Ar ģimenes svētību

No 21. jūnija plkst. 2:59 līdz 22. jūlijam plkst. 13:54 Saule atradīsies VĒŽA zīmē. Savu nokrāsu laikam un cilvēku sajūtām iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saule līdz ar pāriešanu Vēža zīmē 21. jūnijā iezīmē patieso Saulgriežu laiku jeb mūsu senču svinēto Jāņu dienu. Zintnieku novērojumi liecina, ka īstajos Jāņos nedarbojas teiciens „līs kā pa Jāņiem". Naktī no 20. uz 21. jūniju darbojas spēcīga enerģētika, šis laiks ir piemērots ugunskura liesmām, apdziedāšanai un pirts procedūrām. Pamēģiniet ugunskura liesmās simboliski samest savs rūpes un raizes un pēc iespējas piedomājiet pie savām dzimtas saknēm, ģimenes un uzburiet savas skaistākās vēlmes.Tā kā šogad Jāņu dienas (23.-25.) sakritīs ar Mēness atrašanos ūdeņainajā Zivju zīmē, visnotaļ ticams, ka tiksim aplaimoti ar lietus sezonas sākumu. Arī Saulei Vēža zīmē vairāk tīkams silts, bet mikls laiks.

Mēneša viens no lielākajiem astroloģiski sadzīviskiem notikumiem, ir Merkura nostāšanās „uz pareizās strīpas". Visa aizgājušā mēneša garumā debesu sakarnieks Merkurs jauca cilvēku prātus, dokumentus, transporta plūsmu, bet tagad lēnītēm sāk mitēties, dodot svaigu gaisa malku informatīvajā telpā.

Uzņēmējiem, sportistiem un vienkārši aktīviem cilvēkiem nozīmīgā planēta Marss vairāk nekā mēnesi atradīsies Jaunavas zīmē. Turpmāk rūpīgāk (piekasīgāk) tiks vētītas katra profesionālās spējas un varēšana. Sekmīgāks bizness izdosies ar pārtikas pārstrādi, sīkpreču un apģērbu tirdzniecību, noliktavām un apsaimniekošanas sfēru saistītiem uzņēmējiem. Ieteicams neaizrauties ar „matu skaldīšanu" un citu kritizēšanu.

Līdz pat 12. jūlijam, kamēr vien Venēra atradīsies Vēža zīmē, modes pasaulē dominēs ērts, silts apģērbs un mīļlietiņas. Attiecībās vairāk būs vēlme pēc maiguma, sirds siltuma, mājīguma un ģimeniskuma. Mīlestība ies caur vēderu, caurvīta ar ģimenes svētību. Pēcāk apģērbs kļūs spilgtāks, krāsaināks un vasarīgāks. Mīlestībā vajadzēs dāļāt komplimentus. Sāksies randiņu, izpriecu un spilgtu kāzu laiks.

JŪLIJA

sekmīgās dienas: 1., 4., 7., 11., 17., 26.
uzmanīgās dienas: 3., 10., 16., 18.- 20., 25., 27., 29.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JŪLIJĀ.

Senču kalendārs:

Liepu mēnesis

10. jūlijs - Septiņu brāļu diena. Ja līst, līs - septiņas nedēļas.

25. jūlijs - Jēkabi. Beidzas siena laiks, iesākas rudzu pļauja. Atzīmē ar pirmo jauncepiena maizīti. Jēkabs briedina ābolus un met pirmo aukstuma akmeni upē. Dzer kāzas.

26. jūlijs - Annas. Saimnieču diena.

3. jūlijā plkst. 5:18 Jauns Mēness Vēža zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Ģimeniskums. Ļoti aktīva fantāzija. Dominē jūtu pasaule. Attiecības ģimenē var noregulēt vieglāk, nekā citā laikā. Veiksmīgi var paveikt to, kas ātri zaudē aktualitāti.

- Raudulīgums. Untumu uzplaiksnījumi. Slinkums. Kad darbojas jūtas, var pietrūkt gribas un mērķtiecības.

18. jūlijā plkst. 10:59 Pilnmēness Mežāža zīmē

Pilnmēness laiks ir gaisā un katrā personīgi virmojošās enerģētikas pilnbrieds. Cik katrs harmoniski spējis nodzīvot Mēness ciklu, tik labdabīgi tiks pavadīts šis laiks.

+ Labvēlīgs laiks matu, nagu un ādas kopšanai. Nopietnība, pienākuma apziņa. Skaidra mērķa izjūta.

- Pārspīlēts konservatīvisms un smagnēji uzskati. Grūti mācīties, zinību apgūšana veicas lēni, tomēr paliek prātā uz ilgu laiku. Slimīga godkāre.

Pilnmēness īpaši spēcīgi ietekmēs Mežāža, Vēža, Auna un Svaru zīmē dzimušos. Labi jutīsies Vērša, Jaunavas, Skorpiona un zivju zīmē dzimušie. Tikpat kā neietekmēs Dvīņu, Lauvas, Strēlnieka un Ūdensvīra zīmē dzimušos.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".