Jūlija astro zīmogs

Pilnā sparā rit stratēģiskā biznesa tukšgaita, par ko tika brīdināts jau jūnija mēnesī. Priecīgā ziņa, ka 10.jūlijā noslēdzas pārdomas raisošā RetroJupitera cilpa. Praktisko jautājumu “sliktā” ziņa, bet garīgo jautājumu “labā” ziņa, ka RetroMarsa un RetroSaturna cilpu papildina arī trešās biznesa, komunikāciju, sakaru un prāta virzības planētas Merkura cilpa jeb Dižčiks no 26.jūlija līdz 19.augustam. Tie atlikušie, kas vēl saimnieciskajā rosībā un biznesā ciešami pārcieta jūliju, sākot ar mēneša beigām tiks ierauti nebeidzamu notikumu mutulī. Ja vien, klausot mūsu kalendāra aprakstus, nebūs visus svarīgākos darbus paveikuši laikus, lai tagad no malas noskatītos apkārtējo Sīzifa cienīgajās darbībās. Taupi laiku un resursus un augustu atzīmē kā pilnīgāko atvaļinājuma mēnesi,ja vien darbs nav saistīts ar citu problēmu risināšanu, kam pienākuši ziedu laiki. Padoms: naudu skaiti neatejot no kases. 

Vasaras ziedonī Planētu cikli izcilpojuši arī trīskāršuaptumsumu 13., 27.jūlijā un 11.augustā. Tas veido maksimāli garu starpaptumsuma periodu no 13.jūlija līdz 11.augustam.Precīzie aptumsuma brīži un 3 dienas pirms un pēc tā ir kā laika lūkas, kas atver karmas vārtus. Tādēļ rūpīgi jāapdomā jebkura darbība un domforma, kuru laiž pasaulē.Viss starpaptumsuma periods ir sakāpināts, sabiezinātām dzīves krāsām. Ja neesi pārliecināts, ko dari, tad nedari neko!

23.jūlijā pl. 0:00 Saule pāriet Lauvas zīmē, atnesot lielākas alkas pēc Saules un galveno mēnesi, kad caur Sauli uzlādēt savas “baterijas” visam gadam. RetroMarss, atrodoties Ūdensvīrā iepretīm Lauvas zīmei, tieši starpaptumsuma startā ieauž galveno domu: “Tev būs savu tuvāko mīlēt, kā sevi pašu, iziet uz kompromisiem, demokratizēt savu egoismu un apdomāt, kā labāk realizēt savas dotības. 

Dižčiks 26. jūlijs plkst. 8:03 – 19. augusts plkst. 7:25.Sarežģītu karmisku uzdevumu risināšana, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanās, nevajadzīgi pirkumi, pārpratumi, dažādu veidu sastrēgumi un tehniski sarežģījumi. Galvenā problēma ir sava laika izmantošana. Laiku šķiedīsim veltīgi, tas “pazudīs” vai arī tiks notrallināts ikdienas nebūšanās.

Uzmanību! Jupitera cilpa līdz 10.07. pl.20:02 un turpinās Saturna cilpa. 

Attiecību prognozes - Rita Riekstiņa

Emocionāls tuvums, sulīgs tā pildījums.

Notikumi vasaras vidū būs spraigi un dzīvības pilni. Attiecības starp vīriešiem un sievietēm kā pilnmēness enerģijas apvīti - katrs raus deķi uz savu pusi, domās un gādās par to, kas pašiem svarīgs, aizēnojot patieso kopā būšanas šarmu. Marss, kas nosaka vīrišķās enerģijas izpausmi uz mirkli paņems atelpu un dosies atpakaļgaitas kustībā, radot diezgan lielu izbrīnu kaislīgi sulīgajā sievišķības būtībā. Ķīvēsies, rīvēsies un noteikti, ka arī kaislīgi mīlēsies. Jūlija beigām būs raksturīgi pēkšņi, drosmīgi lēmumi, kas uz ilgu laiku paliks ne tikai atmiņā, bet arī dzīvē. 

Vīrieši. Vasaras vidus sagrozīs vīriešu attieksmi un skatu uz lietām. Kļūs lēnīgāki, uzmanīgāki, vairāk vēros ap sevi skrienošo pasauli, nekā iniciēs tajā jaunus notikumus. Pievērsīsies tiem attiecību jautājumiem, kas sakrājuši uz saviem pleciem putekļu kalnus. Jaunas satikšanās veidosies lēnām, taču uz jau izdzīvotu sajūtu bāzes. Liela iespēja satikties ar cilvēku no pagātnes. Lūkos, ko var dot savam cilvēkam, atgriezīsies pie pārbaudītām taču sen aizmirstām savaldzināšanas un uzmanības izrādīšanas metodēm. 

Sievietes. Mēneša sākumā vēl izvēlēsies savu īsto un vienīgo, kārdinās ar seksapīlu un valdzinās ar savu sulīgo smaidu. Tomēr paliekošs var būt vien tas, kurš Lauvu apdāvina ar krāšņākajām dāvanām, smaržīgākajiem ziediem un kaislīgākajiem skūpstiem. Jūlija sākumā pie padebeša virmos diezgan konkrētas prasības sava izredzētā virzienā. Auglīgs laiks tām sievietēm, kuras lūko tikt pie bērniņa. Sākot no jūlija otrās dekādes sievietes kļūs konkrētas un sakārtotas gan savās domās, gan izvēlēs. Zinās pastāstīt gan to, kādēļ jābūt kopā tieši ar to vai citu cilvēku, kādēļ rīkoties tieši tā. Rakņāsies pa savām jūtām un sajūtām, īpaši izteikti tas attiecināms uz attiecībās esošajām.

Īpašie attiecību un partnera lolojamie brīži: 08.07., 15.07., 22.07.23.07., 25.07.

Veiksmīgi attiecību izmaiņu brīži: 01.07., 12.07., 18.-21.07., 29.07., 31.07.