LIELĀ ZIVE ...labsirdīga bija...

No 19. februāra plkst. 8:15 līdz 20. martam plkst. 7:13 Saule atradīsies ZIVJU zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Zivju zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saule Zivīs nav nekādas klusās. Ne velti attēlotas kā savstarpēji samezglotas jeb viena ap otru riņķojošu Zivju simbols. Skaļi, mazliet romantiski. Zivju zīmes akcenti vienmēr nes līdzi jelkādu mulsumu, neizpratni, emociju viļņošanos. Nākotne, kas miglā tīta. Zivhju zīme noslēdz Zodiakālo apli, pirms pavasara saulstāves jeb Saules ieiešanas Auna zīmē – 20. martā. Tātad, rezumējumu laiks, sasniegtā novērtējums un biškucīti ticības gaisā un labā uzvarai. Naivi, bet no sirds.

Kopējais enerģētiskais fons „maisīsies pa kājām" jebkuram svarīgam uzsākumam. Politiskās pārmaiņu un pārgrupēšanās, tā kā esošā politiķu paaudze kaut kā ļoti jūtīgi reaģē uz planētu retrogrādiem un teju par spīti mēģina kaut ko mainīt visnepiemērotākā laikā...

Merkurs 14. februārī iegājis Zivju zīmē, līdz pat 2. martam pastiprinās Saules aktivitāti. Pēcāk iekrāsos valodu, saskarsmi daudz spilgtākos un kategoriskākos toņos, jo stafeti pārņems Auna zīme. Lai jau 23. martā savā retrogrādajā pozīcijā atgrieztos, kur jau būts – Zivju zīmē.
12. marts iezīmē Dižčika sākumu, ko sīkāk varat izlasīt ŠEIT.

Venera 5. martā aplaimo sev radniecīgo un uz baudām tendēto Vērša zīmi. Izpratne par komfortu, skaistumu, modi iegūs pludlīnijas un praktiskā skaistuma akcentus. Un tā līdz 3. aprīlim.

Trauksmainākie planētu aspekti:

23.02. pl. 13:26 Merkurs opozīcijā ar Marsu.

Dies' dod zināt, ko gribi un vēl paklusēt...

03.03. pl. 22:11 Saule opozīcijā Marsam

Pretrunu mocīti vīrieši. Saraustīta biznesa vide. Neviennozīmīga politiskā darbība. Ir viedoklis – nav darbības.

04.03. pl. 13:18 Venēra opozīcijā Saturnam

Pretrunu mocītas sievietes. Mātišķo īpašību „pieklibošana". Grūtības ar naudu un vērtību izpratni.

Biznesā

Turpinās Marsa retrogrādais periods jeb biznesa tukšgaita – 14.04. Viss, ko ar nākotnes plāniem („uz āru", biznesam) pasāksiet šajā laikā, ir kā bezjēdzīga zirgu dzīšana līdz putas pa muti nāk... Uzņēmējdarbības vides pašattīrīšanās.

Tam piepalīdzēs vēl vienas biznesa planētas – Merkura – ieiešana retrogrādā no 12.03. – 4.04. Īsts Dižčika laiks.

Attiecībās

Lielāks miers pēc 5. marta. Katrs dzimums būs nodarbināts ar ko savu.

Sievietes (Venera Vērsī) – skaistas, saimnieciska un kārē pēc džentlmeņa blakus. Dažādas skaistumkūres. Pelnošas.

Vīrieši (Marss Jaunavā) – joprojām saimnieciski norūpējušies vīrieši. Darāmā daudz, bet nesanāk. Ieteicama atpūta līdz pavasarim.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ MARTĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MARTĀ.

22. februārī plkst. 0:35 Jauns Mēness Zivju zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Fantāzijas spēks, mistika, ticība, iejūtība, ideālisms, mākslinieciska apdāvinātība un sentiments. Dzīvesprieks un optimisms. Romantika. Pastaigas pa pļavām un mežiem. Tūrisma braucieni pa ūdeni. Vecu problēmu risinājumi. Izstādes, muzeji, dzeja, kino. Gribas ziedot.

– Zūd vaļsirdība un atklātība. Apmāns. Dienasgaismu ieraudzīs slepenas lietas. Sevis žēlošana.

8. martā plkst. 11:40 Pilnmēness Jaunavas zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Darba spara pieaugums. Profesionalitāte. Acīgums. Pacietība un izturība. Došanās pie dabas.

– Kašķīgums. Kritizēšana. Likstas ar mājdzīvniekiem. Veselības kaites.

22. martā plkst. 23:01 Jauns Mēness Auna zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Radīšanas laiks. Jauns skats uz pasaules kārtību. Entuziasms, spontāna reakcija, vētraina rosība, optimisms un cīņas spars. Optimisms, dzīvesprieks. Bezbailība. Var viegli – ar vienu cirtienu – atbrīvoties no tā, kas nomāc.

– Lielāka nosliece uz konfliktiem nekā citkārt. Nepacietība. Rupjības un asums sarunās.

Kritiskas situācijas. Zaudē mēra izjūtu.

Sērsnu mēnesis

17. marts – Ģertrūdes diena.

Pirmā no kustoņu un kukaiņu dienām, kad neko nedrīkst nest no meža mājās, lai nenāk čūskas. Agri jāceļas, citādi lācis mozdamies var atdot savu ilgo miegu. Jāslauka istabas un kūts griesti, lai nav mušu. Nedrīkst veļu mazgāt, lai utis nemestos.

20. marts plkst. 7:14 – Pavasara Saulgrieži.

Saule maina savu ritējumu – diena un nakts ir vienāda garuma. Ar rituāliem mēģina palīdzēt zemes atmodai, nodrošināt auglību un veicināt tās svētību. Rītā ir agri jāceļas, lai redzētu kā saulīte rotājas, jāmazgājas tekošā ūdenī, kas tek pret sauli. Šajā dienā strauta ūdenim piedēvēts maģisks, veselību un skaistumu vairojošs spēks.

21. marts – Benedikta diena. Lielā Kustoņu diena.

25. marts – Pavasara Māras, Kustoņu Māras diena. Otrā Zāļu diena.

Atmostas visa daba. Pirms saules lēkta jāmazgājas avotā vai strautā, kas tek pret sauli, vai jāskrien ap māju basām kājām, lai būtu veselīgs, modrs un stiprs. Dienā nedrīkst istabu slaucīt. Nesēj, nestāda, citādi kukaiņi apēdīs. Nesukā matus. No šīs dienas istabā nededzina uguni, citādi rudzi un kāposti nepadodas.

MARTA
sekmīgās dienas: 6., 12., 14., 25., 26., 31.
uzmanīgās dienas: 1., 4., 8. – 11., 17. – 20., 22., 24., 27., 30.

 

Attēls: Bruegel, Big Fish