Pašapliecināšanās sākotne

No 20. marta plkst. 7:48 līdz 19. aprīlim plkst. 19:51 Saule atradīsies AUNA zīmē. Savu nokrāsu laikam un cilvēku sajūtām iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Līdz ar Saules atrašanos Zodiaka pirmajā - Auna - zīmē, sākas jauns astroloģiskais gads. Dabā un cilvēkos jūtami pirmie pavasara vēstneši. Cilvēki varēs palepoties ar spēcīgu gribasspēku un rīcības sparu. Ieteicams spontānos spēka impulsus noplicināt fiziskā darbā vai vismaz sporta zālē.

Auna spēka vibrācijas mēneša garumā tikai pieaugs, jo 2. aprīlī jaunu Zodiakālo ciklu uzsāks arī debesu sakarnieks Merkurs. Tā rezultātā iegūsim pārdrošas idejas un asu valodiņu. Diemžēl ne vienmēr runātais sakritīs ar darbiem, jo par aktīvu rīcību atbildīgais Marss Vēža zīmē izšķīdīs sajūtu apcerējumos. Merkuram Auna zīmē 6. aprīlī (līdz 30. aprīlim) pievienosies skaistumu mīlošā Venēra. Auna spēks un daile izpaudīsies vīrišķībā, drosmē, kaislē un tīksmē pēc spilgtiem toņiem. Tā ir mīlestība no pirmā acu skatiena, piedzīvojumu kāre. Mode būs spilgta un brutāli skaista.

Saules pāreja Auna zīmē "ieslēdz" arī gada kopējās toņkārtas. Jāatzīst, ka gana trauksmainas un Latvijai nozīmīgas. Šis gads dēļ Marsa un Plūtona naidīgās energoapmaiņas, iezīmēs varaskāres, kā arī spēka struktūru ietekmes pieaugumu. Iespējami spilgti konflikti un pārmaiņas policijā, armijā, zemessardzē. Sarkanais gailis tramdīs ugunsdzēsējus. Daudz vairāk dzirdēsim par skalpeles meistariem ķirurgiem. Varam piedzīvot lielu enerģētikas krīzi, iespējams saistītu ar HES, un ūdens piesārņošanu (no kaimiņvalstīs).

Autoceļu melnie punkti var iekrāsoties vēl tumšāki, tādēļ jo striktāk vajadzētu vērsties pret iedzērušiem šoferiem. Iespējami būtiski negadījumi uz ūdeņiem. Lauksaimniekiem ieteiktu laikus padomāt par nodrošināšanos pret dabas stihiju nodarīto postu. Jūtamāki kļūs dažādu kontroles dienestu spaidi.

No sociālajiem pabalstiem pārtiekoši cilvēki piedzīvos būtiskas izmaiņas. Pensijas vairākkārt tiks pārskatīts un beidzot var tikt panākts visām pusēm vairāk vai mazāk pieņemams kompromiss.

Lielāku lomu tautsaimniecībā iegūs viesstrādnieki. Jāsāk gatavoties pirms 2004. gada peļņā devušo latviešu mājupceļam, kā arī ārzemēs palikušo latviešu interešu aizstāvībai.

Pieaugs narkomānijas un citu atkarību izraisīto sērgu posts. Šogad vairāk nekā citkārt jāpiedomā pie veselīga uztura un dzīvesveida jautājumu izskatīšanas valstiskā līmenī.

Iespējami ļoti nopietni lata stabilitātes apdraudējumi, kaut lielākie notikumi gaidāmi nākamgad...

APRĪĻA

sekmīgās dienas: 1., 7., 14., 25., 26.;

uzmanīgās dienas: 2., 4. - 6., 12., 19., 23., 24., 29.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā APRĪLĪ.

1. aprīlis - joku diena

Iz tautas pūra

Reiz kāda ūdens nesēja pie akas parādījusi mēnesim pakaļu un sacījusi: "Ko tu nu, mēnesīt, tur spīdi, mana pakaļa jau vairāk spīd!" Mēnesis tad to uzrāvis pie sevis augšā, kur viņi vēl tagad stāv ar nesieniem uz pleciem.
/P. Š., Rauna un Smiltene. K. Jansons, Pāņi./ www.ailab.lv

Sulu mēnesis

23. aprīlis - Jurģi un Ūsiņa, Zirgu diena.

Ļaudis pārceļas no vienas darba vai dzīves vietas uz citu. Sākas pavasara sējas laiks. Iepriekšējā vakarā puiši pirmo reizi jāj pieguļā. No rīta kauj gaili. Pirmo reizi jādzen lopi ganos, jārumulē gani un pieguļnieki.

Jauns Mēness Auna zīmē
6. aprīlī plkst. 6:55.
Jaunā Mēness enerģētika būs sajūtama visa mēneša garumā.

+ Radīšanas laiks. Jauns skats uz pasaules kārtību. Entuziasms, spontāna reakcija, vētraina rosība, optimisms un cīņas spars. Optimisms, dzīvesprieks. Bezbailība. Var viegli - "ar vienu cirtienu" - atbrīvoties no lietas, kas nomāc.

- Lielāka nosliece uz konfliktiem nekā citkārt. Nepacietība. Rupjības un asums sarunās. Kritiskas situācijas. Varam zaudēt mēra sajūtu.

Pilnmēness Skorpiona zīmē
20. aprīlī plkst. 13:25

+ Palielinās jūtīgums, piemēram, varam sajust draudošās briesmas. Labāk nodoties klusai, mierīgai pašanalīzei un savu trūkumu novēršanai. Valda spēcīgi dvēseliski impulsi. Garīgo un fizisko slinkumu palīdzēs pārvarēt uzmundrinoša pelde. Ieteicamas ādas tīrīšanas un stiprināšanas procedūras.

- Emocionālais uzbudinājums pastiprinās. Pieaug histēriskums un sasprindzinājums. Viegli ļauties visādām kaislībām. Esam neapmierināti ar sevi un apkārtējiem. Visu un visus redzam melnā krāsā. Atbildīgus lēmumus labāk nepieņemt. Nevajadzētu spert krasus soļus.

Pilnmēness spēcīgi ietekmēs Vērša, Lauvas, Skorpiona, Ūdensvīra zīmē dzimušos. Labāk jutīsies Vēža, Jaunavas, Mežāža, Zivju zīmē dzimušie. Mazāk iztraucēti būs Auna, Dvīņu, Svaru, Strēlniekazīmē dzimušie.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".