Pavasara flirts Auna stilā

No 20. marta plkst. 7:14 līdz 19. aprīļa plkst. 19:12 Saule atradīsies Auna zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Auna zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu “pastaiga” debesjumā.

Līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē 20. martā plkst. 7:14 sākas jaunais astroloģiskais gads un Pavasara Saulgrieži gadskārtu ritējumā. Tas ir spēcīgs notikums, kas nosaka visa gada kopējo toni, līdz pat nākamajiem pavasara Saulgriežiem.

Klasiskā astroloģija mēdz uz precīzo Saules ieiešanu Zodiaka pirmsākuma – Auna – zīmē sastādīt horoskopu, tā teikt, piedzimis jauns gads konkrētā laikā, konkrētā vietā, šajā gadījumā Rīgā.

Gada horoskops Latvijai vēsta varas pārmaiņas un kādu traģisku notikumu, kurā būs iesaistīts augsta ranga politiķis. Lielāka vara būs ekonomiskiem grupējumiem, bet tie, ko mēs saredzam kā vadītājus, patiesībā būs marionetes ar/pret paša gribu. Piedzīvosim arī vēl viena otra liela politiķa norietu. Tā kā aktivizēsies policejiskās slēptās struktūras, varam sagaidīt skaļas tiesas prāvas. Šogad vēl vairāk nekā citkārt iezīmējas jurisprudences pārstāvju un tiesībsargājošo organizāciju nozīmes pieaugums. Pārstrukturizācija skars sabiedriskos medijus.
Tā kā Saules kulminācijas brīdī Mēness, kas simbolizē tautu, atrodas Zivju zīmē un vēl 12. mājā (Zivju zīmes simboliskā māja), neko labāku par atstumtību no varas nevaram sagaidīt. Garīgums un māksla taps par tautas maizi. Praktiskas teikšanas – pamaz.
Emigrācija liela, bet pirmo reizi nopietni sāksim runāt arī par to, ka imigrācija ir duvju priekšā. Glābiņš būs smags un atbildīgs darbs.

Nodokļu politikā gaidāmas atgriešanās pie senākiem lēmumiem. Faktiski nevar runāt par jaunu ekonomisko izaugsmi, bet vairāk par vides stabilizāciju un sakārtošanu. Daudzās ekonomisko planētu (Marss un Saturns) retrogrādās (atgriezeniskās) pozīcijas liecina par labu milzīgai inercei. Tiesa arī Jupitera kā izaugsmes virzītāja pozīcija ir spēcīga, kas apliecina, ka stabilā nodokļu politika ļaus daudziem uzņēmējiem spert veiksmīgus attīstības soļus. Planētas paredz būvniecības, pārtikas industrijas, apsaimniekošanas, atkritumu un vispār pārstrādes sektora attīstību. Ļoti liela nozīme uzņēmējdarbībā būs valsts un pašvaldību pasūtījumiem.

Gaidāmi lieli investīciju tirgi un to interešu pārstāvniecība Latvijā.

Daudz tiks runāts par medicīnas sakārtošanu, izglītības reformām, kā arī pieņemti nepopulāri vecumdienas skaroši lēmumi.

Jābūt uzmanīgiem veselības jautājumos, jo nākamais gads nesīs ievērojamu infekcijas slimību uzplaiksnījumu.

Debesu vēstnesis Merkurs līdz pat 4. aprīlim joprojām atrodas retrogrādā stāvoklī. Šajā laikā tiek bremzēta visu veidu komunikāciju, ar transportu saistīti jautājumi. Politiķi izpļāpās noslēpumus un neveiksmīgi izteiksies. Būs apgrūtināta cilvēku personīgā saskarsme, tajā vērojams negodīgums, neadekvātu vārdu birums. Draugi strīdēsies par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos. Skolnieki diktātos un sacerējumos pieļaus vairāk kļūdu nekā parasti. Tiks kavētas tikšanās. „Uzkārsies” projekti un datori. Autoavārijas un aviokatastrofas kļūs ierastāka lieta. Jaunumi izrādīsies tikai baumas. Retrogrādā Merkura laikā nevajadzētu akli uzticēties informācijai un rūpīgāk izmantot personiskās saskarsmes līdzekļus - vēstules, tālruni, e-pastu. Šajā laikā nevajag sākt ar tirdzniecību, transportu, komunikācijām saistītus projektus.

