Vērsis darīs omulīgus

No 20. aprīļa plkst. 13:17 līdz 21. maija plkst. 12:21 Saule atradīsies VĒRŠA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu VĒRŠA zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Grūtenais marts un aprīlis palikuši aiz muguras, dodot ceļu maija līdzenumiem.

Saules ieiešana miermīlīgajā un omulīga plaukuma apdvestajā Vērša zīmē allaž nomierina cilvēku prātus, padara praktiskākus un rosīgākus. Zemes darbu laiks, jo Vērsim kā Zemes stihijas pārstāvim tīk iemērkt rokas zemē. Šajā laikā iederētos visi sakošanas darbi no ķermeņa līdz laukiem. Mazliet gan jāļauj Vērsim iešūpoties, jo vēl līdz 23. aprīlim debesīs valda Merkura cilpa (retrogrāds), kas visu aprīli locīja-mocīja prātus un biznesu un vienu otru savā darbībā atsvieda tālu atpakaļ. Līdz ar otrajām Lieldienām, beidzot izdosies savest kārtībā iepriekš nepaveikto.

Dzīvei pipariņu piedos Venēras atrašanās Auna zīmē, padarot "asinis karstas" un ierasto marta mīlas trakumu pārceļot vēlīnāk uz laiku no 21. aprīļa līdz 16. maijam.

Ies karsti burtiski un visādi citādi, kūla kūpēs, vārdi atradīs paši ceļu kā "ar āmuru pa pieri", raksturā ugunīgākās personas kļūs nevaldāmas. Cilvēku dzīve pēc nogurdinošās ziemas iegūs "otru elpu". Lielai saimnieciskai rosībai gan vēl netiek dota zaļā gaisma, tā iedegsies pēc Jāņu periodā, tomēr sēt un stādīt, tirgot un remontēt ieteicams kā vēl nekad.

Valstiskā līmenī gaidāmi spilgti notikumi, tajā skaitā ar medicīnu un pakalpojumu sektoru saistīti. Iespējams, mūs sagaidīs jauns nodokļa slogs, ticams, būtiskas izmaiņas esošajā nodokļu politikā. Valstiski un individuāli būs ļoti daudz cerību, alku un dzinuļu... Lai arī tiem bieži vien vēlāk nebūs seguma, nedarīt neko vienkārši nevarēs...

Īpašas pieminēšanas vērts ir kolektīvo planētu - transformācijas vēstneša Plūtona un pārmaiņu radītāja Urāna - saķeršanās (kvadrāts) turpmāko četru gadu garumā. Iepriekš šāds periods bija pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados, kas pasaulei atnesa virkni nacionāli totalitāru un autoritāru režīmu rašanos. Atšķirībā no tā laika, šajā ciklā pārmaiņu uzsvars būs ne tik daudz uz nacionāliem, cik uz ekonomiski saimnieciskiem un ekoloģiskiem jautājumiem. Pieaugs valsts loma ekonomikā, pārmaiņas iekārtā skars valstis, kas nosaka toni pasaulē. Un šābrīža ekoloģiskās katastrofas, diemžēl, ir tikai sākums...

MAIJA
sekmīgās dienas: 5., 10., 12., 16., 18., 19., 25., 29.
uzmanīgās dienas: 1., 3., 4., 8., 14., 15., 17., 22., 23., 27.

 

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ MAIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MAIJĀ.

Iz senču pūra: Lapu mēnesis

1. maijs – Lapu diena. Jāsaudzē dabu.

MAIJA ENERĢĒTIKA

3. maijā plkst. 9:50 Jauns Mēness Vērša zīmē.
Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Miermīlība, komforts, apmierinātība. Zeme zem kājām nešūpojas. Mājas darbi, sadzīves problēmu risināšana, rutīnas darbi. Masāžas. Praktiski pirkumi.

- Spītība un cietpaurība. Reakcija uz notiekošo gausāka, domas nejoņo tik ātri. Ieraušanās savā čaulā.

17. maijā plkst. 14:08 Pilnmēness Skorpiona zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Intuīcija. Pašanalīze. Mainies uz augšu! Interesē noslēpumi, mistika. Seksualitātes pilnbrieds.

Kaislības. Aizkaitinājums. Nervozitāte. Drūmas domas. Krišana kārdinājumā. Krīze. Noziegumi.

Atslodzes dienas:

3. (gavēnis – visu dienu), 7., 8., 10. (gavēnis – pēcpusdienā, vakarā), 11. (gavēnis – pirmspusdienu), 12., 17. (gavēnis - visu dienu), 22., 24. (gavēnis – pēcpusdienā, vakarā), 25. (gavēnis – pirmspusdienu).

Ilustrācija: www.amelkovics.lv

PDF VERSIJA.