Evijas Bāres sagatavotās prognozes 2015. gada janvārim.

Prognozes visam gadam uzreiz atrodamas Superhoroskopi.lv.

Turpmāk šajā lapā publicētās prognozes 2015.gadam, pa mēnešiem, Jaunmēnešiem un attiecībām būs atrodamas tikai SUPERHOROSKOPI.LV. Iegādājies - izproti - apsteidz laiku! 

MEŽĀŽA LAIKA ZĪMOGS

No 22. decembra pl. 1:02 līdz 20. janvārim 11:43 Saule atradīsies Mežāža zīmē.

Saprotot Mežāzi, Tu labāk sapratīsi laiku. Mežāža apraksts.

Jau gada sākumā valdīs dinamiska gaisotne, nav vēlamas lietišķas tikšanās un komandējumi, kā arī svarīgu līgumu parakstīšana.

Līdz pat 9.aprīlim Jupiters atradīsies retrogrādajā kustībā – šajā laikā raksturīga tendence mētāties no viena darba uz citu, neracionāli tērēt laiku un naudu. Labs laiks, lai noslēgtu iesāktos projektus, bet ar jauniem aizsākumiem labāk neaizrauties.

1.janvārī veidosies spriedzes aspekts starp Marsu un Jupiteru – radīsies saspīlēta situācija starp rīcību un plānošanu, starp finansējumu un darbību. Nav vēlams iesaistīties strīdos. Jābūt atturīgākiem saskarsmē ar apkārtējiem, jāspēj savaldīt savas emocijas.

3.janvārī plkst. 16:48 Venēra ieies Ūdensvīra zīmē, tādējādi izraisot nenoturību attiecībās, vēlmi ieturēt zināmu distanci. Ātri kontakti, brīva mīlestības un seksa izpratne. Cilvēki diezgan skaidri sapratīs, ko vēlas no mīlestības, tomēr ilgas būs ideālistiskas un atšķirsies no apkārtējās realitātes. Uz situāciju būs viegli paskatīties no malas, bet šāds skatiens var būt kaitīgs tādai neloģiskai lietai kā mīlestība.

Apģērbā un ārējā izskatā dominēs avangardisms, vēlme pasvītrot savu neatkarību, parādīt to, ka apģērbs ne tuvu nav galvenais, kas piemīt cilvēkam. Piesaistīt pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību visvieglāk būs ar kādu noslēpumainu starojumu.

4.janvārī Saules savienojums ar Plutonu – norāda uz nozīmīgām pārmaiņām.

5.janvārī plkst. 03:07 Merkurs ieies Ūdensvīra zīmē – īpaši veiksmīgi var padoties humanitārās zinātnes, okulto zinību izpēte, kā arī darbs ar dažāda tipa kolektīviem. Noslogots laiks psihologiem, sabiedrības domas pētītājiem, sociologiem. Kā negatīvais – vēlme nemainīt savu viedokli, ieciklēšanās uz vienu projektu/nodarbi. Prasība pēc garīgas neatkarības un taisnīguma. Mentalitāte neatzīst nekādu pakļautību un ienīst jebkādus spaidus.

12.janvārī plkst. 12:20 aktivitātes planēta Marss ieies Zivju zīmē, kur tā kareivīgums un enerģija krietni vien noplaks. Cilvēkiem šķitīs, ka pietrūkst enerģijas – daudz spēka tiks patērēts sīkumiem. Darba spējas ietekmēs garastāvoklis, bet tas būs pakļauts biežām svārstībām sevis pašu vai apkārtējo cilvēku emociju ietekmē.

Labvēlīgs laiks mākslas cilvēkiem, visiem tiem, kuri dod priekšroku strādāt „pēc noskaņojuma un garastāvokļa”. Nepatika pret rutīnas darbiem, kas prasa pacietību un metodiku.

Attiecībās

Vīrieši (Marss Zivīs 12.01. – 20.02.) – izteikta emocionālā un garīgā enerģija, zema fiziskā un praktiskā enerģija. Vajadzība pēc romantikas, intravertuma, noslēpumainības, sapņainības. Vīrieši būs miermīlīgi, redzēs sevi kā mocekļus – var rasties problēmas valdīt pār dziņām, nespēja noturēt mērķi un savākties. Idealizēti priekšstati par to, kā visam vajadzētu būt. Gatavība sevi upurēt – gatavi ciest tikai pašu ciešanu dēļ. Kaislīgas cīņas par savu sapņu piepildījumu. Lielāko kaitējumu iespējams nodarīt caur to, ka negatīvās emocijas tiek vērstas sevī iekšā. Problēmas ar konkurētspēju. Mākslinieciskums un radošums. Nedrošība. Romantika un seksuālās pašizpausmes ļoti smalkas. Mīlestības izpausmes – nosūtot ziedus savai mīļotajai sievietei vai pērkot dārgas dāvanas. Nepieciešamas jūtīgas, uztverošas sievietes.

