Prognozes visam gadam uzreiz atrodamas SUPERHOROSKOPI.LV.

Iegādājies - izproti - apsteidz laiku!


 

JAUNAVAS LAIKA ZĪMOGS

 

No 23.08.2015 pl. 13:37 līdz 23.09.2015 pl. 11:19 Saule atradīsies Jaunavas zīmē


27.augustā plkst. 18:44 Merkurs ieies Svaru zīmē – intelekts kļūs kustīgs, izveicīgs, ātri aptverošs, labs salīdzinātājs un vērotājs. Mīlestība pret mākslām, īpaši uz literatūru. Iecietība pret svešu viedokli. Cilvēki centīsies formulēt savu domu tā, lai nevienu neaizvainotu, tāpēc vērojama ilga svārstīšanās, kamēr tiks pieņemts kāds lēmums. Brīnišķīgs laiks dzejniekiem, rakstniekiem, oratoriem. Mīlestības jomā kļūs svarīgi, lai partneris saprot un novērtē konkrētā cilvēka ieceres.

29.augustā plkst. 21:35 iestāsies Pilnmēness Zivju zīmē.

1.septembrī abas libido planētas – Venēra un Marss veidos savienojuma aspektu Lauvas zīmē. Cilvēki demonstrēs savas jūtas, izjutīs spēcīgu dzimumtieksmi, ātri nodibinās sakarus. Paaugstināta emocionālā uzbudināmība. Iespējamas sīkas ķildas, pārpratumi, īslaicīgi konflikti. Mīlestība no pirmā acu skatiena, bet nenoturīgas jūtas. Greizsirdības lēkmes.

6.septembrī plkst. 11:29 Venēra kļūs direkta Lauvas zīmē.

13.septembrī plkst. 09:39 iestāsies JaunMēness.

17.septembrī plkst. 21:10 informācijas un komunikācijas planēta Merkurs kļūs retrogrāds jeb atpakaļejošs, kā rezultātā būs grūti paļauties uz ziņu patiesumu. Informācija tiks pārveidota, sagrozīta un pārprasta. Sabiedrība vairāk pievērsīsies pagātnes izpētei. Nepiemērots laiks jauniem līgumiem, biznesa un tirdzniecības aktivitātēm, dokumentācijas kārtošanai, reklāmai, elektronikas un tehnisko līdzekļu iegādei.

18.septembrī plkst. 05:49 Saturns ieies Strēlnieka zīmē – sabiedrība šajā laikā var kļūt pārlieku nopietna un reālistiska, pesimistiski raugoties uz jaunām perspektīvām, jau iepriekš iztēlojoties, cik šķēršļu būs šajā ceļā. Pateicoties nopietnai attieksmei pret pasauli un tieksmei saprast likumus, mudina cilvēkus kļūt par zinātniekiem, filozofiem, domātājiem – nav svarīgi profesionāliem vai amatieriem. Domāšanas procesi kļūs ļoti dziļi un pētījoši. Pieaugs vēlme izprast dzīves jēgu. Cilvēki tieksies sasniegt pārliecinātu pasaules izpratni un savu dzīvi sakārtot tā, lai tā būtu mierīga. Gudrība dos iespēju pieiet dzīvei no praktiskās puses. Veiksmīgi būs ceļojumi uz ārzemēm, kuri paredzēti nopietniem mērķiem. Reliģiskie jautājumi var izrādīties jūtīga tēma – daļai sabiedrības šajā jomā radīsies nesapratne un domstarpības, bet daļa ies nopietnā garīgās attīstības virzienā.

 

 

 

Attiecībās

Vīrieši (Marss Lauvā 09.08. – 25.09.) – ugunīgi, pat pārāk. Spēcīgi, mērķtiecīgi, temperamentīgi. Agresīvi, domās lielos mērogos. Apziņā spēcīgi pārstāvēts vīrišķais sākums. Ļoti patīk sekss. Patīk ieroči. Lielas problēmas privātajā dzīvē. Tendēti uz agresīvām darbībām. Izteikti egoisti, tiecas dominēt, kā rezultātā var rasties problēmas ģimenes attiecībās. Nemierīgi, maina vietas, dinamiska apziņa, kas ir neapmierināta, jo vīrieši pret visu ir kritiski noskaņoti.

Sievietes (Venēra Lauvā 31.07. – 08.10.) – žilbinošas, spontānas, radošas, viegli pamanāmas. Mīlestībā vērojama augstsirdība un ideālistiski centieni. Impulsīvas, kaislīgas jūtas, kuras netiks slēptas. Patiks izrādīt uzmanību. Izteikta vēlme sekot modei, līdz ar to nauda netiks žēlota stilīgam apģērbam, apakšveļai, kvalitatīvai kosmētikai un rotaslietām. Priekšroka dodama izstrādājumiem no zelta. Reprezentabla āriene palīdzēs gūt panākumus. Patiks spēlēt kaķa un peles attiecības tik ilgi, kamēr netiks nozvejota. Lai palielinātu aizraušanos, vairāk nepieciešams teikt: „Tu esi visskaistākā sieviete pasaulē!”

Vīriešiem un sievietēm vērojama tendence uz vienādām interesēm, vienādi stiprām jūtām. Vīriešos mīsies lieli aktivitātes periodi un lieli slinkuma periodi. Sievietes, būdamas greizsirdīgas, vīrieti var censties pataisīt par kājslauķi. Seksuālās attiecības veidosies bez sarežģījumiem.

 

 

JaunMēness prognozi lasīt šeit.