Kustas visas papardes...

No 20. maija plkst. 19:01 līdz 21. jūnijam plkst. 2:59 Saule atradīsies DVĪŅU zīmē. Savu nokrāsu laikam un cilvēku sajūtām iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saule Dvīņu zīmē cilvēku prātos, rīcībā un darbos izgaismos mainīgumu, gaisīgumu un kustību, tiekšanos pēc kontaktiem, vēlmi izstaigāt zinību ceļus. Ļoti labvēlīgs laiks bezrūpīgai dzīvei, kad vējš svilpo ausīs. Dzīve bez apstājas, dzīve uz riteņiem. Vēlams izvēdināt plaušas pie dabas krūts un dzīvot ar pilnu krūti. Laika garu stiprinās arī simpātiju pasaules valdniece Venēra Dvīņu zīmē, kas no 25. maija līdz 18. jūnijam mīlas priekiem ļausies ar nebēdnīgu flirtu un sarunām. Modes pasaulē ienāks dzeltenie un gaisīgie toņi. Situāciju maķenīt kājām gaisā gan sagriezīs debesu sakarnieka Merkura debesu cilpas (retrogrāds) no 26. maija līdz pat 19. jūlijam. Tā kā ačgārnais stāvoklis arī saistāms ar Dvīņu zīmi, tad vairāk nekā citkārt iezīmēsies dažādas ar sakaru pasauli, komunikāciju, transportu saistītas ķibeles. Tā nav īpaši priecīga vēsts eksāmenu kārtotājiem, kuru darbos var iezagties viena otra nepārdomāta aplamība. Kopumā domāšanas procesi un racionālā prāta darbība tiks apgrūtināta. Biznesa paveidiem, kas saistīti ar jauniešiem, informācijas tehnoloģijām, transportu, iespējamas pārmaiņas. Šis ir laiks, kad vairāk jāizmanto sajūtas un intuīcija, jo mūsu racionālā puse - "veselais saprāts" - klusē. Ļaujam prātam "atpūsties". Vēlams pārskatīt savus uzskatus. Attiecību skaidrošana šādā laika posmā ir bezjēdzīga. Pateiksiet ko tādu, ko vēlāk nožēlosiet. Tā paša iemesla dēļ nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus un parakstīt nozīmīgus dokumentus. Papīru lietās var iezagties paviršības, nekārtība. Dokumenti var iestigt birokrātijas džungļos uz ilgu laiku. Mazā planēta, bet ietekmē spēcīgais Plūtons 14. jūlijā atgriezīsies Strēlnieka zīmē, pakutinot atkārtoti nervus Strēlnieka un Mežāža robežlaikā (19.-21.decembrī) dzimušajiem. Varas ešalonos iespējamas izmaiņas, kā arī sakustēšanās ar izglītību saistāmos jautājumos.

JŪNIJA

sekmīgās dienas: 12.-14., 20.-22., 24., 28.
uzmanīgās dienas: 3., 10., 16., 17., 23., 26., 27.

IEKĻAUTIES MĒNESS RITMĀ!

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JŪNIJĀ.

Līgo vakara romantika

Šogad Līgo svētki patiesi pavadāmi atraisītās dziesmās, lustēs un dejās. Liela loma ir tieši ģimenes lokā pavadītām svinībām. Diemžēl, Jāņu dienu enerģētika nepavisam nav piemērota miestiņa pārmērīgai lietošanai, jo iespējami bīstami notikumai saistīti ar saindēšanos, aizmāršību un neuzmanību. Papardes zieds šogad ir romantiskāks nekā citkārt.

Senču kalendārs - ziedu mēnesis

21. jūnijs - Vasaras sākums.

22. jūnijs - Priekšjāņu diena. Uzkopj mājas, mazgā veļu, kurina pirti.

23. jūnijs - Zāļu diena. Līdz šai dienai ir beigusies pavasara sēja un pieguļa braukšana. Sienu vēl nepļauj. Pušķo mājas ar meijām, vāc dziedinošas zāles visam gadam, pin vainagus.

23. - Jāņu nakts. Dedzina Jāņugunis, aplīgo kaimiņus, sadziedas, meklē papardes ziedu, zīlē.

24. jūnijs - Jāņi, Vasaras saulgrieži. Ar dziesmām sagaida saullēktu, aplīgo viens otru, noglabā vainagus visam gadam. No meijām sien pirtsslotas.

27. jūnijs - Septiņu gulētāju diena. Ja līst - līs septiņas dienas.

29. jūnijs - Pēterdiena. Visur deg līksmības ugunis. Līgo kā pa Jāņiem.

Jauns Mēness Dvīņu zīmē

3. jūnijā plkst. 22:22

Jaunā Mēness enerģētika būs sajūtama visa mēneša garumā.

+ Komunikabilitāte. Viegls flirts. Informācijas vākšana. Izglītošanās. Ceļojumi. Sarakste.

- Esam pakļauti citu ietekmei. Riskējam izšķiest laiku nevajadzīgos kontaktos. Seklas emocijas. Darbu atstājam pusratā.

Pilns Mēness Strēlnieka zīmē

18. jūnijā plkst. 20:30

+ Ceļotkāre. Entuziasms. Labs laiks garīgam, intelektuālam, juridiskam darbam. Palielinās jutekliskums, ideālisms, tieksme filozofēt.

- Domas traucas tālumā. Jāuzmanās no uzpūtības, lepnība un pārlieku lielas godkāres. Pārņem vēlme citus pamācīt.

Spēcīgi ietekmē Dvīņu, Jaunavas, Strēlnieka, Zivju zīmē dzimušos.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".