ŪDENSVĪRA LAIKA ZĪMOGS

No 20. janvāra pl. 5:51 līdz 18. februāra pl. 19:59 Saule atradīsies ŪDENSVĪRA zīmē.

Par dažādu planētu cikliem un to skaidrojošo ietekmi var lasīt šeit.

Veneras cilpas.

Ievies eiro sev labvēlīgā laikā.

Planētu cilpas. 

Kā plānot nākamo gadu.

Gada un ceturkšņu astroprognozes ekonomikā, sabiedrībā, attiecībās.  

Austrumu gada horoskopi

Saturna Skola - laika gars ar 2,5 gadu pamācošu nosacījumu ciklu. 

Ilustrācija: www.karikatura.lv

Kā sagaidīt Austrumu gadumiju -
30. janvāri plkst.
 23:39

Pats Austrumu gada sākums padevies tāds sarežģīts, zīmējot debesīs, planētu mijiedarbībā vienu lielu krusta zīmi. Tādēļ īpaši svarīgi izrādīt savu pretimnākšanu jaunajam gadam.

Apģērbā jādominē zilām vai sarkanām krāsām.

Var un vajag izvēlēties koka izstrādājumus, kā arī pakavus laimes liešanās, talismanu izvietošanā. Sēdēt pie galda derētu pakava veidā.

Skaidrs, ka Jaunā gada naktī Zirgi runā :)

Vajadzīgs iespaidiem bagāts notikums, šovs, bet ar augstu komfortu un smalku ēdienu.

Svarīgi atrasties pašā notikumu epicentrā.

Derēs teātra, kluba, pasākuma, deju vai mūzikas priekšnesuma apmeklējums.

Svarīgi būt kopā ar sev tuviem cilvēkiem un izpildīt ikgadējās tradīcijas, tikai jaunās skaņās un kuplākā pulkā.

Un - visu dari pats, draugs!

Turpinās planētu cilpas...

Jāatzīst, ka 2014. gada sākums ir retrogrādiem periodiem pārbagāts, kas nozīmē, ka pretrunā ar jaunām darbībām. Padodas viss, kas ir vērsts ar skatu atpakaļ, uz paveikto, uz sakārtošanu, pārskatīšanu. Īpaši, ja vienā laikā pārklājas vairāku planētu retrogrādi.

Īpašu retrogrādo planētu pārbaudījumu izjutīs uzņēmēji laika posmā no 06. 02. līdz 20.07. Proti, šā perioda sākumā no 6. februāra vispirms biznesam muguru pagriež debesu sakarnieks Merkurs, radot Dižčika periodu un nopietnas komunikāciju problēmas. Tik tikko atguvušies 28.02. jau nākamajā dienā 01.03. biznesu ķer jebkurai darbībai svarīgais Marss (tā jau atrodas sev neizdevīgajā Svaru zīmē), sašūpojot jebkuru partnerību un darbus līdz pat 20. maijam. Ar to vēl nav gana – dienu vēlāk – 2. martā arī trešā biznesa planēta, kas atbild par stabilitāti un ilgtermiņa izturību Saturns, līdz pat 20. jūlijam sāk mest ačgārnās debesu cilpas. Tas nozīmē, ka nekādu lielu izaugsmi, attīstību uz priekšu nevar plānot, Jānodarbina ar pārkārtojumiem, esošā tirgus apgūšanu un pilotprojektiem. Šajā laikā uzzināsiet, cik dārgi maksā kļūdīšanās. Gatavojoties šim laikam, neliek „visas olas vienā groziņā”, neparedz konkrētus darbus. Pielāgojas mainīgiem apstākļiem un laikus nodrošinās pret provizoriskiem riskiem.    

Retrogrāds Merkurs jeb Dižčika laiks
(īpaši, kad pārklājas ar ikdienas čika laikiem)

6.02. plkst. 23:44 - 28.02. plkst. 16:00 Ūdensvīra zīmē.

Šajā laikā tiek bremzēta visa veida ar komunikācija, ar transportu saistīti jautājumi. Politiķi izpļāpās noslēpumus un neveiksmīgi izteiksies. Cilvēku personīgā saskarsme būs apgrūtināta, tajā vērojams negodīgums, neadekvātu vārdu birums. Draugi strīdēsies par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos. Skolnieki diktātos un sacerējumos pieļaus vairāk kļūdu nekā parasti. Tiks kavētas tikšanās. „Uzkārsies” projekti un datori. Autoavārijas un aviokatastrofas kļūs ierastāka lieta. Jaunumi izrādīsies tikai baumas. Retrogrādā Merkura laikā nevajadzētu akli uzticēties informācijai un rūpīgāk izmantot personiskās saskarsmes līdzekļus - vēstules, tālruni, e-pastu. Šajā laikā nevajag sākt ar tirdzniecību, transportu, komunikāciju saistītus projektus.

PLANĒTU CILPU KALENDĀRS.

Biznesā

Jauna Mēness sākuma perioda pirmā nedēļa 1. februāris – 6. februāris starp Planētu Cilpām ir izmantojams kā ilgtermiņa atspēriena punkts. 

