Jūnija Astro zīmogs

Līdz Jāņiem jāgatavojas RetroMarsa cilpai divu mēnešu garumā. Faktiski tiksim  “izslēgti no spēles” ļoti daudzos jautājumos, kas skar tehniku, biznesu, uzņēmīgus cilvēkus. Vīriešus un sievietes ar marsisko dominanti, piemēram, Aunus, Skorpionus, RetroMarss tracinās uz nebēdu. No viņiem arī izaugsmes stabilitāti negaidīt, drīzāk došanos atpakaļgaitā uz ierakumiem. Dzīve kā brauciens ar nemitīgu lūkošanos atpakaļskata spogulī. Sadzīvi tas var ietekmēt arī kā nebeidzama ņemšanās ap remontdarbiem, kuriem var pietrūkt resursu vai palīdzīgas rokas. Tieši tādēļ Jūnijs ir mēnesis, kad maksimāli sataisāms viss, kas vēl tikai varētu saplīst, sakārtojamas aizdomas (intuīciju) raisošie jautājumi.   

Līdz ar Saules ieiešanu Vēža zīmē 21. jūnijā plkst. 13:07, sākas Vasaras Saulgrieži gadskārtu ritējumā. Īsto Jāņu dienā no pl. 14:24 sākas sūrā un negatīvisma piesātinātā 9.Mēness diena, tādēļ īpaši svarīgi ir uguns rituāli. Vakarā savstarpēji stīvēsies Marss un Venera, tādēļ ar noskatītiem vai pašdomātiem rituāliem var veicināt savstarpējo sapratni. 23.jūnija Līgovakars ir planētu spriedzes un skorpionisko destrukciju apdraudēts, bet 24.jūnijs, kā diena pret nakti, ir ļoti labvēlīga diena.

Biznesa tukšgaitas periods ilgs no 27.06. – 27.08., kad RetroMarss pārklājas ar 18.04. – 6.09. RetroSaturns. 

Līdz pat 27.augustam tiks bremzēta ilgtermiņa attīstība. Jāizvairās no jaunu uzņēmumu dibināšanas, svarīgiem aizsākumiem, būvniecības, neslēdz nozīmīgus līgumus, neveic svarīgus pirkumus un neiekārtojas ilgtermiņa darbā. Šajā laikā ieteicams pārskatīt uzņēmuma struktūru, pārformēt, revidēt, pārraudzīt, nodarboties ar personāla atlasi.Tiks apdraudēti tālejoši plāni, to izstrāde un virzība uzņēmējdarbībā, politikā un jebkur, kur vajadzīga konkrētība, kārtība un noteiktība. Veiksmīgs uzņēmējs iepauzēs un pārskatīs savus resursus, izvērtēs un vairākkārt pārbaudīs ideju dzīvotspēju, nevis metīsies konkurences donkihotiskā cīņā. Tā būtu iešana pret straumi. Kad paies laiks, sapratīs, ka nekur tālāk nav ticis, bet resursi jau izkūpējuši vējā.

Uzmanību! Turpinās arī Jupitera un Saturna cilpa. 

Attiecību prognozes - Rita Riekstiņa

Saule Dvīņu zīmē. Dzīvīgs un atraktīvs mēnesis. Bez pārbaudījumiem neiztikt.

Kā raibu pļavas ziedu pušķis mīsies un vīsies ļaužu dažādās vēlmes un vēlēšanās. Vīrieši, šķiet, sievietes tramdīs kā gaiļi vistas kūtī, kamēr viņas lūkos, vai gailis spējīgs parūpēties gan par viņu, gan cālēniem. Saturna stingrā roka maija beigās patramdīs kā vienus, tā otrus, liekot pašiem pavērtēt savus lēmumus un rīcību attiecībā uz savu sirds cilvēku.

Vīrieši. Seksuālā enerģija būs salīdzinoši zema, taču, jo aizraujošāks būs kopā pavadītais laiks, jo spēcīgāka arī fiziskā tieksme. Grūti kādam kaut ko solīt, jo pašam būs maza skaidrība par saviem rītdienas plāniem, tomēr droši var būt par to, ka tajos būs kaut kas, par ko smaidīt, kamēr vaigi tirpst. Var radīt sajūtu, ka viss ir diezgan vienaldzīgs, īpaši tas, kas saistīts ar attiecībām un ģimeni. Mājas dzīve būs nogurdinoša īpaši, ja tajā nenotiks draugu saieti un jaunas satikšanās. Vīrieši ies līdzi ar vēju, nemitīgi izdomās kaut ko jaunu – izmēģinās, eksperimentēs un ar lielu sajūsmu pētīs jaunus cilvēkus savā tuvumā.

Sievietes. Emocijas un patiesās sajūtas izrādīt neklāsies viegli, īpaši pateicoties Saturna ne visai saudzīgajām attiecībām ar mīlas un baudas dievieti Venēru. Par savām vēlmēm nāksies atbildēt, savu rīcību izskaidrot un nodomus nostiprināt ar konkrētiem darbiem. Viegli ievainojama, var būt raudulīga, taču mīloša un gādīga. Mēneša otrajā pusē kļūs atvērta, dzīvīga, būs ļoti izteiksmīga un pamanāma. Sieviete zinās, ko vēlas un vēl skaidrāk zinās, kādi ir viņas ieroči ceļā uz kāroto. Piesaistīs apkārtējo uzmanību, izcelsies kā nelielā, tā lielā cilvēku pūlī. Savas domas un emocijas demonstrēs atklāti un skaļi, ar savu seksapīlu un maigo valodu pamanīsies piesaistīt ne vienu vien pielūdzēju.

Īpašie attiecību un partnera lolojamie brīži: 09.06., 21.-22.06., 27.06.

Veiksmīgi attiecību izmaiņu brīži: 03.-04.06., 07.06., 11.-13.06., 15.06., 31.06.