Īstas mīlas paraugstundas

No 23. jūlija plkst. 8.00 līdz 23. augustam plkst. 15.08 (Rīgas laiks) Saule atradīsies LAUVAS zīmē.

Saule Lauvas zīmē jūtas lieliski. Lauvas zīme ir varas simbols, kas sevī nes magnētismu un vitalitāti, tā apbur gluži kā talantīgs aktieris pakļauj skatītāju sirdis.

Lauvas zīme ir saistāma ar slavu, mākslu, izklaidēm un galu galā ar Mīlestību. Spožums, lielmanība, cenšanās pievērst sev uzmanību, lepnums, iedomība, augstsirdība - to visu cilvēkos izgaismos Saules stari.

Beidzot arī debesu sakarnieks Merkurs, atbrīvojies no piņķerīgajām debesu cilpām, kas ļaužu prātos sēja neziņu, nopietni izkustējies no "sasaluma punkta" un spēris plašu soli uz priekšu. No 4. augusta Merkurs aplaimos Lauvas zīmi.

Tas nozīmē, ka ļaužu valodiņās ieskanēsies kaut kas teatrāls, izlēmīgs un cēls, sirsnīgs un labvēlīgs. Tas vairs nebūs skatiens no malas, bet gan - no augšas. Padosimies autoritāšu runas dāvanām.

Varētu šķist, ka pienākusi mīlas pozitīvā paraugstunda, kuru atliek tikai kā zemeņu ievārījuma pudiņu notiesāt ar gardu muti. Stop! Retrogrādā (no zemes raugoties ačgārnā kustībā) mīlēšanas un patikšanu dieviete Venera mīlnieku dzīvi var padarīt neciešamu. Laika posms iespaidīgs: no 27. jūlija līdz pat 8. septembrim. Bet ne jau Venēra tur pie vainas, tā tikai līdzēs visiem attiecību melnumiņiem tapt redzamiem, visām ķibelēm savērpties pašu neiecietības tīmekļos.
Šajā laikā varam pārbaudīt, cik patiesi tuvi ir tie tuvākie, ar kuriem dalām emocijas un romantiskos gultas priekus. Pielāgošanās spēja otra sajūtām būs kritiskā līmenī, tādēļ iecietība un kompromisa māksla būs uz izķeršanu. Katram mākonim ir zelta maliņa. Trakulīgākie mīlnieki, mākslinieki un mīlas virtuozi, kuriem patīk atkāpēs no sabiedrības priekšstatiem par to, kas labs un kas slikts, piedzīvos savus zieda laikus. Šajā laikā varam pamācīties kā mīlēt pašiem sevi, jo arī planētas kustība liecina par pagriešanu pret savu iekšējo jūtu pasauli. Mūzika, dejas, meditācijas un mākslinieciskas izpausmes būtu vislabākie pašterapijas veidi.

7. augustā Marss no kuslās Vērša zīmes pāriet kustīgajā Dvīņu zīmē. Pagrūtāk būs apstāties pie kaut kā viena. Šķitīs, ka koncentrēties uz kaut ko vienu, ir tas pats, kas neko nedarīt. Lielāko enerģijas daļu novirzīsim intelektuālām nodarbēm, mācībām, saskarsmei, braucieniem, bet līdz kaut kam lielākam var izrādīties "rokas par īsām". Sīkumos izšķiežam visu spēku. Dzīšanās pēc romantiskiem piedzīvojumiem. Viegls flirts.

Emocionāli noskaņojam sevi mierīgam un nosvērtam laika posmam, gatavojoties pilnam Mēness aptumsumam 28. augustā. Īpaši jūtīgi tas skars cilvēkus ar Zivju, Jaunavas, Dvīņu un Strēlnieku zīmju akcentiem horoskopā.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā AUGUSTĀ.

Augustā.

Jauns Mēness Lauvas zīmē
13. augustā plkst. 02.02

Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Dvēselē rodas spēcīgas un intensīvas jūtas. Ārā laužas sirsnība un siltums.

Neapzināti kļūstam par aktieriem. Draudzīgi kontakti, dāvanu dalīšana. Apģērbu un dārglietu iegāde. Izklaides pasākumi, atpūta.

Pacilāts garastāvoklis. Neskopojies ar komplimentiem. Atslodzes diena.

- Greizsirdība. Tieksme dramatizēt. Nevajadzētu kārtot finansu darījumus, doties garos braucienos, slēgt laulības, kritizēt priekšniecību. Fiziska pārslodze.

Pilns Mēness Zivju zīmē
28. augustā plkst. 13.35

+ Fantāzija, iejūtība, ideālisms, mākslinieciska apdāvinātība un sentimentalitāte. Dzīvesprieks un optimisms. Romantika. Pastaigas pa pļavām un mežiem. Tūrisma braucieni pa ūdeni. Risinājumi vecām problēmām. Reliģija. Izstādes, muzeji, dzeja, kino.

- Zūd vaļsirdība un atklātība. Apmāns. Slepenas lietas ieraudzīs dienasgaismu. Sevis lutināšana. Uzmanīgi apieties ar šaujamieročiem, degšķidrumiem un sprāgstvielām. Fizisks darbs.

Pilns Mēness aptumsums 28. augustā

Lai arī novērojams Āzijas Austrumu daļā, Okeānijā, Jaunzēlandē, Austrālijas austrumos, Kanādā un ASV, tā ietekmi sajutīs arī Latvijā. Mēness aptumsums skar sadzīves sfēru, emocionālo jomu, zemapziņu un dvēseles dzīvi. Tas var provocēt ķildas, skandālus, nesaskaņas, izraisīt neapzinātas bailes, fobijas, diskomforta izjūtu. Aptumsuma ietekme ir jūtama 3 dienas pirms un pēc kulminācijas brīža. Galvenais - tikai mieru un visu ar apdomu!

Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astroloģija matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka tā var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Tibetas mēness kalendārs augustā kā labvēlīgas matu griešanai iesaka šādas dienas.

5. - iegūsi jaunu īpašumu; atlabsi; var pieaugt svars;

6. - iespēja uzlabot savu labklājību un sejas krāsu;

9., 10., - prieks un laime ielīs sirdī; patiksi apkārtējiem;

18. - veicinās īpašumu palielināšanos; kļūsi bagātāks;

21. - pagarināsi savu mūžu šaisaulē;

24. - pieaugs ģimeniskuma sajūta, palielināsi prāta un gara spējas;

27. - veiksme darbos, nauda ripos kabatā, un priekšnieka smaids būs apaļš kā Mēness.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".