Marta astro zīmogs

Līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē 2018. gada 20. martā plkst. 18:15, sākas Jaunais astroloģiskais gads un Pavasara Saulstāve gadskārtu ritējumā. Jauno gadu pārvaldīs Veneras zīme. 

Dižčiks 23. marts plkst. 2:19 – 15. aprīlis plkst. 11:42. Cilvēku personīgā saskarsme būs apgrūtināta. Strīdi par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos. Jaunumi izrādīsies tikai baumas. Privāti tas nozīmēs arī sarežģītu karmisku uzdevumu risināšanu, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanos, nevajadzīgus pirkumus, pārpratumus, dažādu veidu sastrēgumus un tehniskus sarežģījumus. Galvenā problēma ir sava laika izmantošana. Laiku šķiedīsim veltīgi, tas “pazudīs” vai arī tiks notrallināts ikdienas nebūšanās. 

Negatīvās iezīmes: “uzkaras” datori; nākas mainīt iegādātās preces; bojājas tehnika; notiek plānu maiņa; grūti kārtot eksāmenus; neizdodas realizēt ieceres; tiek saņemta kļūdaina informācija; paņemto kredītu, parādu grūti atdot; problēmas tirdzniecībā; iegādātās lietas var izrādīties nevajadzīgas, brāķētas; zūd dokumenti, vēstules, atslēgas, sīki priekšmeti; bremzējas uzsāktie darbi. Tiks izpļāpāti noslēpumi. Lielāka iespējamība autoavārijām un aviokatastrofām.

Laiks piemērots darbu pabeigšanai, analīzei, izpētei, idejām un pārkārtojumiem. Ieteicama atgriešanās pie sen iesāktajiem darbiem, kārtības ieviešanas dokumentos, var pārrakstīt, rediģēt iepriekš uzrakstīto.

Retrogrāda Jupitera cilpa: 9.marts pl. 6:44 – 10.jūlijs pl. 20:02. Veiksmīgi izdodas objektīvi palūkoties uz sevi no malas un atzīmēt, kā un kur vajadzētu pilnveidoties tālāk. Izglītībai un pašanalīzei izcils laiks. Likteņa dāvanas jānopelna ar lielu darbu un rodas neapmierinātība ar sevi un sasniegto. Novērojama cīņa par pasaules uzskatiem, uzpeld pagātnē izdarītās kļūdas, nāk gaismā slēptais, pieaug pārspīlēta pašpārliecinātība, rodas sajūta, ka var kalnus gāzt. Enerģijas trūkums problēmu risināšanā. Sakāpināta pašcieņa, bet pietrūkst ticības saviem spēkiem. Problēmas, kārtojot eksāmenus. Ilgstoši braucieni nedos vēlamo rezultātu. 

Bizness. Līdz 9.martam, kad sākas pirmā gada planētu cilpa – Jupitera – jādara visu nepieciešamo, cik tik jaudas. 6. - 8.marts ar Merkura un Veneras pārejām ugunīgajā Auna zīmē veicinās šo “karsta strēbšanu”, bet “nav variantu”!  Otrs etaps atlikušajiem darbiem ir līdz 23.marta Dižčikam. Darbs dzīs darbu, bet tā ir labāk, nekā problēmas taisa nākamās nebūšanas, ko sagaidīsim no auniskā Dižčika ietekmes. Vajadzēs tikai mazu sērkociņu, lai nosvilinātu visu panākumu villu.

Attiecības martā - Ritas Riekstiņas prognoze

Jūtīgs, cerību pilns skats uz dauzonīgo Marlboro tipa vīrieti. Mēneša beigās sievietes kļūs pārgalvīgas, tērpsies košā.

Sieviešu un vīriešu vēlmes šajā periodā rīvēsies un ar lielām grūtībām atradīs kopīgu valodu. Attiecību gaisotni noteiks Zivs zīmes izteiksmīgā ietekme. Tā piedāvās dažādību, mudinās apdomāt un pārdomāt notiekošo, vērtēt un salīdzināt. Savstarpējā komunikācijā maldīsies tukši solījumi un vārdi, kas nekādi neatbildīs reālajai situācijai. Urāna draudzīgā savienība ar Sauli šajā periodā piedāvās iespēju pavadīt laiku vienatnē, turklāt izbaudot to no sirds. Ar atvērtu sirdi pretī jaunām sajūtām.

Vīrieši meklēs piedzīvojumus un, ja arī nemeklēs, tos atradīs un iesaistīsies. Kaislīgi un aizrautīgi tajās attiecībās, kurās valda mīlestība. Tās vārdā būs gatavi pārsteigumiem un savu jūtu apliecinājumiem. Var būt pārgalvīgi, taču līdz sirds dziļumiem saviļņojoši soļi attiecību nostiprināšanā - bildinājums, solījumi. Ar savu iekšējo dzirksteli pratīs iekustināt uz darbību jebkuru sievieti, vien jārēķinās ar to, ka viņu noskaņojums šajā periodā būs akurāti pretējs. Mēneša pēdējā dekādē kļūs atbildīgi, nosvērti un ar izteiktu pienākuma apziņu. Teiks tikai tos vārdus, par kuriem ir pilnīgi pārliecināti, darīs tikai to, kas var vest uz paredzamu iznākumu. Nešķiedīs savu enerģiju sīkumos, neskries pa pasauli, laimi ķerdams aiz astes.

Sievietes mēneša pašā sākumā vīriešu dinamiskā rosība mulsinās emocionāli noskaņotās sievietes. Uz viena viļņa ar dedzīgajiem kungiem dāmas nokļūs vien pēc 7. datuma, kad sievišķā enerģija būs demonstratīva, koša un seksuāli aktīva. Sievietes būs tramīgas un izdarīgas, mīlēs rīkoties impulsīvi un neprātīgi. Savas domas pateiks skaļi un nesaudzīgi. Izrādīs simpātijas un arī antipātijas. Pieņemt to, kas nav pa prātam, būs pavisam neiespējami. Apzināti vai neapzināti uzņemsies līdera lomu gan ikdienas komunikācijā, gan seksuālās attiecībās.

Īpašie attiecību un partnera lolojamie brīži: 06.03., 11.03., 20.03., 24.03.

Veiksmīgi attiecību izmaiņu brīži: 17.03., 30.03.