JAUNAVA – NODERĪGUMA TESTS

No 23. augusta plkst. 14:21 līdz 23. septembrim plkst. 12:05 Saule atradīsies JAUNAVAS zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Jaunavas zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saule Jaunavas zīmē: Daudz ko izšķir darba kvalitāte, profesionalitāte un sasniegumi. Ražas laiks – briest rudens augļi. Jaunavai tīk tīrība, kārtība un punktualitāte. Jaunavas pārvaldnieks Merkurs kā komunikāciju planēta prasa detalizētu domu apmaiņu un izpratni par laika burtu. Birokrātijas laiks. Smalkumi.

Merkurs 27. augustā plkst. 0:58 kļūst direkts un beidzas retrogrādā cilpa visa augusta garumā, kas sataisīja ne mazums "šmuces" un rezultātu tendētiem ļautiņiem. Turpmākajā laikā pa īstam apjautīsim, kas ir paveikts augustā un kas ir bijis viens liels čiks.
Merkurs 9. septembrī plkst. 9 (līdz 26. septembrim) atradīsies Jaunavas zīmē, pastiprinot Saules aktivizēto intelektuālā prakticisma periodu. Viss, kas noderīgs ir īsts!

Venēra 22. augusta (plkst. 1:22) – 15. septembrim (plkst. atradīsies Jaunavas zīmē.
Pēc tam līdz 9. oktobrim Svaru zīmē. Jaunavas zīmē Venēra atrodas kritušā pozīcijā, kas nozīmē, ka paceļumus modē, sīknaudā un patiksānās varam negaidīt. Drīzāk otrādi – jāsargās vairot stresu. Turpretī, tiklīdz skaistuma pavēlniece Venēa tiks līdz Svaru zīmei, tā durvis uz tīksmes valstību ir vaļā.

Marss no 19. septembra plkst. 4:52 Lauvas zīmē (līdz 11. novembrim). Kareivīgais un par aktivitāti atbildošais Marss Lauvas zīmē ir kā karavadonis. Un vest aiz sevis arī ir ko, jo Jaunava ir paklausīga, ja jūt, ka aiz drošas muguras atlēks savs labums par cītīgi nokalpotu laiku.

Attiecību jomā libido planētas – Marss un Venēra harmoniski "kopojas" nedaudz pirms un pēc 11. septembra. Izmantojiet atteicību lietām!

30. augustā Jupiters Vērša zīmē kļūst retrogrāds līdz 26. decembrim. Lielisks laiks, lai atdotu parādus, uzsāktu atliktus ceļojumus, pārlasītu iemīļotās grāmatas, atsāktu mācības, riskētu kāršu spēlē, plānotu darbus un biznesus, skolotos un skolotu. Bizness nebūs finansiāli veiksmīgs, ja tiks iets "taisni uz naudu". "Naudā nav Laime!" Šajā laikā mazāka aizsardzība no ārējiem faktoriem un var paļauties tikai uz sevi.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ SEPTEMBRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā SEPTEMBRĪ.

Viršu mēnesis

23. septembrī plkst. 12:05 – Rudens saulgrieži.
Saule maina savu ritējumu - diena un nakts kļūstt vienda garuma. Senlatviešiem saulgriežu svinības laika gaitā saplūda ar ražas novākšanas svētkiem Apjumībām - Miķeļiem. Kā jau pa svētkiem, kad ēdamā visvairāk, tiek dūšīgi ēsts un dzerts, cenšoties smelt spēku un enerģiju, kas palīdzētu sagaidīt jaunu pavasari. Svētvietās notiek ziedošanas rituāli auglības spēkiem pateicībā par labo ražu. Uguns rituāli kalpo gan kā aizsargelements pret visu ļauno, gan labklājības celšanai un harmonijas radīšanai.

29. septembris – Miķeļdiena, Rudens svētki, Apjumības.

Visai labībai jābūt novāktai un zem jumta. Precību laika beigas.

30. septembris – Sākas veļu laiks.

SEPTEMBRA ENERĢĒTIKA

29. augustā plkst. 6:04 Jauns Mēness Jaunavas zīmē.

Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama turpmāko mēnesi.
+ Vērošana un analizēšana. Septiņreiz nomēri – vienreiz nogriez. Darbi, kas prasa precizitāti un loģisko domāšanu. Lietišķums. Ekskursija zaļumos. Organisma attīrīšanas kūres.

- Atturība. Kritika. Strīdi. Pedantisms. Kašķīgums. Mežā saredz tikai atsevišķus kokus.

12. septembrī plkst. 12:26 Pilns Mēness Zivju zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Fantāzija. Iejūtība. Ideālisms. Romantika. Godīgums. Palīdzība.

- Nemiers. Vientulība. Sevis žēlošana. Noslēpumi. TV mānija.

27. septembrī plkst. 14:08 Jauns Mēness Svaru zīmē.

Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Miermīlība. Saprātīgi kompromisi. Etiķete. Draudzība. Laipnība, bet ne bezierunu piemērošanās. Ātri paveicami darbi.

- Šaubas. Grūti pieņemt svarīgus lēmumus, izdarīt izvēli. Atlikt svarīgu lēmumu pieņemšanu. Pārspīlētu vērību piešķiram ārējiem pieklājības noteikumiem un etiķetes normām.

SEPTEMBRA
sekmīgās dienas: 1., 2., 9., 11., 16., 18., 24., 25.
uzmanīgās dienas: 4., 8., 12. - 14., 17. 19., 26. - 28.