Prognozes visam gadam uzreiz atrodamas SUPERHOROSKOPI.LV.

Iegādājies - izproti - apsteidz laiku!


 

VĒŽA LAIKA ZĪMOGS

 

No 21.06.2015 pl. 19:37 līdz 23.07.2015 pl. 06:29 Saule atradīsies Vēža zīmē


24.jūnijā plkst. 16:32 Marss ieies Vēža zīmē – vērojama izteikta emocionalitāte. Cilvēki atgādinās ātri vārāmo katlu – iekšā ir paaugstināts spiediens un emocionālā spriedze, ja tiks pārsniegta kāda robeža, tas izpaudīsies kā uzbudinājuma lēkmes, agresivitāte, slikts noskaņojums. Vērojama tendence ātri apvainoties un ilgi atcerēties nodarīto pāridarījumu. Enerģētiskais līmenis nestabils, spēja tikt galā ar lietām un pārvarēt grūtības stipri atkarīga no emocionālā stāvokļa. Simpātijas un iedvesma spēs palielināt darba spējas. Paaugstinātā seksualitāte meklēs izlaušanās ceļu uz āru, jo neapmierinātība sājā jomā atsauksies uz garīgo stāvokli un var kļūt par dusmu cēloni.

1.jūlijā vērojams precīzs Venēras un Jupitera savienojums – jūtu bagātība un to cilvēciskās izpausmes radīs harmonisku enerģētisko fonu. Brīnišķīgs laiks lietišķām darījumu attiecībām, sevišķi pretējā dzimuma partneru starpā.

2.jūlijā plkst. 05:20 iestāsies Pilnmēness Mežāža zīmē.

8.jūlijā plkst. 21:51 Merkurs ieies Vēža zīmē – intelektu virzīs emocijas un dvēseliskas izjūtas. Tieksme pēc jauniem iespaidiem. Vairāk nozīmes vispārīgai ainai, nekā atsevišķām to izpausmēm. Visus ārējos iespaidus cilvēki filtrēs caur personīgo pieredzi., kā rezultātā tas, ko redz un saprot, var nesakrist ar citu cilvēku viedokli un iespaidiem. Spēcīgā intuīcija ļaus saprast simbolu valodu, paredzēt daudzu notikumu iznākumu. Brīnišķīgs laiks jaunu zinību apguvei, jo iegūtās zināšanas atcerēsies uz ilgu laiku.

16.jūlijā plkst. 04:23 iestāsies JaunMēness.

19.jūlijā plkst. 01:38 Venēra ieies Jaunavas zīmē – skaists šķitīs tas, kas būs tīrs un kārtīgs. Jūtas atradīsies prāta kontrolē, tāpēc tikai retais zaudēs galvu no mīlestības. Apģērbā priekšroka tiks dota darījumu stilam, rotaslietas un kosmētika pārsvarā lietota tādos apjomos, lai pārāk neizceltos citu vidū. Iegādājoties apģērbu, par svarīgāku tiks uzskatīta tā ērtība, cena, mazgāšanas iespējas, burzīgums, nekā tā pievilcība un atbilstība modei. Paradums ekonomēt un taupīt uz sīkumiem daudzos radīs ierobežotības sajūtu. Mīlestībā cilvēki kļūs prasīgi, aprēķinoši un piekasīgi partnerim. Pārspīlējot partnera nelielos trūkumus, strīds laulībā var rasties teju vai uz līdzenas vietas. Harmonija intīmajā dzīvē palīdzēs nogludināt radušās nesaskaņas. Iespējamas neirozes un psihozes.

 

 

 

Attiecībās

 

Vīrieši (Marss Vēzī 24.06. – 09.08.) – kautrīgi, intuitīvi, noslēpumaini, rezervēti, jūtīgi. Nepastāvīgs garastāvoklis. Ģimeniski orientēti – mājas ir svētnīca, kur justies visdrošāk. Kautrība un neuzticēšanās var kļūt par apgrūtinājumu, lai iemīlētos. Vīrieši kļūs visnotaļ ieturēti, ne vienmēr savas jūtas parādīs atklāti, kas var izraisīt dažādus pārpratumus no partneru puses un abpusēju vilšanos. Arī stiprā nosliece uz greizsirdību var radīt visai skumju rezultātu. Attiecībās sagaida maigumu un drošības sajūtu.

Sievietes (Venēra Lauvā 05.06. – 19.07.) – žilbinošas, spontānas, radošas, viegli pamanāmas. Mīlestībā vērojama augstsirdība un ideālistiski centieni. Impulsīvas, kaislīgas jūtas, kuras netiks slēptas. Patiks izrādīt uzmanību. Izteikta vēlme sekot modei, līdz ar to nauda netiks žēlota stilīgam apģērbam, apakšveļai, kvalitatīvai kosmētikai un rotaslietām. Priekšroka dodama izstrādājumiem no zelta. Reprezentabla āriene palīdzēs gūt panākumus. Patiks spēlēt kaķa un peles attiecības tik ilgi, kamēr netiks nozvejota. Lai palielinātu aizraušanos, vairāk nepieciešams teikt: „Tu esi visskaistākā sieviete pasaulē!”

Vīrieši īpaši sargājami, jo pastiprināsies viņu ievainojamība un kautrīgums, savukārt sievietes vēlēsies izcelties, viņās radīsies impulss uz greznību, spēlēm. Attiecības turēsies uz sievietes enerģijas. Vīrieši jutīsies pakļauti, izpildīs sievietes pavēles.

 

JaunMēness prognozi lasīt šeit.