Planētu trādirīdis:

ar vienu roku dod, ar otru - ņem nost

 No 21. jūnija plkst. 8:04 līdz 22. jūlijam plkst. 18:55 Saule atradīsies VĒŽA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Vēža zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu “pastaiga” debesjumā.

Jūnija beigas un Jūlijs ir astroloģiskiem notikumiem pārbagāts un caur to arī sarežģīts.

Par Jāņiem

Vispirms par skaisto. 23. jūnijā, akurāt Pilnmenesī Mēness veidos tā saukto Lielo Mēness ripu, proti, atradīsies vistuvāk Zemei šā gada laikā. Šajā laikā Pat vizuāli varēs redzēt, ka vismaz par 1/8 Mēness izskatās lielāks nekā parasti. Skaists skats!

Par to, kas sagaida uz ceļiem - no pētījuma: Pamatojoties uz unikāla pētījuma rezultātiem, sertificētais astrologs un numerologs Kristaps Baņķis iesaka autovadītājiem Līgo un Jāņu svētku laikā būt pie stūres īpaši uzmanīgiem, jo šajās dienās būs novērojama Pilnmēness un Mēness Perigeja enerģētiskā ietekme, kas mudinās uz galējībām – neapdomīgu braukšanu un ātruma pārsniegšanu vai miegainību un nespēju koncentrēties – radot avārijas situācijas uz ceļa.

„Šogad Jāņos – 23. jūnijā – izteikti satrāpījušies daudzi autobraucējam nelabvēlīgi astroloģiski faktori – Pilnmēness, Perigejs, no pulksten 10:09 līdz 11:08 arī Čika laiks. Latvijā par šo tēmu pirmo reiz veiktā astroloģiskā pētījuma rezultāti liecina, ka šādu faktoru kombinācija var palielināt ceļu satiksmes negadījumu skaitu pat par 30%. Par laimi, šajā dienā darbosies arī uzmanību mobilizējoši un pragmatiski faktori kā, piemēram, Mēness Mežāža zīmē un dažādi labvēlīgi Mēness aspekti ar planētām. Tomēr, esot pie auto stūres, tieši šo svētku laikā ieteicams uzmanīties vairāk nekā citkārt,” uzsver viens no veiktā pētījuma autoriem Kristaps Baņķis.

Ar pētījumu vari iepazīties šeit.

Planētu stāvoklis

Varētu šķist, ka līdz ar Debesu augļotāja Jupitera ieiešanu sev labvēlīgajā Vēža zīmē /26.06. pl. 4:40/ pienācis visa veidu auglības laiks, bet še Tev – tajā paša dienā /pl. 16:07/ sākas Dižčika laiks. Teju Mēnesi mēs pīsimies paši savās kājās un domās.

Tomēr visa veida svarīgām aktivitātēm ir iesakāms tieši 26. jūnijs līdz plkst. 16:07, kad Jupiters ir uzsūc visu Vēža zīmes jaudu, bet Merkurs debesīs ir stacionārs – uz vietas stāvošs – un sakoncentrējis visu savu enerģiju. Ja prot un zina, ko ar to iesākt, var paveikt lielas lietas.

Biznesa stabilitātei vēl zīmīgāks brīdis ir Saturna retrogrādā cikla noslēgums 8. jūlijā. Kopš 18. februāra tas neļāva biznesa videi nostabilizēties, jau pašā saknē iekodējot nestabilitāti.

Rezultātā līdz ar Dižčika beigām 20. jūlijā, paveras plašas sekmīga biznesa, māju būvniecības, ģimenes dibināšanas, bērna radīšanas iespējas, ka tik turies!

Pat dažādu planētu cikliem un to skaidrojošo ietekmi varat lasīt šeit.

Diž-Čiks bremzēs attīstību

No 26. jūnija plkst. 16:07 – 20. jūlijam 21:19 biznesu, publiskās runas, visa veida kontaktus, tirdzniecību un transportu ietekmējošā planēta Merkurs uzsāk retrogrādo kustību. Šādas debesu cilpas iespaidā teju mēnesi saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem politiskiem, ekonomiskiem lēmumiem un darbību, kuru sekas izjutīsim vēl ilgi.

