Jaunavas auglība

No 23. augusta plkst. 2:39 līdz 23. septembrim plkst. 0:18 Saule atradīsies JAUNAVAS zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Jaunavas zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saules atrašanās Jaunavas zīmē iezīmē senlatviskos ražas svētkus, kas kulmināciju piedzīvo līdz ar Miķeļdienu. Jaunava ir latviska zīme, tātad čakla, nopietna un nešpetnajai ziemai gatavoties kāra. Pagrabā tiek saliktas ievārījumu burciņas, āboli, novākta kartupeļu raža - bagātīgs laiks. Latvieši šajā laikā sāk domāt par kāzu dzeršanu. Noskaņa ir darbīga, aiz muguras palicis Lauvas pielietās saules pļavas un pilsētnieciski dīkdienīgā atpūta. Pienācis laucinieku laiks.

Debesu sakarnieks Merkurs 25. augusta vēlā naktī ieiet Svaru zīmē līdz 7. septembrī teju visa mēneša garumā kļūst retrogrāds. Sarežģīts brīdis darba meklētājiem, ierēdņiem, transporta un tirdzniecības sfērā strādājošajiem. Sadzīvē - nobruks datori, lieki rakstīsim dokumentus, noklīdis vēstules, radīsies pārpratumi, zudīs mantas, sašķobīsies ticība pat par drošām lietām, pieaugs satiksmju negadījumu briesmas. Jebkuram lēmumam, kas mērķēts uz priekšdienām un tiek izpildīts retrogrādā Merkura laikā, ir lemts atdurties, sapīties vai vienkārši aiziet nezūdībā. Merkuram virzoties atpakaļgaitā, vēlams paraudzīties kā savīt vienā veselā garīgās un materiālās vērtības.

Par rīcību atbildīgais Marss 25. augustā plkst. 20:17 ieiet Vēža zīmē, kur uzturēsies līdz 16. oktobrim. Pietiekami ilgais laika periods uzmundrinās visas Zemes (Vērsis, Jaunava, Mežāzis) un Ūdens (Vēzis, Skorpions, Zivis) stihijas zīmes. Vēzim vairāk tīkama ir samiernieciska, gādīga un ģimeniska gaisotne, tamdēļ uz šīm sfērām strādājošiem cilvēkiem veiksies daudz labāk.

Mīlas dzīves pārvaldniece Venēra 26. augustā plkst. 19:13 ieiet Lauvas zīmē, padarot uz nepilnu mēnesi krāšņāku mīlas dzīvi. Modē nāks zeltītie toņi un spilgtās krāsas. Cilvēkiem patiks viss, kas bagātīgi izrotāts un cēls. Tamdēļ arī pienācis romantiskās mīlas laiks, ko pragmatisku padarīs vien "jaunaviskā" šķendēšanās par naudas trūkumu visu vēlmju apmierināšanai...

Tiem, kam 1. septembris - Zinību diena - ir īpaši svētki, ieteicams laikus padomāt par iespējām laikus izbraukt uz skolu. Liels kavējumu skaits, negaidīti sastrēgumi, ģimeniski strīdi augs kā sēnes pēc lietus. Vecākiem jāraugās, lai mazais skolnieciņš nekļūtu par lielā notikuma neveiksmīga plānojuma ''ķīlnieku". Par ziedu bunti arī jāpadomā laikus, pēdējie dabūs vien šķībus kātus... Tomēr visus niekus "izšķīdinās" atkalredzēšanās prieks un draudzīgs čalas.

SEPTEMBRA

sekmīgās dienas: 2., 7., 9., 11., 22., 24., 28., 29.
uzmanīgās dienas: 4., 5., 12., 13., 16., 18., 23., 26., 27.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ SEPTEMBRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.
Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā SEPTEMBRĪ.

Iz senču pūra:

Viršu mēnesis

29. septembris - Miķeļdiena, Rudens svētki, Appļāvības, Apjumības. Visai labībai jābūt novāktai un zem jumta. Precību laika beigas. Sākas guļas un veļu laiks.

SEPTEMBRA ENERĢĒTIKA

4. septembrī plkst. 19:02 Pilnmēness Zivju zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Fantāzija. Iejūtība. Ideālisms. Romantika. Godīgums. Palīdzība.

- Nemiers. Vientulība. Sevis žēlošana. Noslēpumi. TV mānija.

18. septembrī plkst. 21:44 Jauns Mēness Jaunavas zīmē.

Jauna Mēness enerģētika sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Darba dzīve. Lietišķums. Vērošana, analizēšana. Ekskursija zaļumos. Organisma attīrīšana.

- Atturība. Kritika. Strīdi. Pedantisms. Kašķīgums.

Atslodzes dienas:

4. (visu dienu), 12., 13., 15., 18. (visu dienu), 19., 21., 26.

Labās nagu griešanas dienas:

2., 7. - 9., 13. - 17., 21., 22., 29., 30.

Augoša Mēnesī (21. - 30. septembris) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (7. - 15. septembris) - lēni.

Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astrologi matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka tā var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Ne velti saka: „Nogriezt prātu..." Septembrī labvēlīgas matu griešanas dienas:

2. - veiksme darbos, nauda ripos kabatā un priekšnieka smaids būs apaļš kā Mēness;

10., 15., 16. - prieks un daile;

11. - lieliska iespēja uzlabot savu labklājību; iegūt jaunu īpašumu; atlabt no saslimšanas, bet arī iegūt lieko svaru;

12. - labklājība; uzlabosi sejas krāsu;

17. - patiksi apkārtējiem;

22. - veicinās īpašumu palielināšanu; kļūsi bagātāks;

25. - matu griezums pagarinās mūžu; iegūsi lielāku nozīmi apkārtējo acīs;

28. - saasinās sajūtas, palielinās prāta un gara spējas, var parādīties gaišredzība.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".