Sievietes (Venēra Ūdensvīrā 03.01. – 27.02.) – piepildītas ar iekšējo spēku, kas var būt pat nedaudz biedējošs. Gudras, neprognozējamas, neatkarīgas, oriģinālas, spējīgas ap sevi izveidot viesuļvētru. Sieviete – mīkla, kuru vīrietim nav lemts izprast. Patika pret ceļojumiem un visu jauno. Spilgti izteikta seksuālā individualitāte. Sievietes izcelsies ar savu godkārību un mērķtiecību. Var kļūt par ideālu partneri atturīgam vīrietim, kas dzimumdzīvē ievēro mērenību. Vētraina kaisle ir nepieejama.

Vīriešiem jāpieņem, ka sievietēm ir tieksme pēc neatkarības, nestandarta mīlestības, izvēles un vērtējuma. Savukārt sievietēm jāpieņem vīriešu sapņainība, idealizētie uzskati. Vīrieši izjutīs savu ievainojamību un kompleksus sieviešu priekšā. Seksuālajā ziņā vairāk cietīs vīrieši, viņi drīzāk pacietīs sievietes. Vīrieši var spert sānsoļus, meklēt sev iespējas un variantus citur, jo sievietes var šķist pārāk vienmuļīgas. Viegli uzturēt pa pusei draugu, pa pusei mīļāko attiecības.

JaunMēness prognozes - Mēness cikla iespējas 

JAUNMĒNESS 22.12.2014 pl. 03:36

JaunMēness cikla sākums pacietīgā, strādīgā un ambiciozā Mežāža zīmes 1 grādā Latvijā atrodas Finanšu sfērā, aktivizējot jautājumus, kas saistīti ar iespēju pelnīt

Ņemot vērā, ka JaunMēness atrodas pēdējos 3 grādus pirms 3.mājas virsotnes, to ietekme būs jūtama arī 3.mājas tematikā: tirdzniecības un komunikācijas sfērā, aktivizējot jautājumus, kas saistīti ar pārvadājumiem valsts robežās, tirdzniecību un visa veida komunikāciju (pastu, telefonu, radio, televīziju, periodisko presi).

Cikla sākumā, pirmās 2-3 dienas pavadāmas, apdomājot tekošā dabas cikla mēneša plānus.

Piedomā, rūpējies, sakārto jautājumus par šādām tēmām: 

  • daudz uzmanības tiek veltīts materiālo labumu pareizam pielietojumam;
  • tālredzīga finanšu plānošana var vest pie materiālās labklājības un veiksmes;
  • aktīvs laiks tiem, kuri darbojas nekustamo īpašumu investīciju jomā, ar biznesa kontraktiem, menedžmentā un plānošanā – jebkurā darbā, kas paredz ilgstošus darbietilpīgus apsākumus;
  • tiek pirktas mēbeles, kuras ir maksimāli kvalitatīvas un uzticamas;
  • neiecietība pret ierobežojumiem;
  • attiecībās – tiekšanās uz personīgo brīvību;
  • draugu un darījumu partneru izvēlē jābūt ļoti uzmanīgiem, jo pastāv iespējamība, ka izveidojas kļūmīgas attiecības;
  • sanāksmēs iespējami neparedzēti ekscesi;
  • novērojama nenopietna izvēle mīlas sakaros;
  • labs laiks sportam un tehnikas iegādei;
  • labākā izvēle šajā laikā ir līgumdarbs vai brīvā grafika darbs, kas neprasa uzraudzību;
  • spēcīga radošā enerģija, kas prasa brīvību pašizpausmē;
  • risks, kas ir kā izaicinājums, cilvēkiem šķitīs ļoti pievilcīgs, bet rezultātam nepieciešami izsvērti spriedumi;
  • apmierinājuma sajūtu iespējams saņemt, organizējot mājas dzīvi;
  • spēks nāk no savu spēju apzināšanās;
  • lepnums un augstprātība var traucēt mērķu sasniegšanā;
  • mācību process tiek uztverts kā sajūtu pieredze;
  • skolotājs, kurš spēj aizraut skolniekus un ietekmēt to jūtas, var spēcīgi attīstīt šādus cilvēkus;
  • veiksmīgs laiks sfērās, kas saistītas ar māksliniecisku pašizpausmi;
  • iespējama fanātiska mīlestība, spēcīgi nokaitēta juteklība;
  • jūtas, kas var novest pie uzmācīga un neirotiska stāvokļa.

 

Vēlu Laimi, ar Dievpalīgu!