Mostas sapņotāji

No 18. februāra plkst. 20:36 līdz 20. martam plkst. 19:32 Saule atradīsies ZIVJU zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Zivju zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saules ieiešana Zivju zīmē līdz ar debesu sakarnieku Merkuru (01. - 17.03.) un "kosmisko raugu" Jupiteru (visu gadu) līdzdalību ieslēdz komisko mīlestību, cerību, aicinājumus un vajadzību radoši izpausties. Zivju zīmē pamostas sapņotāji. Tīģera gads durvis vēl plašāk paver pēc 10. marta, kad visu ziemu retrogrādais jeb atpakaļ ejošais Marss diktēja pārmaiņas, bet ne tālāku attīstību ekonomikā. Sākas lielu cerību projektiem, izaicinājumiem labvēlīgs posms. Īpaši veiksmīgs starta laiks ir tiem uzņēmējdarbības virzieniem, kas saistīti ar pārtikas tehnoloģijām, zivsaimniecību, eksportu. Tā kā Zivju zīme ir pretējā latviskajai Jaunavas zīmei, tad tieši tagad un nevis vēlāk ikkatram latvietim ir jāpadomā kā sekmīgāk izpausties, nodarboties.

Mīlas sadzīviskā pārvaldniece, sievišķā Venēra Auna zīmē (7. - 31.03.) saspēlē ar vīrišķo Marsu rada pateicīgu fonu attiecību uzplaukumam uguns un gaisa stihiju - Auni, Dvīņi, Lauvas, Strēlnieki, Ūdensvīri - izteiktiem pārstāvjiem. Laiks ap 8. martu atzīmējams gada griezumā kā viens no veiksmīgākajiem kāzu datumiem ilgstošām attiecībām romantiski kaismīgu mīlas dzīvju kārotājiem. Šogad Sieviešu dienu ieteicams izmantot dažādu redzējumu vīriešiem kā lielisku iespēju spert soli pretī sev tīkamam daiļajam dzimumam.

MARTA

sekmīgās dienas: 5., 10., 14., 15., 19., 21.

uzmanīgās dienas: 7., 8., 16., 20., 23., 30.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".