Gatavojamies retrogrādajam Merkura un pēc tam arī vēl nozīmīgākam Marsa/Saturna periodam jeb biznesa tukšgaitai. Viss, ko ar nākotnes plāniem („uz āru”, biznesam) pasāksiet šajā laikā, ir kā bezjēdzīga zirgu dzīšana līdz putas pa muti nāk...

SVARĪGI! Astrologi.lv ir izveidojuši īpašos stacionāros stāvokļus Dienas ASTRO FONA kalendārā. 

Stacionāra planēta. Pirms planēta pagriežas Direktā vai Retrogrādā pozīcijā, vispirms tā šķietami apstājas (S). Atkarībā no planētas tas notiek no dažām stundām līdz pat vairākām dienām pirms pozīcijas maiņas. 
Tas ir ļoti spēcīgs visas planetārās enerģētikas koncentrēšanās brīdis. Visa planētas enerģētika ir kā "savilkta dūrē". Lielisks brīdis pārdomātiem un ļoti svarīgiem soļiem. Tomēr jāsaprot, ja "kaut kas noies greizi", tad arī skāde būs milzīga. Tas atkarīgs no planētas tābrīža aspektiem un cilvēka perosnīgā horoskopa saspēles. SEKO LĪDZI!

Attiecībās

Sievietes (Venera Mežāzī – līdz 5. martam) – labākajā gadījumā organizētas un saturīgas, visādi citādi – iesprostotās situācijās nonākušas, vēsas, atturīgas (seksa atturība Veneras cilpas periodā līdz 31.janvārim ir normāli). Šajā laikā dāmām jāievēro lielāka pašdisciplīna un jācenšas neizjaukt to, kas kaut cik stabili vēl turas. Kārtībai ir liela nozīme! Taisnība – katram sava!

Vīrieši (Marss Svaros – līdz 26. jūlijam) – nonākuši ilgstoši mulsinošā situācijā. Vīrišķā planēta dēļ savas cilpas pārlieku ilgi uzturēsies ciemos pie pretpola un reizē pārinieces Veneras pārvaldītās Svaru zīmes. Neizlēmība, mīņāšanās uz vietas. Aktīvas sabiedriskās attiecības, kam pietrūkst satura. Tā kā Svaru zīme mūsu platuma grādos ir lēni uzlecoša, daudziem tieši šī zīmē atrodas uz ASC, kas nozīmē, ka līdz pat jūlijam Marss tricelēs egoismu pa visām maliņām. Visiem pārējiem jāpavēro, kāda tēma jau kopš 7. decembra ir uzmanības degpunktā, kur notiek galvenās aktivitātes. Ar to arī cīnīsies visu pusgadu!

Kopējā Veneras un Marsa saspēlē: Ledus laikmets. Vīriem – atkusnis – tādi svārstīgi, neizlēmīgi; sievām – saldētava – prasības, kontrole, spiediens, atturība! Sarunas, balansējot starp darījuma stilu un pavēlniecisku toni. Kas vienam nieki, otram svarīgi bez gala.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ FEBRUĀRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā februārī.

SENČU KALENDĀRS

2. februāris – Sveču diena.

Vajag gardi mieloties, daudz smieties. Neiet mežā, lai nevestu čūskas mājās. Neada, nesukā matus, lai tie nebūtu sveķaini. Ja Sveču dienā salst, tad būs auksts pavasaris. Ja Sveču dienā spīd saule, tad vēl būs daudz sniega.

5.februāris – Agates diena.

Ar šajā dienā svētītu maizi sargā māju no uguns un lopus no slimībām. Ja Agates dienā ir stiprs sals, tad tas būs vēl tikai trīs dienas.

24.februāris – Matīsa diena.

Dzīvā radība sāk mosties no ziemas miega. Neko nestrādā, lai padarīto pēc tam kukaiņi neēstu. Vakarā istabā nededzina uguni, lai vasarā nav niknu mušu. Jo aukstāka Matīsa diena, jo siltāka būs Ģertrūdes diena – 17. marts.

FEBRUĀRA ENERĢĒTIKA

30. janvārī plkst. 23:39 Jauns Mēness Ūdensvīra zīmē un Austrumu Koka Zirga gada sākums.

 Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama visa Mēness cikla garumā. Pirmās trīs Mēness dienas ieteicams nodarboties ar darbu plānošanu un mērķu uzstādīšanu.

+ Oriģinalitāte. Intelektuālisms. Redzējums. Domubiedri. Draugi. Interešu grupas. Internets. Jaunākās tehnoloģijas. Fondi, sabiedriskās organizācijas, biedrības. Spožas idejas. Reklāma. Iespējama veiksme loterijās.
- Kaprīzes. Revolucionārs pūļa instinkts. Izteiktas garastāvokļa svārstības. Ļoti uzmanīgi jārīkojas ar elektrību.

15. februārī plkst. 1:53 Pilnmēness Lauvas zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Mīlestība. Komplimenti. Dāvanas. Elegance. Sevis izcelšana. Māksla. Radoši darbi. Bērni. Tuvība. Sports. Izklaides. Veiksme.

- Egocentrisms. Nemiers un spriedze. Situācijas dramatizēšana. Bezjēdzīga laika nosišana.

 

FEBRUĀRA sekmīgās dienas:
1., 2., 3., 5., 8., 9., 10., 13., 20., 23., 24. 27.