Jaunavas labirinti

No 23. augusta plkst. 8:27 līdz 23. septembrim plkst. 6:09 Saule atradīsies JAUNAVAS zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Jaunavas zīmes “nospiedumu” horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu “pastaiga” debesjumā.

Saule Jaunavas zīmē padara cilvēkus praktiski un sadzīviski orientētus. Labs laiks ražas ievākšanai un rūpīgiem ziemas sagatavošanās darbiem. Septembra sākums pēc spiedīgās vasaras, kur vairāk iederējās atpūta un “pagrīdes” darbs, radīs katram un visiem kopā neskaitāmas iespējas izpausties. Nākamais tāds enerģisks pacēlums būs oktobra beigās un novembra viducī.

Lai arī Saule ritēs pa pragmatisko un sīksto Jaunavas zīmi, galvenais “vaininieks” septembra notikumos tomēr būs kaismju un finanšu Skorpiona zīme. Par to liecinās, pirmkārt, jau mīlas pārvaldnieces Venēras ieiešana Skorpiona zīmē, kur tā no 8. septembra atradīsies visas atlikušās gada dienas. Varēsim uzkrāt, izdzīvot mīlas skurbuļus, iedzīvoties nopietnos parādos, bet daži veiksmīgākie uz citu rēķina “iesitīs” sev nopietnu kapitālu. Laiks izlīst no ierakumiem un paceltu galvu doties savas laimes medībās. Aktivitāti pārvaldošais Marss Skorpiona zīmē Venērai piebiedrosies 15. septembrī (līdz 28. oktobrim) – radot tādu jaudu, par kādu līdz šim varēja tikai sapņot. Dievs dod zināt, ko ar to visu iesākt!

Tomēr laiks būs sarežģīts, kā pa labi iekārtotu labirintu ejot. Jau 20. augustā Merkurs savu vaigu pagrieza pretējā virzienā (retrogrāds) un līdz pat 13. septembris dipinās šurpu-turpu. Sadzīvē tie ir neskaitāmi ķīviņi, pārpratumi, lieka izrunāšanās, dotā vārda neturēšana, problēmas ar tehniku. Šajā laikā nevajadzētu dibināt jaunus uzņēmumus, parakstīt svarīgus līgumus un darīt jebko tādu, no kā vēlas sagaidīt “taisnu līniju” un paredzamu iznākumu. Ideāls laiks, lai sakārtotu nostāvējušos jautājumus, dokumentāciju, atdotu parādus.

SEPTEMBRA

sekmīgās dienas: 6., 12., 25., 29.

uzmanīgās dienas: 1., 8., 13., 15., 23., 24., 30.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ SEPTEMBRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā SEPTEMBRĪ.

Iz senču pūra: Viršu mēnesis

29. septembris – Miķeļdiena, Rudens svētki, Appļāvības, Apjumības. Visai labībai jābūt novāktai un zem jumta. Precību laika beigas.

  1. septembris – Sākas veļu laiks.

Zinību diena – 1. septembris

Sakrīt ar fāžu maiņu, kas provocē drudžainu rosību. Mēness Dvīņu zīmē to tikai pastiprina.

SEPTEMBRA ENERĢĒTIKA

8. septembrī plkst. 13:30 Jauns Mēness Jaunavas zīmē.

Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.
+ Vērošana un analizēšana. Septiņreiz nomēri – vienreiz nogriez. Lietišķums. Ekskursija zaļumos. Organisma attīrīšanas kūres.

- Atturība. Kritika. Strīdi. Pedantisms. Kašķīgums.


23. septembrī plkst. 12:17 Pilns Mēness Auna zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Radīšana. Entuziasms. Cīņas spars. Zemapziņas impulsi. Bezbailība.

Konflikti. Kautiņi. Rupjības. Kritiskas situācijas.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".