VĒRŠA LAIKA ZĪMOGS

No 20. aprīļa pl. 6:55 līdz 21. maijam pl. 5:59 Saule atradīsies Vērša zīmē.

JaunMēness 29.04. - akcenti

SUPERHOROSKOPI.LV

JaunMēness 30.03. - akcenti

Arī aprīļa nogales un paša maija sākuma toni noteiks 29.aprīļa aptumsums.

Spriedzes pilna planētu ietekme, kas mijiedarbībā veido LIELO KRUSTU.

Spēcīgākā ietekme: 13.04. - 15.05. Tricinās, ko vien spēj! Ilustrācija

Biznesā

Biznesa vidi nopietni ietekmēs darbības planētas Marsa un ilgtermiņa stratēģijas planēta Saturna cilpas (retrogrādais stāvoklis), par ko jau rakstīts marta prognozēs.

RetroMarsa un RetroSaturna cilpas.

Biznesa veidošanu gana burtiski var salīdzināt ar to ainu, kāda veidojas regulāri debesjumā – planētas leņķiski sastājas kvadrātos. Tas astroloģijā ir spriedzes informācijas nesējs. Salīdzinot, varētu teikt, ka biznesa pārvietošanās ir kā ar kvadrātainu riteni. Pabraukt uz priekšu jau var, bet ērtības pamaz.

Viena no vadošajām tendencēm ir atdalīšanas, atvienošanās, saistību saraušanas u.tml. Arī tās savienības, kas izveidosies, visticamāk tiks pārveidotas. Nestabils laiks.

Īpaša uzmanība ar tehnoloģijām, tehniku, lidošanām un satiksmi kā tādu. Rūpīgi jāapdomā vai jebkāda pārvietošanās ir patiesi vajadzīga.

Uzņēmuma iekšējai pārkārtošanai, reorganizācijai, plānu pārstrādei u.c. darbībām, kas neparedz tiešu aktīvu virzību uz priekšu tirgū – īstais laiks!

Jaunus amatus ieteicams ieņemt uz pārbaudes laiku – pagaidu režīmā, lai pēc 20. maija noslēgtu saturīgāku līgumu.

Auto neiegādājas līdz pat jūlija nogalei.

Tādēļ kopumā visa harmoniskā biznesa vide gaida 20. maiju, kad Marss beidz mest savu cilpu!

Laiks svarīgiem darbiem gan nav ilgs: 20.05 - 7.06. Tieši 7. jūnijā iestājas Dižčika laiks, kas atkal kavē līgumiskās, tirdzniecības, transporta sfēras un rada lielu kļūdu risku! 

Astroloģiski aprīlī/maijā: jebkurš vīrietis kurš slēdz līgumu ar sievieti nodod viņai lielākus ieguvumus. Sievietēm labāks planētu stāvoklis.

Attiecībās

Joprojām sievietes ir jaudīgākas par vīriešiem! Vienīgi atšķirībā no aprīļa, sievietes uzvedība būs saraustītāka, neprognozējama, apjukušāka un ar lielu tendenci saraut attiecību saites. 

Sievietes (Venera Aunā 3.05.- 29.05.) kļūst kareivīgi uzstājīgas, neapdomīgas, ar puniem pierē. Venera Aunā nejūtas omulīgi, lai neteiktu, ka tā ir iekāpusi šaurās biksēs, kas spiež pa visām vīlēm! Un kādam par to visu jābūt vainīgam! Vainīgais atrasts, jo tieši pretējā Svaru zīmē mīņajas vīrišķais Marss svārstīgajos un iztapīgajos Svaros. Tas arī dabūs trūkties! Sievietām patiks pacelt balsi un pat roku! 

Sievietes dīvainā uzvedības destrukciju laiks 10.05. -  19.05. Īpaši izdalāmi: 11.05., 14.05. (+Pilnmēness), 18.05.

Vīrieši (Marsa cilpa Svaros – līdz 26. jūlijam) – nonākuši ilgstoši mulsinošā situācijā. Vīrišķā planēta dēļ savas cilpas pārlieku ilgi uzturēsies ciemos pie pretpola un reizē pārinieces Veneras pārvaldītās Svaru zīmes. Neizlēmība, mīņāšanās uz vietas. Aktīvas sabiedriskās attiecības, kam pietrūkst satura. Tā kā Svaru zīme mūsu platuma grādos ir lēni uzlecoša, daudziem tieši šī zīmē atrodas uz ASC, kas nozīmē, ka līdz pat jūlijam Marss tricelēs egoismu pa visām maliņām. Visiem pārējiem jāpavēro, kāda tēma jau kopš 7. decembra ir uzmanības degpunktā, kur notiek galvenās aktivitātes. Ar to arī cīnīsies visu pusgadu!

Kopējā Veneras un Marsa saspēlē ir pretstāve, spriedze, viens liels juceklis, triceklis un nervu patēriņš.

Sievietes grēks ir krist histērijā, vīrieša - pievienoties, nestāvēt tam mierīgi pāri. 

MAIJA sekmīgās dienas: 6., 9., 19., 22., 26.

Jaunums! Maģiskās dienas, kurās var ietekmēt nākamo 8 dienu ciklu: 1., 9., 17., 27. 

 

Par dažādu planētu cikliem un to skaidrojošo ietekmi var lasīt šeit.

Planētu cilpas. 

Kā plānot nākamo gadu.

Saturna Skola - laika gars ar 2,5 gadu pamācošu nosacījumu ciklu. 

PLANĒTU CILPU KALENDĀRS.

 

NUMO PRO - izvērsti individuālās prognozes gadam, mēnesim, dienai, kā arī cikli un periodi visam mūžam!

 

Austrumu gada horoskopi