Dvīņiem tīkami pieskārieni

No 21. maija plkst. 12:21 līdz 21. jūnijam plkst. 20:16 Saule atradīsies DVĪŅU zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Dvīņu zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Līdz ar Saules ieiešanu saskarsmes kārajā un smaidīgajā, viegla flirta apdvestajā Dvīņu zīmē, paliks priecīgāks prāts. Dvīņu zīme ir kā interesantiem notikumiem nosēts ceļš. Tiesa, maija beigās no praktiskās dzīves puses aizbēgt neizdosies, jo tik un tā Jupiters, Venēra, Marss un epizodiski arī Merkurs zemes stihijas Vērša zīmē alks piepildījumu caur pieskārienu zemei, naudasmakam un vienam otram. Kad 2. jūnijā Merkurs sasniegs savu mājas – Dvīņu – zīmi un 9. jūnijā sagaidīs Venēru, visapkārt sadzirdēsim skaļas balsis, labu noskaņu dažādus veikalus, šaudīgas un mainīgas mīlas uguntiņas.

Mānīgi iluzors laiks, jo starp 2. jūnija daļēju Saules aptumsumu un 15. jūnija pilno Mēness aptumsumu nav ieteicams paveikt ko tādu, par ko vēlāk būtu jākož pirkstos... Prāts nebūs labākais sabiedrotais, jo valdīs emocijas un apmāns.

Jūnijs ir astroloģiskiem notikumiem pārbagāts. Tā 4. jūnijā Jupiters atstās caurskrieto Auna zīmi, kas palīdzēja uzkarsēt notikumus pasaulē, un savienosies ar miermīlīgo Vērša zīmi. Pasaules mērogā tas nozīmē pārdomātākas un finanšu diktētas pārmaiņas.

Vēl gaidītāks notikums ir Saturna pusgadu ilgušā retrogrādā perioda beigas 13. jūnijā. Tieši Saturna ačgārnā virzība rosināja ne īpaši izsvērtas likumdošanas izmaiņas, ilgtermiņā nestabilus lēmumus, biznesa iztrūkumus un pārmaiņas pēc pārmaiņām, kad zeme drūp zem kājām. Uzreiz pēc aptumsuma perioda iezīmējas uz priekšu virzošāka enerģija, lai arī kā raupjš maizes rieciens, bez medutiņa...

JŪNIJA

sekmīgās dienas: 6., 11., 18., 27., 29.
uzmanīgās dienas: 1. – 3., 10., 14. – 16., 21. – 24.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JŪNIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JŪNIJĀ.

Iz senču pūra: Ziedu mēnesis

12. jūnijs – Vasarsvētki. Ieskandina Jāņu paražas. Ticīgie atzīmē Svētā Gara izliešanas svētkus, kas vēstī par to, kā Kristus mācekļiem tiek dots Svētais Gars.

20. jūnijs – Priekšjāņu diena. Uzkopj mājas, mazgā veļu, kurina pirti.

21. jūnijā plkst. 20:16 – Vasaras saulgrieži (Jāņi). Ar dziesmām sagaida saullēktu, aplīgo viens otru, noglabā vainagus visam gadam. No meijām sien pirtsslotas.

27. jūnijs – Septiņu gulētāju diena. Ja līst – līs septiņas dienas.

29. jūnijs – Pēterdiena. Visur deg līksmības ugunis. Līgo kā pa Jāņiem.


JŪNIJA ENERĢĒTIKA 

2. jūnijā plkst. 0:02 Jauns Mēness Dvīņu zīmē. Daļējs Saules aptumsums. Latvijā aptumsums nebūs redzams.

 Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama turpmāko mēnesi. Aptumsa laikā paveiktais nopietni ietekmē dzīvi.

+ Komunikabilitāte. Viegls flirts. Informācijas vākšana. Izglītošanās. Ceļojumi. Sarakste.

- Pakļaujamies citu ietekmei. Laika izšķiešana nevajadzīgos kontaktos.


15. jūnijā plkst. 23:13 Pilnmēness Strēlnieka zīmē. Pilns Mēness aptumsums. Lielākā daļa aptumsuma būs novērojama arī Latvijā.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku. Aptumsa laikā paveiktais nopietni ietekmē dzīvi.

+ Jutekliskums. Ideālisms. Tieksme filozofēt.

- Uzpūtība. Lepnība. Moralizēšana. Neapdomīgi pieļautas kļūdas.


Atslodzes dienas:

1. (gavēnis – pēcpusdienu, vakaru), 2. (gavēnis – pirmspusdienu), 3., 4., 9. (gavēnis - visu dienu), 10., 11., 14., 15. (gavēnis – pēcpusdienu, vakaru), 16. (gavēnis – pirmspusdienu), 19., 21., 23. (gavēnis - visu dienu), 30.

Labās nagu griešanas dienas:

5., 6., 7., 11., 12., 13., 14., 19., 20., 21., 22., 26., 27., 28., 29.

Augoša Mēnesī (5. – 12.) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (19. – 29.) – lēni.

EDIJA SPĀRES PROGNOZE.

PDF VERSIJA