Tumsas laušana

No 20. janvāra plkst. 13.01 līdz 19. februārim plkst. 3.09 (Rīgas laiks) Saule atradīsies ŪDENSVĪRA zīmē.

Saule Ūdensvīra zīmē neliek garlaikoties, tā vērš spilgtu skatu nākotnē. Cilvēki centīsies lauzt vecos priekšstatus. Kolektīvisma gars uzsūks katru individuālo dvēseli, tajā pat laikā daži izcelsies ar spilgtu uzvedību un jaunam laikmetam atbilstošu garu. Saule Ūdensvīra zīmē izgaismo valsts iekārtas, cilvēka uzvedības nepilnības un dod spēku jaunām un laika garam atbilstošām izmaiņām.

28. janvārī jūtu, labsajūtas un visa skaistā planēta Venēra "apciemos" Zivis, kas cilvēkiem pastiprinās intuīciju un sajūtas. Spilgtāk ievērosim cilvēkus, kas darbojas sociālajā sfērā. Patiks ziedot un ziedoties. Mīlestībā romantikas un sentimenta uzplūdi, mīļotajam piedosim visus grēkus. Laika posmā no 3. līdz 12. februārim attiecībās iestājas negaidītu pārbaudījumu laiks.
Modē sauklis: "Izskats un rotas nav dzīvē galvenais!".

Debesu sakarnieks Merkurs ies Venēras pēdās Zivīs jau 2. februārī. Merkura ietekmē Zivis spēj uzbaroties no domām vien. Laiks attīstīt iztēli. Tiesa, viegli pakļaujamies citu ietekmei, būsim gatavi ziedot sevi idejas vārdā vai līdzcilvēkam.

Intelekts, piepildīts un pārpildīts ar jūtām, nospiests ar stipro intuīciju un bagāto fantāziju. Grūti saskatīt mežā kokus. Priekšplānā iznāks medicīna un dziedniecība, okultās un apslēptās zinības, astronomija, astroloģija, psiholoģija, socioloģija, mākslas pasaule. Aicinājumu izjutīsim pret slepeno un neizzināto, mistiku un Viņpasauli.

Viltībā un kustīgumā nepārspējamais Merkurs arī šoreiz pārsteigs. Retrogrādo (no zemes raugoties atpakaļejošu) kustību Merkurs uzsāks 14. februārī plkst. 06.32. Tiesa, Merkura debesu cilpas izjutīsim jau ātrāk - no 30. janvāra. Līdz pat 8. martam notiks pārorientēšanās uz pagātni un iekšējo pasauli: atcerēsimies sen aizmirstas lietas, satiksim senus paziņas, labosim vecās kļūdas, parādniekus apciemos kreditori...

Attiecību skaidrošana šajā laikā ir bezjēdzīga. Pateiksiet ko tādu, ko vēlāk nožēlosiet. Tā paša iemesla dēļ nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus. Domas un idejas, kas radušās šajā laikā, var piedzīvot vairākkārtējas izmaiņas. Galvā var vārīties īsta putra. Informācijas trūkums cilvēkam traucēt labākā lēmuma pieņemšanu.

Papīru lietās arvien vairāk iezagsies paviršības, nekārtība. Vairāk nekā citkārt atgriezīsimies pie vecām problēmām. Biznesa partneru starpā lielāka iespēja nesaskaņotai rīcībai. Cilvēki un transports kavēsies. Uztver to mierīgi - tas pieder pie lietas!

Nevajadzētu iekārtoties jaunā darbavietā, pārbraukt uz jaunu dzīvesvietu. Mācībās padosies grūtāk nekā parasti. "Kārsies" un "nobruks" datori, mobilā un elektrotehnika.

17. februārī plkst. 18.14 var pagriezties uz Austrumiem vai pret līdzcilvēkiem un apsveikt ar kārtējā - ķīniešu - jaunā gada iestāšanos.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus, tīkamās nodarbes, kad esam pavisam vieni. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Katrai Mēness dienai ir sava vibrācija, sava enerģētika, ietekme uz cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā FEBRUĀRĪ.

Pilnmēness Lauvas zīmē
2. februāris plkst. 7.46

Laiks, kad jāsteidz izdarīt kaut kas labs - gan sev, gan citiem. Mīlestībā ienāk mežonīgums kopā ar pašaizliedzību. Jāvairās no garlaicības un tukšas laika nosišanas, nemiera un spriedzes. Paveras zemapziņas dzīles, parādās tieksme dramatizēt. Jebkuru notikumu cilvēki uztvers kā iespēju izpaust savu "es". Zemapziņa, iekšējā pasaule un pārdzīvojumi iznāk priekšplānā, bet viss pārējie riņķo ap tiem kā ap Sauli.

Labs laiks draudzīgiem kontaktiem, dāvanu dalīšanai, apģērba un dārglietu iegādei. Ļoti labs laiks izklaides, sporta pasākumiem, atpūtai. Nevajag kritizēt priekšniecību. Gribas, lai mūs paslavē. Neskopoties pašam ar tiem.

Ieteicams eleganti ģērbties, sakopt sevi un doties, kur valda jautrība.

Spēcīgi iespaido Lauvas, Ūdensvīra, Vērša un Skorpiona zīmē dzimušos cilvēkus.

Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astroloģija matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka tā varot ietekmēt cilvēka tālāko likteni:

6., 24. - pagarināsi mūžu; iegūsi lielāku nozīmi apkārtējo acīs;

7., 13., 14. - prieks un daile;

8. - iegūsi jaunu īpašumu; atlabsi; jārēķinās ar liekā svara pieaugumu;

10. - uzlabosi sejas krāsu; labklājība ienāks tavā mājā;

15. - patiksi apkārtējiem;

27. - saasinās sajūtas; palielinās prāta un gara spējas.

Pirts dienas možam garam.

3. - pirtī ar mīļoto cilvēku, seksualitāti veicinošs laiks;

6. - procedūras mugurai, masāža;

7. - jaunas pirts iesvētīšana;

9. - pērties pēc senču modes;

10. - nelielā kompānijā; negatīvo aizskalo ar ūdeni;

12., 14., 15., 17. - divatā vai vienatnē; attīrīt organismu no sārņiem;

laba diena, lai attīrītos;

19. - viena no labākajām pirts dienām, bet jāsargā galva no pārkaršanas;

21. - labvēlīga diena, lai nezinīšiem iemācītu mīlēt pirti;

22. - padarīs jaunāku;

26. - vislabākā diena slapjajai pirtij, izmantojot maksimāli visas pirts procedūras.

Jauns Mēness Ūdensvīrā
17. februārī plkst. 18.14

Vēlamies iekšēju brīvību un ārēju neatkarību. Sekmīgi var ieviest pēkšņas idejas un jauninājumus. Risks attaisnojas. Iespējama veiksme loterijās. Sekmīgs laiks garīgām un intelektuālām nodarbēm. Svārstīga realitātes sajūtas, optimismu nomaina pesimisms un - otrādi. Ļoti uzmanīgi jārīkojas ar elektrību, gāzes baloniem. Jūtīgi: apakšstilbi, vēnas, acis, smadzenes, maņu orgāni. Ieteicams vingrināt un stiprināt sirds asinsvadu sistēmu.

Kā esmu novērojis, līdz ar tukšo Mēnesi strauji mainās arī laika apstākļi. Varbūt tieši līdz ar Austrumu Cūkas gada sākumu, kas sāks tieši šajā dienā, atnāks arī ilgi gaidītā ziema.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".