Auna izaicinājums

No 20. marta plkst. 19:32 līdz 20. aprīlim plkst. 7:30 Saule atradīsies AUNA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Auna zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē, atzīmējami pavasara saulgrieži, astronomiskā un astroloģiskā gada sākums. Ar šo brīdi pa īstam sākas aktīvais Tīģera gads, atstājot ekonomisko "sasalumu" aiz sevis. Turpmāko mēnesi ir ieteicams aizsākt daudzas svarīgas biznesa un privātās dzīves akcijas. Auna spēks ir izsišanās spējā - par spīti visam. Neiztikt, protams, arī bez nopietniem klupieniem, bet labāk tā, kā nedarīt nekā. Naudas lietas vērtīgs periods ir pašas marta beigas un aprīļa viducis, kad dzīvības sula ielīs katrā izlolotā projektā.
Varbūt ne tik raiti dēļ vīrišķā Marsa un sievišķās Venēras konflikta padosies attiecību jautājumi. Tomēr daudzi par laimi tieši šajā mēnesī saņems dūšu un spers soli prom no savu laiku nokalpojušām attiecībām un, kurš apgalvos, ka tas nāk viegli...

Mīlas pārvaldniece Venēra 31. martā plkst. 20:36 ieiet Vērša zīmē, kur atradīsies līdz 25. aprīlim. Šo laiku atcerēsimies kā praktiskas modes, gaumīgu pirkumu, mazu un nozīmīgu ienākumu un attiecību mezglojumu posmu.

Debesu sakarnieks Merkurs no 2. aprīļa līdz 10. jūnijam, pa starpai metot debesu cilpas, "pastaigāsies" pa Vērša zīmi. Līdzās Venērai tas veicina prakticisma uzplaukumu un cilvēku tieksmi pēc taustāmām vērtībām. Merkurs novelk biznesa pavasarīgās veiksmes perioda galu, jo 18. aprīlī nostājies atpakaļejošā gaitā, turpmāk nojauks visus plānus. Svarīgākos darbus jāpaveic vai vismaz jāaizsāk līdz aprīļa viducim.

Viss aprīlis, kā jau sulu mēnesis, jo īpaši pēc 18. aprīļa, ir nevēlams kosmētiskām procedūrām, vizuālām pārmaiņām. Un labāku spodrības mēnesi par aprīli neatrast!

APRĪĻA

sekmīgās dienas: 1., 9., 11., 13., 16., 29.

uzmanīgās dienas: 4. - 8., 12., 19., 22., 23., 30.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ APRĪLIS

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā aprīlī.

Iz senču pūra:

Sulu mēnesis

1. aprīlis – Joku diena. "Šajā dienā velns nomests no debesīm, tāpēc ir jāmānās."

4. aprīlis - Lieldienas. No rīta jāvelk pilnīgi jauns krekls. Jāšūpojas, lai vasarā odi nekož un miegs nenāk. Krāso, ripina un mainās ar olām.

23. aprīlis – Jurģi un Ūsiņa, Zirgu diena. Ļaudis pārceļas no vienas darba vai dzīves vietas uz citu. No rīta kauj gaili. Pirmo reizi dzen lopus ganos, rumulē ganus un pieguļniekus.

APRĪĻA ENERĢĒTIKA

14. aprīlī plkst. 15:29 Jauns Mēness Auna zīmē.

Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Radīšanas laiks. Jauns skats uz pasaules kārtību. Entuziasms, spontāna reakcija, vētraina rosība, optimisms un cīņas spars. Optimisms, dzīvesprieks. Bezbailība. Var viegli - "ar vienu cirtienu" - atbrīvoties no lietas, kas nomāc.

- Lielāka nosliece uz konfliktiem nekā citkārt. Nepacietība. Rupjības un asums sarunās.

Kritiskas situācijas. Zaudē mēra sajūtu.

28. aprīlī plkst. 15:18 Pilns Mēness Skorpiona zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Intuīcija. Pašanalīze. Mainies uz augšu! Interesē noslēpumi, mistika. Seksualitātes pilnbrieds.

Kaislības. Aizkaitinājums. Nervozitāte. Drūmas domas. Krišana kārdinājumā. Krīze.

Atslodzes dienas:

2., 4., 7., 9., 10., 13., 15., 23., 24., 27., 28.

6.,14., 28. (gavēnis - visu dienu), 21. (gavēnis – pēcpusdienu).

Labās nagu griešanas dienas:

2. - 5., 9. - 12., 17. - 20., 24. - 28.

Augoša Mēnesī (17. – 20. un 24., 25. aprīlis) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (2. – 5.un 9. – 11. aprīlis) – lēni.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".