Maija Astro zīmogs

Lai arī maijā nesākas neviena planētu cilpa, galveno varoņu Jupitera un Saturna cilpa fonā ir pietiekami nopietns iemesls pārskatīt savus plānus, restrukturizēt, pārorganizēt un mainīt – process, kam galu vēl neredzēt.  Salīdzinoši vienmērīgs mēnesis, tomēr jaunradei nepiemērots. Lielākā planētu izkārtojumā debesis uzsmaidīs no 22. līdz 27.maijam radniecīgā auglīgā Jupitera un intuitīvi spēcīgā Neptūna saspēlē. Izcili sasniegumi mākslā un mūzikā, izdomā, radošumā.

Tā jau kopš gada sākuma iekārtojies, ka mēnešu sākumi PilnMēness iespaidoti līdz pat mēneša otrai pusei ir vairāk domāti tekošo darbu apdarīšanai, un tikai JaunMēness mēneša viducī ļauj izplest spārnus kam svaigi darāmam.

21.maijā pl. 5:15 Saule pāriet Dvīņu zīmē, mudinās kā svaigu gaisa malku tvert jaunās iespējas, tomēr visas gribēšanas sazemēs Venera piesardzīgajā Vēža zīmē un Merkurs apdomīgajā Vērša zīmē (līdz 30.maijam).   

Bizness. Iesāktie biznesi ies no rokas un radušās grūtības vēl nebūs apaugušas ar nepaveikto darbu sastrēgumu un parādsaistībām. Tā tas notiks sākot no Jāņiem, kad saimniecisko darbu darītāji būs uzņēmušies par daudz un nespēs turēt vārdu. Tieši tādēļ maijam jākļūst par mēnesi, kad jāskubina, jābaksta, cik jaudas.

Labākais laiks darbiem: 20. – 28.maijs.

Uzmanību! Turpinās Jupitera un Saturna cilpa. 

Attiecību prognozes - Rita Riekstiņa

Dullas idejas uz pārdomātiem un drošiem pamatiem.

Trakulību un brīvības patrona Urāna harmoniskā mijiedarbība ar kārtības sargu Saturnu pavasara pašā plaukumā gādās par pateicīgu fonu neprātīgu notikumu ienākšanai dzīvē uz ilgu laiku. Viegla un dzīvīga komunikācija savedīs kopā cilvēkus, kuri prot aizraut un radīt interesi. Saistīs intelektuālas un sportiski aktīvas nodarbes, turklāt, neskatoties uz Vērša zīmes praktisko un pārdomāto pieeju dzīvei, patiks rīkoties spontāni un mazliet pārgalvīgi. Maija sākumā acīmredzami un rokām jūtami notiks kaut kas, kas jau labu laiku gaidīts un pielūgts. 

Vīriešiem mēneša pirmajās divās dekādēs akcentēta gādīga attieksme pret sievieti, tomēr plašu vērienu un apdāvināšanu nesagaidīt. Vīrietis būs uzmanīgs un apdomīgs gan savās izvēlēs, gan vārdos. Dos priekšroku intelektuāli aizraujošam laikam, smīdinās, stāstīs un mudinās piedalīties.

Sieviešu rāmo enerģiju ezerā iepūtīs draiskāki vēji. Labprāt iepazīsies, viegli veidos kontaktus, pēc vārda kabatā nebūs jāmeklē. Prasīsies pēc piedzīvojuma un palaidnībām. Viegli sajaukt draudzīgas attiecības ar iekāri. Mēneša noslēgums kļūs par sievišķības un maiguma iemiesojumu.

Īpašie attiecību un partnera lolojamie brīži: 10.05., 13.05., 18.05., 30.05.

Veiksmīgi attiecību izmaiņu brīži: 01.05., 16.05.