Prieka un mīlas skurbulis

No 23. jūlija plkst. 2.18 līdz 23. augustam plkst. 9.23 (Rīgas laiks) Saule atradīsies LAUVAS zīmē.

Ieejot savā pārvaldītajā zodiaka zīmē Lauvā, Saule jūtas ļoti harmoniski. Tā izgaismos karstāko mīlas skurbuli. Modernie latvieši jūlija beigās un augustā - vasaras pilnbriedā - precas. Saule Lauvā izceļ dienasgaismā cilvēku radošos talantus, stiprina pašapziņu un mudina uz cēlsirdību neiedomājamos augstumos. Cilvēkā pamostas dzīves aktieris, kurš ir gatavs kaut reizi spēlēt pirmo vijoli uz savas dzīves skatuves.Aktīvās enerģijas planēta Marss 22. jūlijā plkst. 21.54 ieiet Jaunavā. Tas ir nestabils stāvoklis aktīvajam Marsam, jo Jaunavas sakārtotā vide pretojas agresīvām un enerģijas pārpilnām kustībām. Darbaholiķu ražas laiks. Labvēlīgs laiks plānotām reformām armijā. Enerģiju der izlietot veselīgam dzīvesveidam.
29. jūlijā Merkurs no retrogrāda (no zemes raugoties, atpakaļejošā) stāvokļa lēnām sāk kustēties uz priekšu un jau 11. augustā plkst. 7.11 ieiet Lauvas zīmē. Domās iegūsim lielāku skaidrību, pagātnes kļūdas būs izlabotas un aizkavētie projekti iegūs raitāku virzību. Jebkurā saskarsmē klātesošais Merkurs Uguns zīmē Lauvā "garantē" spilgtus (arī skatuviski patukšus) runas plūdus, bet arī vienpusēju skatījumu uz sarežģītām lietām un katra ego izcelšanu priekšplānā.
Dienu vēlāk - 12. augustā - Saulei un Merkuram Lauvas zodiakā pievienojas arī Venera. Mīlestībā novērosim augstsirdību un ideālistiskus centienus, impulsīvas un kaislīgas jūtas. Dažs ieslīgs pārmērīgu baudu un izšķērdīgu greznību pasaulē. Piedomājiet, ko velkat mugurā! Visas iespēja uzplaukt mākslas pasaulei.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus, tīkamās nodarbes, kad esam pavisam vieni. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Katrai Mēness dienai ir sava enerģētika un ietekme uz ikvienu cilvēku.
Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā AUGUSTĀ.

Skaisti mati - skaista dzīve!
Austrumu astroloģija matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka matu griešana var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Tibetas mēness kalendārs augustā kā labvēlīgas matu griešanai iesaka šādas dienas: 2. - piesaista ilgdzīvošanu, labu veselību un padara citu acīs pievilcīgāku;5. - izsauc pastiprinātas priekšnojautas, paredzēšanas spējas un gaišredzību;7. - pievilina veiksmi, laimi, skaistu izskatu un daudz citu labumu; 8. - piesaista veiksmi darījumos, uzlabo finansiālo stāvokli, vairo mantu un labvēlību no priekšniecības puses; 16. - sniedz sejai skaistu ādas krāsu, veicina labklājību;19., 20. - piesaista prieku un laimi; cilvēks kļūs apburošāks;21. - īpaši labvēlīga diena matu kopšanai - veicinās skaistumu;29. - veicina vajadzību pēc privātīpašuma, cilvēks kļūs turīgāks.

Pilnmēness Ūdensvīrā
9. augusts plkst. 13.54
Gādājiet, lai apkārt netrūktu svaiga gaisa un ziedu smaržas. Veiksies visi reklāmas pasākumi. Mākslinieki un radoši cilvēki izjutīs lielāku pacēlumu nekā parasti. Attiecībās prāts ņems virsroku pār jūtām. Īstais laiks doties izbraukumā vai apmeklēt dažādus biedrošanās pasākumus. Var rasties spožas idejas, cilvēkiem vairāk nekā citkārt veiksies ar risinājumu meklējumiem dažādiem dzīves un sadzīves rēbusiem.
Īpaši spēcīgi ietekmi sajutīs Ūdensvīra, Lauvas, Vērša un Skorpiona zīmē dzimušie. Šo zīmju pārstāvjiem nevajadzētu paļauties garastāvokļa svārstībām, bet gan vismaz desmitreiz nomērīt, pirms nogriezt.

Atpūtnieku ieceres
Vairāk prieka un labu emociju var iegūt, ja brīvdienās ceļojumu vai atpūtu pieskaņo konkrētās dienas raksturam. Augusta nedēļas nogaļu enerģētika:
4., 5. - labvēlīgi ārzemju komandējumi, ceļojumi ar draugiem; labi laiku pavadīs tie, kas sportos, makšķerēs, medīs; pikniks vai atpūta pie jūras solās būt neaizmirstams;
6. - ceļojumi, kuros netrūkst komforta un miera; vairākumam ceļotāju būs jāpārvar neparedzētas grūtības;
12., 13. - individuāli izplānoti vai ekstrēma un sportiska rakstura ceļojumi;19., 20. - der apceļot dzimto pusi, paviesoties pie vecākiem; gandarījums, atpūšoties pie ūdens;
26., 27. - var ieplānot īsus pārgājienus; ar mākslu saistīti ceļojumi un suvenīru "medības" sagādās dubultprieku.

Jauns Mēness Jaunavā
23. augustā plkst. 22.10
Ideāla diena atveseļošanās pasākumiem, lai organisms attīrās un izvada sārņus. Laba diena ārstniecības augu sakņu vākšanai un lietošanai. Labi iedarbosies ārstnieciskā pelde. Neliela pastaiga pie dabas krūts nolīdzinās nesaskaņas.
Jāveic darbi, kas prasa precizitāti un loģisko domāšanu, jārīkojas lietišķi. Dienai raksturīga vērošana un redzētā analizēšana. Rīcība seko tikai pēc pamatīgām pārdomām. Ieteicams būt piesardzīgākiem citiem izteiktajos spriedumos, jo var rasties vēlme kritizēt un strīdēties.
Uz "urrā" var izdoties ieplānotie pirkšanas un pārdošanas darījumi, naudas ieguldījumi un darījumi ar kredītiem.

Sadarvībā ar "Mājas Viesi".