Ierausties mātes klēpī

No 20. aprīļa plkst. 1:44 līdz 21. maijam plkst. 0:51 Saule atradīsies VĒRŠA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Vērša zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saule Vērša zīmē briedina Auna periodā izdziedētās sēklas. Zeme kļūst auglīga, kā mātes klēpis. Auna asumu nomaina Vērša apaļumi. Vajadzība pēc harmonijas un miera, kad iekarojumu laiks paliek aiz muguras... Saulei gan uzreiz iebilst par cilvēku rīcību atbildīgais Marss, kas no 22. aprīļa līdz 1. jūnijam apspēlēs Auna zīmei tīkamu tematiku: pašmērķīga aktivitāte, vēlme būt pirmajam, neskatoties uz šķēršļiem. Sanāk tāds Vērsis ar nopietniem radziņiem un vēlmi pabadīties. Turklāt arī Venēra no 24. aprīļa līdz 6. jūnijam uzturas Auna zīmē. Par laimi, tas nozīmē, ka sieviešu un vīriešu domas daudzos jautājumos sakritīs, kaut vai arī tādēļ, ka tiks atrasts kopējais ienaidnieks vai „bubulis", pret kuru vērsties. Viss kopumā liecina par vēlīno pavasari.

Rakstošās, runājošās un ar transportu saistāmo sfēru darbiniekiem,uzņēmējiem ieteiktu laikus sagatavoties retrogrādajam (no zemes raugoties, ačgārnās) kustības 7. maijā uzsākušajam Merkuram. Faktiski visu maiju tiek „uzlikts veto" jauniem uzsākumiem. Ikdienas komunikācijā ienāks pārpratumi, atkārtotu darbu veikšana. Piedzīvosim daudz vairāk ķibeles ar datortehniku, elektroniku, auto. Ieteicams vēl aprīļa un maija pirmajās dienās noglabāt informāciju drošās vietās. Šajā laikā prāts tiecas atsvaidzināt atmiņā aizmirsto, ne tik daudz steigties uz priekšu. Priekšroka tiks dota analīzei. Idejas, kas maijā iešausies prātā būsr veiksmīgas, tikai to īstenošanu vajadzētu atlikt uz citiem gada mēnešiem. Eksāmenus sekmīgi nokārtos tikai tie, kas nesteigs visu izdarīt pēdējā naktī.

Maijs kopumā ir gana epidēmisks un ugunsnedrošs mēnesis, kad jāsargājas no ugunsgrēkiem, viegli uzliesmojošiem lietām, šaujamieročiem un asiem priekšmetiem.

Vairāk kā citkārt pārgalvība uz ceļiem, jo īpaši motobraucēju, prasīs upurus.

Mēneša otrā puse jau būs daudz vēlīgāka un Dvīņu vasarīgā viegluma apdvesta.

MAIJA

sekmīgās dienas: 10., 15., 16., 22., 23. 30.

uzmanīgās dienas: 2., 6., 9., 11., 17., 21., 24., 31.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ MAIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MAIJĀ.

Iz senču pūra:

Lapu mēnesis

1. maijs - Lapu diena. Jāsaudzē dabu.

31. maijs - Vasarsvētki. Ieskandina Jāņu paražas.

MAIJA ENERĢĒTIKA

9. maijā plkst. 7:01 Pilns Mēness Skorpiona zīmē

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku:

+ intuīcija; pašanalīze; „Mainies uz augšu!"; interesē noslēpumi, mistika; seksualitātes pilnbrieds;

- kaislības; aizkaitinājums; nervozitāte; drūmas domas; krišana kārdinājumā; krīze; noziegumi.

24. maijā plkst. 15:11 Jauns Mēness Dvīņu zīmē.
Jauna Mēness enerģētika sajūtama turpmāko mēnesi:

+ komunikabilitāte; flirts; informācijas vākšana; izglītošanās; ceļojumi; sarakste;

- nepabeigti darbi; pakļaušanās citu ietekmei; laika izšķiešana; seklas emocijas.

Atslodzes dienas:

5., 9., 15., 17., 18., 20., 21., 24., 27., 31.

Labās nagu griešanas dienas:

1., 6., 7., 13., 15., 16., 20. - 23., 27., 30.

Augoša Mēnesī (līdz 6. maijam; 27. - 31. maijam) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (12. - 21. maijam) - lēni.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".