Astroloģija savā būtībā ir planētu ciklu analīze un tās ietekmes vērtēšana dažādās cilvēka darbības sfērās, tādēļ astrologam esošais planētu stāvoklis jau sen bijis zināms.

Retrogrādais Merkurs jeb astrologi.lv dēvēts par Diž-Čika laiku iekļaujas daudz ilgākā retrogrādā Saturna periodā, kas savi cilpu sāka mest 18. februārī un pabeigs to tikai 8. jūlijā. „Tas ir pietiekami ilgs laika periods, kas apdraudēs tālejošus plānus, to izstrādi un virzību uzņēmējdarbībā, politikā un jebkur, kur vajadzīga konkrētība, kārtība un noteiktība. Faktiski esam attīstības bremzēšanās periodā. Kas notiek ar auto, ja spiež uz gāzi, bet norauta „roķene”, sapratīs katrs. Domājams, ka tiks nopietni paralizēta jebkura uzņēmuma darbība, ja ar to saprot gāzes spiešanu grīdā,” uzsver K. Baņķis. Astrologs arī norāda, ka sadarbībā ar „Dienas Biznesu” un „Lursoft” veica apjomīgu pētījumu un pierādīja, ka tieši planētu stāvoklis būtiski ietekmēja uzņēmuma dzīvotspēju.

Kā norāda astrologs, no sestdienas divas planētas biznesam „uzgriež muguru". Vēl vairāk - jau iepriekš ar baltām vīlēm diegtie projekti tagad plīsīšot pa visām vīlēm. „Veiksmīgs uzņēmējs tagad iepauzēs un pārskatīs savus resursus, izvērtēs un vairākkārt pārbaudīs ideju dzīvotspēju nevis metīsies konkurences donkihotiskā cīņā. Šobrīd tā būtu iešana pret straumi. Kad paies laiks, sapratīs, ka nekur tālāk nav ticis, bet resursi jau izkūpējuši vējā,” norāda astrologs.

Saturns astroloģijā nozīmē stabilitāti, drošību, taupību un atbildību. Saturna princips ir strukturēt, kārtot, disciplinēt un ierobežot. Savā veidā „vest pie prāta”. Saturna cilpa Skorpiona zīmē ir nozīmīgs pārdomu, pārvērtēšanas un bremzējošs periods tādām sfērām kā būvniecība, uzņēmējdarbība, sociālā sfēra. Saturna cilpas ietekmei uz cilvēkiem izpaužas kā pazemināta atbildības sajūta, iespējama pienākumu un saistību neizpildīšana.

K. Baņķis: „Jāatzīst, ka jaunu uzņēmumu dibinātājiem vai jaunu sistēmu ieviesējiem būs jāsaskaras ar grūtībām turpmākā visa uzņēmuma mūžā. Izeja ir dibināt tikai tādu uzņēmumus, kuros paredzētas strukturālas - statusa maiņas. Jāparedz, ka lielāki bankrota draudi, lēnāka attīstība un būtiski iekšēji šķēršļi. Skaidrs, ka labākā laikā dibināti uzņēmumi šiem aiztrauksies garām vēja spārniem. Īsos un uz naudu strukturētos mērķus - "nepacels", turklāt uzņēmus kļūs vēl par slogu vai "enkuru", kuru grūti pamest, bet arī (ne)redzami traucē...”

Kā norādā astrologi.lv prognožu sadaļa, laiks līdz 20. jūlijam nav labvēlīgs jaunu uzņēmumu dibināšanai, jaunu darbu sākšanai, darbavietas maiņai, jaunu kontaktu dibināšanai, jaunu projektu sākšanai. Nav ieteicams pirkt automašīnu, datoru, tālruni, jo šajā laikā iegādātā tehnika slikti kalpos, salūzīs vai pazudīs. Šajā laikā jābūt uzmanīgam parakstot dokumentus, veicot elektroniskos sūtījumus, pārskaitot naudu.

