Sekmīgu pārziemošanu!

No 21. decembra plkst. 19:47 līdz 20. janvāra plkst. 6:28 Saule atradīsies MEŽĀŽA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Mežāža zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saules atrašanās Mežāža zīmē padarīs nopietnāku attieksmi pret dzīvi, izsvērtāku lēmumu pieņemšanu un vajadzību pēc stingra pamata un tradīciju mantojuma. Ziemassvētki un Jaunais gads gaidāmi Mēness ēnā, proti, 24. un 31. decembrī ir fāžu maiņas, kas allaž apgrūtinājušas cilvēku savstarpējās attiecības. Turklāt, Vecgada vakara Pusēnas Mēness aptumsums, ko labas redzamības apstākļos vērosim arī virs galvas, liedz nodoties ēšanas, dzeršanas un citām negausībām. Labā vēsts: planētu cikli cilvēku sirdīs iededz arīdzan cerību starus.

Saulei Mežāža zīmē 25. decembrī piebiedrosies arī Venēra, kas līdz pat 18. janvārim mīlas dzīvi padarīs kā mucā spundētu, darbam pakārtotu. Vienam otram uzplaiksnīs dienesta romāns. Izklaides nebūs pirmajā vietā un maciņa saturs tiks strikti rediģēts.

Viens no aizejošā gada nogales lielākajiem astroloģiskajiem notikumiem ir uzņēmējdarbības un aktivitāšu aizgādņa Marsa retrogrādais stāvoklis no 20. decembra līdz 10. martam. Piepalīdzot debesu sakarniekam Merkuram no 26. decembra līdz 15. janvārim jelkādi jauni iesākumi ar sekmīgu iznākumu kļūst neiespējami. Faktiski uzņēmējdarbības augšupeja tiks bremzēta līdz pat 30. maijam, kad uz ierastā ceļa atgriezīsies lielais skolotājs Saturns. Līdz pat vasarai varētu ieteikt nepieņemt nopietnu stratēģiskus lēmumus, atturēties no jaunu uzņēmumu dibināšanas, nemainīt darba vietu, ja vien nevēlies saputroties tam sekojošajās pārmaiņās. Starp veselības likstām lielāka nozīme būs mugurkaula un sirds asinsvadu kaitēm. Sekmīgas pārdomas, garīgu gremdēšanos un pārziemošanu!

Nākamā mēneša viducī - 15. janvārī plkst. 9:11 - sagaidāms Gredzenveida Saules aptumsums. Lai arī redzams tikai Indijā, Ķīnā, Centrālāfrikā, Āzijā, Latvijā, tāpat kā citviet pasaulē, cilvēki „nolasīs" šās parādības enerģētisko gaisotni. Mācība viena - lēnām pār tiltu, draugi!

Atgādinām, ka Austrumu jaunais metāliskā Tīģera gads svinams vien, akurāt, Valentīndienā - 14. februārī plkst. 4:51 pēc Latvijas laika.

JANVĀRA

sekmīgās dienas: 2., 4., 5., 11., 16., 18., 26.,

uzmanīgās dienas: 1., 3., 7., 14. - 17., 23., 28., 30.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JANVĀRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JANVĀRĪ.

Iz senču pūra:

Sala mēnesis

6. janvāris - Zvaigznes diena. Saukta arī par pagānu dienu. Nesukā matus. Uz durvīm velk lietuvēna krustu, lai tas nekaitētu ļaudīm un lopiem. Zīlē nākotni.

17. janvāris - Teņa diena jeb Cūku, Cūkaušu diena.

Ziemas vidus. Sievietēm bija kā svētdiena, kad nevērpa un neauda.

JANVĀRA ENERĢĒTIKA

15. janvārī plkst. 9:11 Jauns Mēness un Gredzenveida Saules Aptumsums Mežāža zīmē. Aptumsuma enerģētikā paveiktais nopietni ietekmē dzīvi.
+ Emocijas un rīcību jāpieskaņo tālejošiem mērķiem. Darba vietas sakārtošana.

- Emocionalitāte atkāpjas otrajā plānā: nežēlojam ne citus, ne sevi. Pavājināti dzīvības spēki. Bremzēts organisma atjaunošanās process. Derētu samazināt fizisko slodzi. Depresija.

30. janvārī plkst. 8:17 Pilnmēness Lauvas zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Mīlestība. Emociju sakārtošana. Komplimenti. Dāvanas. Elegance.

- Egocentrisms. Nemiers un spriedze. Situācijas dramatizēšana. Tukša laika pavadīšana.

Atslodzes dienas:

3., 5., 7., 8., 10., 11., 14., 15., 16., 18., 22., 23., 24., 25.

Gavēnis - visu dienu: 7., 15., 23., 30.

Labās nagu griešanas dienas:

4., 5., 11.- 14., 19., 20., 22., 26., 27. - 29.

Augoša Mēnesī (18. - 27. janvāris) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (2 - 12. janvāris) - lēni.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".