Prognozes visam gadam uzreiz atrodamas SUPERHOROSKOPI.LV.

Iegādājies - izproti - apsteidz laiku!

 

AUNA LAIKA ZĪMOGS

No 21.03.2015 pl. 00:45 līdz 20.04.2015 pl. 12:40 Saule atradīsies Auna zīmē

21.martā plkst. 00:45 ar Saules pāreju Auna zīmē astroloģiski iesākas Jaunais Gads.

31.martā plkst. 04:43 Merkurs ieies Auna zīmē – cilvēki viegli satvers informācijas būtību, vēlēsies to iegūt ar triecienu. Intelekts ar vieglu sarkasma un ironijas pieskaņu. Ideju un plānu pārpilnība. Daudz diskusijas, domstarpības. Ilgstošai, rūpīgai kaut kā izpētei nepietiks pacietības. Toties pacietības trūkums tiks kompensēts ar prāta asumu. Savstarpējā komunikācijā būs vērojama nosliece uz asiem izteikumiem, patiks teikt taisnību acīs un kritizēt citus cilvēkus. Vislabākie panākumi iespējami tajos sporta veidos, kuros nav nepieciešama ilgstoša piepūle. Spēja labi sevi parādīt ekstremālās situācijās.

31.martā plkst. 19:26 Marss ieies Vērša zīmē – ar pacietību un darbu izdosies panākt teju vai visu. Cilvēki būs miermīlīgi, tos nebūs vienkārši izvest no pacietības, tomēr – ja pacietības mērs būs pilns, aklā niknumā var sadarīt daudz ko tādu, ko pēc tam nožēlos. Enerģija netiks žēlota naudas pelnīšanai un saimnieciskajiem jautājumiem. Mīlestībā dominēs privātīpašnieciskuma tieksmes. Vērojama greizsirdība, nespēja piedot nodevību. Spēcīgas alkas pēc materiālā nodrošinājuma. Viss tiek plānots ar tālu perspektīvu.

Lieldienas 4.aprīlī sakritīs ar daļēju Mēness aptumsumu plkst. 15:06. Cilvēkus plosīs iekšēji konflikti.

8.aprīlī plkst. 19:56 Jupiters kļūs direkts. Beidzot var sākt reālu projektu ieviešanu dzīvē. Savos plānos cilvēki tieksies uz grandiozo un pompozo, uzskatot par savai uzmanībai nevērtīgu to, par ko nevar skaļi paziņot visiem.

11.aprīlī plkst. 18:28 Venēra ieies Dvīņu zīmē – vērojama svārstība personiskajās simpātijās. Daudzpusīgi sakari un ātra iepazīšanās, bieži arī caur saraksti. Iegūt labumu visvieglāk būs no paziņām un sakariem, kā arī no informācijas, kuru var iegūt visapkārt. Visvairāk apmierinājuma spēs sniegt dalība apkārtējā kūsājošā dzīvē.

15.aprīlī plkst. 01:51 Merkurs ieies Vērša zīmē – sarunās vērojama nesteidzība, pirms kaut ko teikt, cilvēki vēlēsies to labi pārdomāt. Cilvēki kļūs mazliet stūrgalvīgi, nelokāmi savos uzskatos un pārliecībā. Mācīšanās notiek nelabprāt un ar grūtībām, tomēr šajā laikā iemācītais paliks dziļi atmiņā.

17.aprīlī plkst. 06:54 Plutons kļūs retrogrāds jeb atpakaļejošs – šis laiks paredzēts, lai cilvēki dziļāk ieietu sevī un savās pieredzēs, lai veiktu transformācijas, nevis virspusējas pārmaiņas. Pienācis laiks atbrīvoties no dziļām sāpēm, un visa tā, kas attur no personīgās izaugsmes.

18.aprīlī plkst. 21:55 iestāsies JaunMēness.

Attiecībās

Vīrieši (Marss Vērsī 31.03. – 12.05.) – izteikts jūtīgums, vēlme tikt apmīļotam un samīļotam. Tas nekas, ja vīrieši nemācēs teikt komplimentus, tomēr būs kaislīgi mīlētāji. Kaislība tiks slēpta zem atturīgas izturēšanās. Ļoti pastāvīgi un pacietīgi. Steigsies lēnām, bet mācēs panākt savu. Labsirdīgi un lēnprātīgi. Galvenais ir stabilitāte. Vīrieši būs materiālistiski orientēti un jutīsies laimīgi tikai tad, ja pilnībā izdosies nodrošināt sevi un savu ģimeni. Spītība, egoisms, centieni izdabāt savām vēlmēm var kļūt par galvenajiem trūkumiem.  

Sievietes (Venēra Vērsī 17.03. – 11.04.) – mācēs novērtēt skaistumu, moderni ģērbties un sevi pasniegt. Izteikta tieksme uz komfortu. Nedomājiet, ka viņa ir koķeta un bezatbildīga. Galvenā labākā īpašība – māka rīkoties ar naudu. Sievietes būs prasīga, bet vienmēr taisnīgas. No vīriešiem gaida maigumu. Mīl greznumu un greznumlietas. Interesēs partnera materiālais stāvoklis. Esot kopā ar stabilu vīrieti, sievietes iegūs pašpārliecību un spēs būt kaislīgas mīlas partneres. Pamatvērtība ģimene un bērni – šajā ziņā sievietes būs konservatīvas un savu īsto maigumu spēs atklāt tikai ģimenē. Publiski nedemonstrēs savas jūtas, bet mācēs mīlestībai veidot romantisku gaisotni. No vīriešiem gaida sapratni un maigumu, nemīlēs pārsteigumus seksā, bet labu tehniku gan. Patiks stipri vīrieši, kuri māk uzņemties vadību.

Gan vīriešu, gan sieviešu starpā vērojama liela interešu līdzība. Abi dzimumi tieksies pēc stabilitātes, maiguma, abpusēji palielināsies mīlestība uz komfortu un greznību. Katrs no partneriem spēs ilgi vilkt savu nastu. Strīdu gadījumā neviens nevēlēsies piekāpties. Bailes izjaukt attiecības, jo liela pieķeršanās otram cilvēkam, mājām, lietām.

 

JaunMēness prognozi lasīt šeit.