JAUNAVAS LAIKA ZĪMOGS

No 23. augusta pl. 7:46 līdz  23. septembra pl. 5:29 Saule atradīsies Jaunavas zīmē.

Saprotot Jaunavu, Tu labāk sapratīsi laiku. Jaunavas apraksts.

JaunMēness prognoze no Evijas Bāres


Kārtējais Pilnmēness 9. septembrī ir spriedzes pilns, paplašinot savu ietekmi no 7. – 11. septembrim.  

Kopumā septembris ir viens no gada labākajiem mēnešiem, tādēļ jāpēta katras Dienas luksofori un jāķer labie brīži, lai paveiktu kaut ko svarīgu. ASTRO VIP un 65 dienu abonentiem esam ieviesuši pie ikdienas e-pasta saņemtajiem jaunumiem arī visiem kopējā un individuālā luksofora pārskatu ar lietošanas pamācību.

Šādu attēlu ar luksoforiem arī Tu vari saņemt katru dienu e-pastā.

 

Planētu cilpas 

Sīkāk par nozīmi lasīt attiecīgā laika DIENAS ASTRO FONS. Arī turpmāk katras dienas planētu aspektiem jāseko līdzi pašam mūsu izstrādātajā palīgā, projekta „Pats sev astrologs” ietvaros..

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ 

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā.

  • 9. septembrī plkst. 4:38 Pilns Mēness Zivju zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Fantāzija. Iejūtība. Ideālisms. Romantika. Godīgums. Palīdzība. Sapņainība. Intuīcija. Noslēpumi. Upurēšanās. Vienatne.

- Nemiers. Vientulība. Sevis žēlošana. Noslēpumi. TV mānija. Izolētība. Intrigas. Nenoteiktība. Likuma pārkāpumi. 

  • 24. septembrī plkst. 9:14 Jauns Mēness Svaru zīmē.

Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama visa Mēness cikla garumā. Pirmās trīs Mēness dienas ieteicams nodarboties ar darbu plānošanu un mērķu uzstādīšanu.

+ Miermīlība. Saprātīgi kompromisi. Etiķete. Draudzība. Partnerība. Klienti. Kultūras dzīve. Līdzsvars.

- Šaubas. Grūti izdarīt izvēli. Pārspīlētas vērības piešķiršana ārējiem pieklājības noteikumiem.

SENČU KALENDĀRS

1. septembris – Egidija diena.

Sakņu dārzā sāk novākt ražu. Kāds ir 1. septembris – tāds būs viss rudens.

8. septembris – Mazās Māras diena.

Aitu un kazu cērpamā diena. Pēdējais laiks, lai novāktu auzas. Ja pīlādžiem ir daudz ogu, tad būs lietains rudens un barga ziema. Ja no rīta ir salna un auksta diena, tad būs agra un auksta ziema.

17. septembris – Rudens Vēju diena.

Ja ir skaidrs laiks, tad viss rudens būs silts. Vēro, no kuras debess puses iepūš vējš, – tas būs valdošais vējš rudenī.

29. septembris – Miķeļi. Jumja diena. Rudens svētki, Appļāvības, Apjumības.

Pēdējā pļaujas diena. Iezīmē ziemas sākumu. Visai labībai un ražai jābūt novāktai un zem jumta. Precību laika beigas. Kauj aitu vai cūku, skābē kāpostus, cep plāceņus, brūvē alu. Klāj baltu vai dzeltenu galdautu. Ēdot pirmos kumosus un malkus ziedo Mājas kungam un gariņiem. Miķeļa nedēļā nevāc kāpostus, lai nav sūri. Neko no meža nenes, lai žurku un peļu mājās nebūtu. Jo siltāki un sausāki Miķeļi, jo vēlāk iestāsies ziema. Ja dzērves aizlido pirms Miķeļiem, tad būs silti Ziem­svētki.

30. septembris – Sākas veļu laiks.

Aicina viesos mirušo tuvinieku dvēseles, pamielo tās un tad laipni aizraida projām.

Biznesā

Biznesa dzīvē mēnesis dalās pirms un pēc 14. septembra.

Minētajā datumā Marss pāriet sev simpātiskā Strēlnieka zīmē, radot papildus izaugsmes iespējas, vēli optimistiskāk skatīties uz savu resursu sadalījumu, kā arī iekarot jaunu tirgu. Malā tiek noliktas bailes par finansēm.

