LAUVAS laika Astroepifānija

No 22. jūlija plkst. 18:55 līdz 23. augustam plkst. 2:02 Saule atradīsies LAUVAS zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Lauvas zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu “pastaiga” debesjumā.

Īpašie astro notikumi

Ir beidzies Dižčika laiks un arī citas septenera planēta debesjumā virzās direkti. Tātad – darīšanas laiks, kas atstāj ietekmi priekšdienām.

Jūlija beigās trīs planētu – Jupitera, Marsa, Merkura)  atrašanās Vēža zīmē noteiks pamata toni, saspēlē ar Saturnu Skorpionā un Neptūnu Zivīs (pilns ūdens stihijas komplekts - trigons), plus planētu konfigurācijas buras virzotnē esošais Plūtons Mežāzī. Svarīgs brīdis, lai ieliktu pamatus ilgtermiņa projektiem.

Tiesa brīnišķīgo ainu papluina caur neprognozējamo revolucionāru Urānu veidotās planētu kvadratūras. Rezultātā situācijas dzīvē, darbā, ģimenē veidojas sarežģītas, bet nākotnei tomēr labvēlīgas.  To arī var spriest pēc cilvēku konsultācijām, kad izteikti parādās vēlme mainīt esošo attiecību modeli neizejot ārpus konkrētajām attiecībām, ģimenes. Sava veida iekšējā darīšana – tīrīšana.

Vienīgais klupšanas akmens, kas arī galvenais, ka Saule šajā visā brīnišķīgajās planētu sasaistēs stāv nomaļus, un 28. jūlijā veido disharmoniju ar stabilitātes pārvaldnieku Saturnu. Tādēļ, ja kāds sola, ko stabilu.... Šis arī laiks, kad vadības cilvēkiem var tikt apdraudēts līdzšinējais statuss. Ap 4. augustu situāciju maina Saules un Urāna harmoniskā saspēle, kas padara atvērtākus vārtus inovācijām, jaunatklājumiem, tehnoloģiskiem risinājumiem. Rodas neparastas izejas no sarežģītām situācijām.

Attiecībās

Sievietes (Venera Jaunavā un Svaros) kļūst paškritiskas, cimperlīgas un saimnieciskas. Svarīgi ir ko Tu vari piedāvāt un kā es par to Tev varu pakalpot, tajā pat laikā stils ir kautrības pilns. „Ko tad es!..” Modē nāk cakas un cakiņas,  sīkumos ir spēks. Tikai 16. augustā, kad Venera ieiet savā mājvietā Svaru zīmē, sieviete uzplaukst un kgatava baudīt Tevi, sevi un kultūru un visu privāto paslēpj zem rozā „maskas”. Brīnišķīgs iepazīšanās laiks.

Vīrieši (Marss Vēzī) ir ģimeniski, emocionāli, noslēgti un pārjūtīgi. Un tieši tādi piestāv kautrajai Venerai Jaunavā. Tāda mietpilsoniski mājīga atmosfēra. Nekādus varoņdarbus no vīriem negaidiet.

2. augustā Marss harmonijā ar Veneru. Īstais brīdis attiecību maģijām.

Pat dažādu planētu cikliem un to skaidrojošo ietekmi varat lasīt šeit.

http://astrologi.lv/astro_karte/dienas-astro-fons/

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ AUGUSTĀ 

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā augustā.

Rudzu mēnesis

10. augusts – Labrenča, Uguns diena.

Nededzina uguni. Nekuļ labību, neliek sienu šķūnī. Sākās agrā rudens sēja.

14. augusts – Sv. Meinarda – Latvijas apustuļa – svētki.

15. augusts – Lielās Māras diena.

15. augusts – Vissvētās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētki (katoļu).

24. augusts – Bērtuļa diena.

Sena ziedojumu diena, kad kauj jēru vai aitu. Svētki bitēm un biškopjiem.

AUGUSTA ENERĢĒTIKA

7. augustā plkst. 0:51 Jauns Mēness Lauvas zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Jebkuru notikumu cilvēki uztvers kā iespēju izpaust savu "es". Neapzināti kļūstam par aktieriem. Dvēselē rodas spēcīgas un intensīvas jūtas. Sirsnība. Dāvanu dalīšana. Apģērbu un dārglietu iegāde. Izklaides pasākumi, atpūta. Kāzas. Neskopoties ar komplimentiem.

- Greizsirdība. Tieksme dramatizēt. Nekritizē priekšniecību. Fiziska pārslodze. Jāvairās no garlaicības un tukšas laika nosišanas, nemiera un spriedzes.

21. augustā plkst. 4:45 Pilnmēness Zivju zīmē. 

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Fantāzija. Iejūtība. Ideālisms. Romantika. Godīgums. Palīdzība. 

- Nemiers. Vientulība. Sevis žēlošana. Noslēpumi. TV mānija.

AUGUSTA
sekmīgās dienas: 3., 4., 9., 16., 22., 23., 27., 30.


Prognozes, mācību materiāli un saistoši klausāmgabali mūsu kanālā youtube.com/astrologilv