Skaistuma dieviete Venera 3. aprīlī pametīs sev tīkamo Vērša zīmi un aplaimos Dvīņu zīmi, kad Veneras skaistumu šķiedīs sīkumos. Aktuāli kļūs gaisīgie toņi, tīniskais. Tā kā pateicoties retrogrādajai kustībai (15.05. – 27.06.) Venera ilgi uzturēsies Dvīņus saimniecībā, par to vēl paspēsim daudz parunāt... 

Vīrišķā, biznesa planēta Marss līdz pat 14. aprīlim ir retrogrāds, tātad brīvkustībā, tukšgaitā. Biznesa cilvēkiem iesaku izmantot Marsa stacionāro stāvokli 14. aprīlī spēcīgiem un labi sagatavotiem uzsākumiem.

Biznesā

Laiks mērāms pirms un pēc 14. aprīļa. Ekonomisko izaugsmi plānot pēc 14. aprīļa.

Attiecībās

Sievietes (Venera Dvīņos) un vīrieši (Marss Jaunavā) dabiskā konfliktā (kvadrāts) nonāk tieši 8. aprīlī. Proti, ap šo laiku mīlas ligzdiņas vīšana jāatliek un maksimāli jānogludina savi un partnera izlēcieni.

Salīdzinājumā, ja satiktos personas, kas iemieso konkrētās planētas zīmēs, saimniecisks, punktuāls, paskops un runātīgs vīrietis „saietu ragos” ar flitrēt kāru, meitenīgu, gaisīgu, izšķērdīgu dāmu. Un otrādi. Šo enerģiju vairāk vai mazāk nesam visā šajā laika posmā.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ APRĪLĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā aprīlī.

Sulu mēnesis

1. aprīlis – Joku diena.

„Šajā dienā velns nomests no debesīm, tāpēc ir jāmānās.”

1. aprīlis – Pūpolsvētdiena. Kristus ierašanās Jeruzalemē.

5. aprīlis – Zaļā ceturtdiena. Svētā Vakarēdiena iedibināšanas diena.

6. aprīlis – Lielā piektdiena. Kristus krustā sišanas diena.
7. aprīlis – Klusā sestdiena.
8. aprīlis – Pirmās Lieldienas.

Iz senču pūra: no rīta jāvelk pilnīgi jauns krekls. Jāšūpojas, lai vasarā odi nekož un miegs nenāk. Krāso, ripina olas un mainās ar tām.
9. aprīlis – Otrās Lieldienas.

23. aprīlis – Jurģi un Ūsiņa, Zirgu diena.

Ļaudis pārceļas no vienas darba vai dzīves vietas uz citu. Sākas pavasara sējas laiks. Iepriekšējā vakarā puiši pirmo reizi jāj pieguļā. No rīta kauj gaili. Pirmo reizi dzen ganos lopus, rumulē ganus un pieguļniekus.

APRĪĻA ENERĢĒTIKA

22. martā plkst. 23:01 Jauns Mēness Auna zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Radīšanas laiks. Jauns skats uz pasaules kārtību. Entuziasms, spontāna reakcija, vētraina rosība, optimisms un cīņas spars. Optimisms, dzīvesprieks. Bezbailība. Var viegli – ar vienu cirtienu – atbrīvoties no tā, kas nomāc.

Lielāka nosliece uz konfliktiem nekā citkārt. Nepacietība. Rupjības un asums sarunās.

Kritiskas situācijas. Zaudē mēra izjūtu.

6. aprīlī plkst. 22:19 Pilnmēness Svaru zīmē.
Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Sabiedriskums. Partnerattiecību uzplaukums. Simpātijas. Skaistumkopšanas procedūras.
Saasināsies attiecību jautājumi. Neizlēmība un šaubas. Antipātijas.

21. aprīlī plkst. 10:18 Jauns Mēness Vērša zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Miermīlība, komforts, apmierinātība. Zeme zem kājām nešūpojas. Mājas darbi, sadzīves problēmu risināšana, rutīnas darbi. Masāžas. Praktiski pirkumi.

Spītība un cietpaurība. Reakcija uz notiekošo gausāka, domas nejoņo tik ātri. Ieraušanās savā čaulā.

APRĪĻA
sekmīgās dienas:
1.,2., 14., 17., 22., 24., 29., 30.
uzmanīgās dienas: 4., 6., 8., 11. – 13., 15., 18., 20., 28.