Tu saviļņoji mani...

No 21. jūnija plkst. 21.08 līdz 23. jūlija plkst. 08.01 (Rīgas laiks) Saule atradīsies Vēža zīmē.

Vēža zīmes pārvaldnieks ir Mēness, tādēļ Saule, kas iemieso gribu, nonākusi nakts pavēlnieka lauciņā, spiesta dalīties priekos un bēdās. Saules atrašanās sentimentālajā Vēža zīmē arī dzīvajā radībā pastiprinās šādas tādas Mēness (Vēzis, Zivis) cilvēciņiem raksturīgās superjūtīgas toņkārtas. Neatkarīgi no dzimuma, pārliecības un dzimšanas brīža vairāk piedomāsim pie ģimeniskām vērtībām. Biezs emocionālais slānis apņems jūtīgākos. Spriešanas spējas stipri subjektīvas. Maiga gribas izpausme alks pēc rūpju objekta sev līdzās. Notikumus laikā un telpā varēsim atrast zem šādiem atslēgas vārdiem: dvēseliskums, saviļņojums, satraukums, mājas dzīve.

Karotājs Marss Vērša zīmē no 25. jūnija līdz pat 7. augustam vairos talantu uz praktiskām lietām. Amata meistaru triumfa dienas. Pat bramanīgākie kļūs miermīlīgāki un nebūs tik viegli izsitami no līdzsvara. Nežēlosim enerģiju naudas pelnīšanai un mājsaimniecības darbiem. Izjutīsim spēcīgāku tieksmi pēc īpašuma un alkas pēc materiālā nodrošinājuma. Praktiskus jautājumus plānosim iepriekš un uz ilgu laiku. Līdz ar grūtībām pieaug enerģija to pārvarēšanai. Pacietīgi panāksim savu bez drudžainām gribas izpausmēm.

Venēra Jaunavas zīmē no 14. jūlija domas virzīs un koncentrēs uz profesionālo darbību. Jūtas atradīsies prāta kontrolē. Diemžēl mīlestībā kļūsim sīkumaini un piekasīgi. Gaišā puse: pratīsim vismaz sev izskaidrot - mīlam vai nemīlam.

"Skaists ir tas, kas tīrs un gludināts." Modē - darījumu stils, rotas un kosmētika - ja vispār lietos - lai neizceltos starp apkārtējiem. Svarīgāk par visu - ērtums, pieticīga cena, mazgāšanas iespēja, burzās vai ne...

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JŪLIJĀ.

Jūlijā.

Jauns Mēness Vēža zīmē

14. jūlijs plkst. 15.04

Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Vieglāk nekā citkārt nostāties uz jauna ceļa. Ģimeniskums. Atslodzes diena. Var izdoties atmest smēķēšanu.

- Raudulīgums. Untumu uzplaiksnījumi. Slinkums.

Tukšā Mēness Zvejnieku svētki

Tiem, kas cer uz lustīgu vicošanu Zvejniekdienā Kurzemes un Vidzemes jūrmalās, vajadzēs pikti nošņākties, jo ļaudis laiski tuntulēsies, nevis sprigani dies. Ceru, ka debesjums dienā skaidrosies, jo parasti lielākās laika maiņas uz slapjo pusi notiek ap Tukšo un Pilnmēnesi. Sestdienā līdz pat plkst. 15.04 Mēnestiņš turēsies 29. dienas gurdeni nešpetnajās toņkārtās, tādēļ ieguvēji būs tie, kas lustes sāks pavēlāk pēcpusdienā.

Pilns Mēness Ūdensvīra zīmē

30. jūlijā plkst. 03.48

+ Oriģināla pašizpausme. Prāts kontrolē jūtas. Jaunu plānu kalšana. Kultūras pasākumi pulcēs ļaudis. Ikvienā no mums var pamosties izgudrotājs.

- Kaprīzes. Revolucionārs pūļa instinkts. Buntosies elektrotehnika.

Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astroloģija matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka tā var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Tibetas mēness kalendārs jūlijā kā labvēlīgas matu griešanai iesaka šādas dienas:

4., 22. - matu griezums pagarinās mūžu;

7. - lieliska iespēja uzlabot savu labklājību, atlabt no saslimšanas un iegūt lieku kilogramu;

6., 10., 11., 27. - prieks un laime ielīs sirdī;

12. - izpelnīsies apkārtējo uzslavas un atzinību;

19. - iedzīvosies stabilos ienākumos;

25. - pieaugs ģimeniskuma sajūta, palielināsi prāta un gara spējas;

28. - veiksme darbos, nauda ripos kabatā un priekšnieka smaids būs apaļš kā Mēness.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".