Tomēr ieteicams nestrēbt karstu, lai arī septembris joprojām ir viens no gada labākajiem biznesa mēnešiem, tomēr starp daudzajiem spriedzes periodiem (piem. 7.-11.09.) jāmeklē ļoti sekmīgas drošības saliņas. Tās ir norādītās sekmīgākās mēneša dienas raksta noslēgumā. Viens no destruktīvākajiem un biznesa ilūziju sabrukuma periodiem, kurā loģiski neiesaka arī neko sākt jaunu un slēgt līgumus, izdarīt būtiskus pirkumus ir 22. septembris, kad Marss veido spriedzi ar Neptūnu. Vismaz piecas dienas pirms tam laiks ir rūpīgi jāvētī un jāsalīdzina ar savu individuālo luksoforu (ASTRO VIP) savas ikdienas aktivitātes. Laika īpatnība, ka daži iegūs – vairākumam zaudējot. Proti, ja esi labi sagatavojies, sagaidīsi konkurentu kļūmi. Varbūt nav īsti godīgi...

Kādēļ ir tik būtiski maksimāli izmantot  septembri? Tādēļ, ka 4. – 25. oktobrim mūs sagaida Dižčika laiks un starpaptumsu periods. Tas ir bēdīgs laiks sekmīgam un pārdomātam biznesam.  Kad karmas rast griežas uz pilnu sparu, skrienot pēc naudas var tikt samalts vai vismaz paslīdēt pamatīgi kāja... Daudziem biznesmeņiem, kas nodarbojas ar sportu tas būs arī burtiski – traumas, samežģījumi utml., rādot – apstājies jel, draugs, un padomā. Latviski – lēnām pār tiltu, draugi!

Attiecībās

Vīrieši (Marss Strēlniekā – 14.09 – 26.10.) – uzņēmīgi ar tieksmi pēc jaunie iekarojumiem. Strēlnieks ir slavens robežu pārkāpējs un jauni izaicinājumu meklētājs, kas misionārs, kurš ar labo vēsti dodas džungļos Lauvas rīklē. Šajā periodā pat gultā sēdētāji var saņemt dūšu jauniem varoņdarbiem un paši, teiksim, aiziet līdz veikalam pēc jaunas alus kastes. Joki ta joki, bet Strēlnieka enerģētika labi plok grādīgajos, tādēļ, ja esi aktīvs un uzņēmīgs pudeli pie malas un darbos līdz ausīm. Motoriskais nemiers liks iesaistīties sportā, saviesīgā dzīvē, meklēt jaunus domubiedrus, ceļot un izvēlēties jaunus izglītības ceļus. Ar zvaigžņu svētību.

Sievietes (Venera Jaunavā 5. – 30.09. ) – vajadzība pēc ikdienas sakārtotības, labas veselības, mājdzīvnieku aprūpes un ciku-cakiņām. Šajā periodā sievietes var vairāk nekā citkārt „zāģēt” vīrus, pamanot arvien vairāk viņu trūkumus. Pazīšanās būs tuvi dienesta romānam, kafejnīcu stilā vai ar lielu tielēšanos un pašvaku iznākumu. Ja godīgi, sievietes prāts var bieži vien tālāk par virtuves netīrajiem traukiem vai kurpju siksniņām nesniegties. Un ja vēl vīrietis atnācis ar vaļēju kurpju šņori vai iztrūkušu pogu... Kaut gan īsti virtuozi tieši no tā atradīs iemelsu kreklu novilkt viņas priekšā J

Dārgās dāmas, dariet, kas pašām svarīgs un ar to nemokat vīrieti, jo vīrietim šajā periodā ne līdz grīdas lupatai un apģērba kruzuļiem.

Sievietēm jāpierod, ka vīrieši vairs tik ļoti neieklausīsies kā agrāk, tādēļ gudrāk un izsmalcinātāk ievirzāmi „pareizajās sliedēs”. 

Īpašais sievišķās mīlas punkts:21. septembris Veneras un Saturna saspēle

Vīrišķā spriedze - 22. septembris Marsa un Neptūna spriedze

Šajā laikā un pat dažas dienas iepriekš vīrieti labāk neprovocēt. Bet noteikti uzmanīgi pieskatīt, lai nabadziņam nepaslīd kāja...

SEPTEMBRA sekmīgās dienas: 5., 12., 15., 19., 26.  

Maģiskās dienas, kad var ietekmēt nākamo 8 dienu ciklu, jeb nebūt pasīvam likteņa plūdumā: 3., 12., 21., 29.


Vēlu Laimi, ar Dievpalīgu!