Neko nevar skaidri zināt...

No 18. februāra plkst. 14:46 līdz 20. marta plkst. 13:44 Saule atradīsies ZIVJU zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Zivju zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Līdz ar Sauli Zivju zīmē sākas astroloģiskā gada pēdējais mēnesis, kurā lielāku uzmanību pievērsīsim jūtu, garīgajai un mākslas pasaulei. Cilvēki uzvedīsies pretējo loģikai, uzticoties vairāk intuīcijai un iekšējam „vadātājam". Tā ir lieliska iespēja beidzot apzināt savu iekšējo potenciālu, kas pasargātu no finanšu bezdibeņa. Diemžēl daži pa pasauli staigās kā tādi klīstošie holandieši, citi pēc laimes lūkosies pudeles dibenā... Zivtiņas priekšrocība ir garīgums, dvēseliskums un mīlestība, trūkums - nepraktiskums.

Saulei tuvākā planēta Merkurs no 8. martā līdz 25. martam arī atradīsies jūtīgajā Zivju zīmē. Līdz ar to cilvēku savstarpējās runās un rakstos ienāks vairāk subjektīvisma, vārsmu un dzejiskas nenoteiktības. Būsim vieglāk pakļaujami citu ietekmei, tajā pat laikā paši mīlēsim sasolīt neizpildāmo.

Savukārt par rīcību atbilstošais Marss Zivju zīmē no 15. martā līdz 22. aprīlim noteiks toni uzņēmējdarbībā. „Kā pēc notīm" notikumi mainīsies ik pa nedēļai un vienīgais, kas kļūs skaidrs, ka nekas nav skaidrs. Lielāka teikšana būs aizkulišu spēlmaņiem un mākslas pasaules spēlmaņiem, kā arī cilvēkiem ar izteiktu Zivju zīmes „smagsvaru" horoskopā. Šeit der atcerēties tādus latvju teicienus kā „solīts makā nekrīt", „ielāps uz ielāpa".

Tomēr vissvarīgākais mēneša notikums mākslas un jūtu pasaules un daiļā dzimuma pārstāvjiem ir sievišķās planētas Venēras (retrogrāds - ierastai kustībai pretējs) cilpa. Nesagaidīt sieviešu dienu, mīlas aizgādne Venēra „uzmet lūpu" un 40 dienu garumā - no 6. marta līdz pat 17. aprīlim - drupinās attiecību pamatus. Tas nozīmē, ka drīzumā attiecību kaislības sasniegs savu augstāko punktu, pēc kura kritīs vai nu bezdibenī vai atraus vaļā visu iespēju vārtus. Trakulībām radušie pāri jutīsies kā septītajās debesīs, bet vairums klusībā griezīs zobus, daži - uzgriezīs viens otram muguru. Lai mazāka skāde, dzimtsarakstu nodaļu darbiniekus būtu jālaiž atvaļinājumā.

Venēra skaistuma kārotājiem jāatceras, ka šādā laikā nevajadzētu veikt eksperimentus ar izskatu. Arī māju labiekārtošanu vajadzētu pārlikt uz pavasara plaukumu. Venēras cilpa padara neizprotamu gaumi un citiem grūti nolasāmas vēlmes. Jāpacenšas izteikt savu viedokli skaidri un nepārprotami, lai mīlniekam nav jāzilē pēc ziedlapiņām: grib - negrib - grib...

MARTA

sekmīgās dienas: 7., 10., 13., 20.-22., 27.-29.

uzmanīgās dienas: 3., 4., 9., 11., 16., 18., 25., 26., 30.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ MARTĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MARTĀ.

Iz senču pūra:

Sērsnu mēnesis

17. marts - Ģertrūdes diena. Pirmā no kustoņu un kukaiņu dienām, kad neko nedrīkst nest no meža mājās, lai nenāk čūskas. Agri jāceļas, citādi lācis mozdamies var atdot savu ilgo miegu. Jāslauka istabas un kūts griesti, lai nav mušu. Nedrīkst veļu mazgāt, lai utis nemestos.

21. marts - Lielā kustoņu diena.

25. marts - Māras, Kustoņu Māras, otrā Zāļu diena. Mostas visa daba. Pirms saules lēkta mazgājas avotā vai strautā, kas tek pret sauli, vai skrien ap māju basām kājām, lai būtu veselīgs, modrs un stiprs. Dienā neslauka istabu. Nesēj, nestāda, citādi kukaiņi apēdīs. Nesukā matus. No šīs dienas istabā nededzina uguni, citādi rudzi un kāposti nepadodas.

20.martā plkst. 13:34 līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē sāks astroloģiskais gads - Pavasara sākums.

MARTA ENERĢĒTIKA

11. martā plkst. 4:37 Pilnmēness Jaunavas zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Darba spara pieaugums. Profesionalitāte. Acīgums. Pacietība un izturība. Došanās pie dabas.

- Kašķīgums. Kritizēšana. Likstas ar mājdzīvniekiem. Veselības kaites.

26. martā plkst. 18:06 Jauns Mēness Auna zīmē.
Jauna Mēness enerģētika sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Jauni atklājumi. Entuziasms. Spontāna reakcija. Vētraina rosība. Optimisms un cīņas spars. Bezbailība. Uzņēmība.

- Konflikti. Asa valodiņa. Nepacietība. Zaudēta mēra sajūtu.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".