Šajā laikā tiek bremzēta visa veida ar komunikācija, ar transportu saistīti jautājumi. Politiķi izpļāpās noslēpumus un neveiksmīgi izteiksies. Cilvēku personīgā saskarsme būs apgrūtināta, tajā vērosim negodīgums, neadekvātu vārdu birums. Draugi strīdēsies par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos. Skolnieki diktātos un sacerējumos pieļaus vairāk kļūdu nekā parasti. Tiks kavētas tikšanās. „Uzkārsies” projekti un datori. Autoavārijas un aviokatastrofas kļūs ierastāka lieta. Jaunumi izrādīsies tikai baumas. Retrogrādā Merkura laikā nevajadzētu akli uzticēties informācijai un rūpīgāk izmantot personiskās saskarsmes līdzekļus - vēstules, tālruni, e-pastu. Šajā laikā nevajag sākt ar tirdzniecību, transportu, komunikāciju saistītus projektus. Savukārt, periods ir lielisks darbu pabeigšanai, analīzei, izpētei, idejām un pārkārtojumiem.

Nākamais šāgada Diž-Čika laiks - 21.10. – 10.11.


Pētījums, kas apstiprina, ka astroloģija darbojas uzņēmējdarbībā: http://astrologi.lv/kb/konsultacijas/klatiene/245/DARBS-BIZNESS-UZNEMUMA-DIBINASANA/

Saturna Skola – projekts, kas jāizlasa katram uzņēmējam: http://astrologi.lv/horoskopi_prognozes/saturna_skola/saturns_skorpiona/

Attiecībās

Sievietes (Venera Lauvā) kļūs īstas Saules gaismas nēsātājas, kārotājs un iemiesotājas. Vajadzēs rotas, matu sakārtojumus un Saules vannas. Grezni. Iespaidīgi. Lepni un cēli.

Vīrieši (Marss Dvīņos un Vēzī no 13.07.) sākotnēji izpaudīs savu duālo dabu un šaudīsies kā negudri, bez īstas sajēgas, toties būs atvērti komunikācijai. Savukārt no 13. jūlija ieraksies aliņā, piemājas pleķītī, savrupi vai ģimenes lokā dzers alu, baudīs ēdienus un dalīsies tik ar tuvākajiem.

Tā lielākā nesaprašanās starp daiļo un stipro dzimumu ir tieši posmā 13. – 22. jūlijs.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JŪLIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā Jūlijā

Liepu mēnesis

10. jūlijs – Septiņu brāļu diena.

Ja līst, līs - septiņas nedēļas.

25. jūlijs – Jēkabi.

Beidzas siena laiks, iesākas rudzu pļauja. Atzīmē ar pirmo jauncepiena maizīti. Jēkabs briedina ābolus un met pirmo aukstuma akmeni upē. Dzer kāzas.

26. jūlijs – Annas saimnieču diena.

JŪLIJA ENERĢĒTIKA

23. jūnijā plkst. 14:32 Pilnmēness Mežāža zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Nopietnība. Pienākuma apziņa. Skaidra mērķa izjūta.

- Aprēķins. Pārspīlēts konservatīvisms. Smagnēji uzskati. Slimīga godkāre. 

8. jūlijā plkst. 10:14 Jauns Mēness Vēža zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Ģimeniskums. Ļoti aktīva fantāzija. Dominē jūtu pasaule. Attiecības ģimenē var noregulēt vieglāk, nekā citā laikā. Veiksmīgi var paveikt to, kas ātri zaudē aktualitāti.

- Raudulīgums. Untumu uzplaiksnījumi. Slinkums. Kad darbojas jūtas, var pietrūkt gribas un mērķtiecības.


22. jūlijā plkst. 21:16 Pilnmēness Ūdensvīra zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Radoši uzsākumi. Reklamēšanās. Kolektīvi pasākumi.  Izgudrojumi. Humors.

- Haotiska, neprognozējama uzvedība. Nepārdomāti lēmumi. Negaidītas katastrofas.  

JŪLIJA
sekmīgās dienas: 5., 11., 12., 13., 17., 19., 20., 25., 30.
uzmanīgās dienas: 1., 2., 4., 8., 14., 15., 21. – 23., 27., 28., 29.