JUPITERA APLAIMOTI

No 20. janvāra plkst. 6:28 līdz 18. februārim plkst. 20:36 Saule atradīsies ŪDENSVĪRA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Ūdensvīra zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Austrumu metāliskā Tīģera gads svinams 14. februārī plkst. 4:51 pēc Latvijas laika.

Saules atrašanās Ūdensvīra zīmē atgādinās par revolūciju nepieciešamību katra privātajā dzīvē. Šajā laikā sāksies īstā rosība un nepieciešamība mainīt kaut ko attiecībās, biznesā, karjerā. Merkurs Ūdenvīra zīmē (10.02. - 01.03) tikai pastiprinās Saules raisītās reorganizēšanas tieksmes. Sociālā vidē varam piedzīvot īstu grupveida izpausmju sprādzienu, iespējams, ka kādam „vadzis lūzīs", kas izpaudīs buntošanās paveidos. Jāatceras, ka Tīģerim tīk drosmīgie, kuri uzdrīkstas būt paši un pārsteigt pasauli ar kaut ko svaigu un neparastu. Kāds nu katram tas Tīģeris rādās: kā mūsu ZOO mītošais, savvaļā, Vinnija Pūka draugs vai kāds cits - to jau rādīs nākamais gads.

Nedaudz pa priekšu notikumiem būs aizsteigusies mīlas patikšanu valdniece Venēra, kas Zivju zīmē (11.02. - 07.03.) radīs mīlas tikumu paraugstundu. Attiecībās būs izjustas mīlas, ziedošanās, romantikas un ļoti daudz ilūziju un sapņu. Daudz vairāk cilvēki precēsies, saderināsies, solīsies viens otram un ieņems bērnus, par spīti dzīves reālijām.

Jupiters Zivju zīmē iegāja jau 18. janvārī un sev tīkamos veidos cilvēkus aplaimos akurāt veselu gadu. Uzturoties Zivju zīmē, Jupiters jūtas kā mājās - lielu cerību pilns un sapņaini optimistiski noskaņots. Jupiters ir kā "kosmiskais raugs", kas lielu padara vēl lielāku, bet neveiksmi var arī padarīt par katastrofu. Te nu jāraugās, lai lielie ziepju burbuļi neplīst, apšļakstot pašus pūtējus. Kā primārās sfēras no Jupitera pastiprinātas uzmanības pacelsies un rosība sāksies jūrniecības, zivju biznesa, farmācijas, augstākās izglītības, labdarības organizāciju un zinātnes sfērās. Tuvākais mēnesis ir labvēlīgs laiks uzņēmējdarbības pārstrukturēšanai, bet ne jaunu mērķu īstenošanai. Jaunus uzņēmumus, kas veiksmīgi strādātu gadu desmitus, labāk dibināt pēc 10. marta, kad planētu „bremzes" un „kašķi" pierimstas.

FEBRUĀRA

sekmīgās dienas: 3., 7., 8., 10., 15., 19., 25., 26.

uzmanīgās dienas: 2., 9., 12., 14., 17., 22., 27.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ FEBRUĀRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne. Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā FEBRUĀRĪ.

Iz senču pūra:

Sveču mēnesis

2. februāris - Sveču dienu. Vāra pupas, cūkas ausi, lēja sveces, dzēra alu.

16. februāris - Meteņi, Vastlāvji, Aizgavēņi, Pīrāgu diena. Tīrumā izved simboliski vismaz trīs dakšas mēslu, lai kurmji neraktu.

17. februāris - Pelnu diena. Dārzā kaisa pelnus, lai kukaiņi nemestos.

25.februāris - Matīsa vai lībiešu kukaiņu diena. Neko nedrīkst vest no meža mājās, lai nenāk čūskas.

FEBRUĀRA ENERĢĒTIKA

14. februārī plkst. 4:51 Jauns Mēness Ūdensvīra zīmē.

Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Oriģināla pašizpausme. Prāts kontrolē jūtas. Jaunu plānu kalšana. Kultūras pasākumi pulcē ļaudis. Ikvienā pamostas izgudrotājs. Spožas idejas. Elektrotehnika. Reklāma.
- Kaprīzes. Revolucionārs pūļa instinkts. Izteiktas garastāvokļa svārstības. Ļoti uzmanīgi jārīkojas ar elektrību.

28. februārī plkst. 18:38 Pilnmēness Jaunavas zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Darba spara pieaugums. Profesionalitāte. Acīgums. Pacietība un izturība. Došanās pie dabas.

- Kašķīgums. Kritizēšana. Likstas ar mājdzīvniekiem. Veselības kaites.

Atslodzes dienas:

1., 3., 7., 13., 16., 20., 23., 26.

Gavēnis - visu dienu: 6., 14., 22., 28.

Labās nagu griešanas dienas:

2. - 5., 7., 9. - 12., 16. - 19., 23. - 26.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".