25. aprīlis – Otrās Lieldienas.

APRĪĻA ENERĢĒTIKA

3. aprīlī plkst. 17:32 Jauns Mēness Auna zīmē.
Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Radīšanas laiks. Jauns skats uz pasaules kārtību. Entuziasms, spontāna reakcija, vētraina rosība, optimisms un cīņas spars. Optimisms, dzīvesprieks. Bezbailība. Var viegli - "ar vienu cirtienu" - atbrīvoties no lietas, kas nomāc.

- Lielāka nosliece uz konfliktiem nekā citkārt. Nepacietība. Rupjības un asums sarunās.

Kritiskas situācijas. Zaudē mēra sajūtu.

18. aprīlī plkst. 5:44 Pilns Mēness Svaru zīmē.
Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Sabiedriskums. Partnerattiecību uzplaukums. Simpātijas. Skaistumkopšanas procedūras.

- Saasināsies attiecību jautājumi. Neizlēmība un šaubas. Antipātija.