JAUNAVAS laiks biznesā un attiecībās 

No 23. augusta plkst. 2:02 līdz 22. septembrim pl. 23:44 Saule atradīsies JAUNAVAS zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Jaunavas zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu “pastaiga” debesjumā.

Biznesā

Pārdomu un nesteidzīgas virzības periods. Jaunavai patīk rūpīgie plānotāji un pedantiskie – tādi, kuri aiz sevis sakārto. Informatīvi blīvs periods, kad daudz kas notiek uz papīra.

Regulārā biznesa, tirdzniecības, izplatības vadīšana.

Necelt to, ko nevarēs ilgi noturēt.

Lielu lomu jāpiešķir partnerībai un noskaņai sadarbībā. Var būt laivas šūpošana...

Lielāki laika un finansu resursi būs atvēlami neapmierinātajiem klientiem, tādēļ pakalpojuma sniegšanas kvalitātes un attieksmes izvērtējums šomēnes teju ir tēma nr.1.

Konkurenti nesnaudīs. Saasināsies konkurences cīņa.

Mēneša galvenais notikums ir divu svarīgu un savstarpēji berzēties gribošu planētu – Marsa un Saturna – sadursme. Kā „uz nažiem” būs šādas tēmas: griba darboties un pacietība; dinamika un stratēģija; uzņēmība un ilgtermiņa noturība. Tā teikt, „dari ko darīdams, apdomā galu”, jo tieši ar gala vārdu un izturību būs tā lielākā problēma.

Tēlaini izsakoties, ja mēģināsi drudžaini spiest gāzi un bremzes reizē, tad atreaģēsi abu planētu stāvokli. Tā gudrība ir prasme šai laikā to visu darīt sabalansēti.

Savukārt tirdzniecības, komunikācija planēta Merkurs nesaprašanu vērpeti sagriezīs 13. - 21.09., iesaistoties asās diskusijās ar debesu smagsvariem.

Kopumā mēnesis ir daudziem ciņiem un saknēm nosēts, lai biznesa rati ietu grabēdami un traki zvēlēdamies. Ikvienam biznesa saimniekam pašam lietas jātur savās rokās, darbi nav deleģējami! Esi kungs, vagars un kalps vienlaikus!

Jāpadomā priekšlaikus par firmas publisko seju, lai to neskar nekādi pārmaiņu vēji un sīkumi, kas pāraugs par lielām nepatikšanām.

Un nervu spriedzes (Jaunavas nopelns) iespaidā jāpadomā, kur novadīt lieko enerģiju un atslābt pēc trauksmes. Un Jaunavai patīk Dievs, daba un darbs jeb visas šīs trīsvienības saimnieciskā puse.

Īsumā: lielās lietas ieslēptas sīkumos! 

Katra lāse okeānā ir no svara! 

Attiecībās

Sievietes (Venera Svaros un Skorpionā) pašās augusta beigās (23. - 31.) būs lielākās „putras vārītājas”. Veneras iesaistīšanās lielajā krustā (Jupiters-Urāns-Plūtons-Venera) nobrucinās ne vienas vien attiecības. Būs gan lielummānijas, gan pārsteidzības, gan „brīvlaišanas”. Nepataisot sievieti par vienīgo grēkāzi, gribas teikt, ka vīrietis tomēr būs tikai rīks sievietes zemapziņu kataklizmām... Tādēļ, dāmas, domājiet, ko domājat!
Arīdzan viss, kas saistīts ar smukumu, modi, izvēli ir šaubīgu pieņēmumu varā.

Neapskaužu tos, kam šajā periodā jāpieņem svarīgi lēmumi, jo nedz tie stabili, nedz viegli nāks, tādēļ ieteikums pieņemt pagaidu lēmumus jeb gudri atlikt lēmumu pieņemšanu uz citu laiku. 

Vīrieši (Marss Lauvā) ir lepni kā gaiļi, (paš)mīlas uguns pilni, taču atrauti no realitātes (citām planētām). Tomēr daudzas nebūšanas būs sakrājušās un „līdz kliņķiem” taps 5.- 9.09., kad Marss veidos disharmonisku aspektu ar atbildības un pacietības planētu Saturnu.

Ļoti bīstams periods autotransportā un jebkuras tehnikas lietošanā. Arī operācijām šis ir ne īpaši sekmīgs laiks.

No vīrieša visprātīgāk ir gaidīt vecu pamatu graušanu un jaunas idejas nekā stabilitāti un atbildību. Visā pārējā laikā vīrieši, uzņēmēji, sportisti un citi, kas atrodas Marsa ietekmē, būs kā slinkas miera mikas jeb kā lēni degošs kamīns – ar siltumu. 

Par dažādu planētu cikliem un to ietekmi varat lasīt šeit:

http://astrologi.lv/astro_karte/dienas-astro-fons/

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ SEPTEMBRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

5. septembrī plkst. 14:36 Jauns Mēness Jaunavas zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Vērošana un analizēšana. Septiņreiz nomēri – vienreiz nogriez. Darbi, kas prasa precizitāti un loģisko domāšanu. Lietišķums. Ekskursija zaļumos. Organisma attīrīšanas kūres.

- Atturība. Kritika. Strīdi. Pedantisms. Kašķīgums. Mežā saredz tikai atsevišķus kokus.


19. septembrī plkst. 14:13 Pilnmēness Zivju zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Fantāzija. Iejūtība. Ideālisms. Romantika. Godīgums. Palīdzība. 

- Nemiers. Vientulība. Sevis žēlošana. Noslēpumi. TV mānija.

SEPTEMBRA
sekmīgās dienas: 3., 10., 18., 25., 26.