ASTROEPIFĀNIJA JAUNAVAS LAIKAM

No 22. augusta plkst. 20:07 līdz 22. septembrim plkst. 17:49 Saule atradīsies JAUNAVAS zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Jaunavas zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu “pastaiga” debesjumā.

 Saule Jaunavas zīmē allaž līdzīga rūpīgai kamolā tinējai, kura norūpējusies, lai darbs padarīts godam, lai dzijas pietiktu, lai citiem vēl patiktu un pāri nekas nepaliktu. Merkura (pārvaldnieks) kūrētā Jaunava informāciju analizē, vētī un allaž kritiski izvērtē visu, nebūdama pat droša par to vai nevajadzētu arī pašu vētītāju vēl izvētīt. Jaunava plāno neiespējami daudz un paveikusi jau tā pusi kā varoņdarbu atskārš, cik nelaimīga divējādi – uzkraujot sev tik daudz un nepaveicot cerēto.  Domā daudz, daudz arī dara un tik un tā neliktu pati sevi starp pirmrindniekiem. Godkārīgajai Saulei Jaunavas taka ir drusku par parastu, tomēr rudens auglības laiks tieši aplaimojas caur Jaunavas strādīgumu. Tāds būs laiks un tādi būsim mēs.

Saules ceļā septembra sākums Iezīmēs opozīciju ar Neptūnu. Gaidāmi slideni pavērsieni, miglas pūšana acīs, grūtības personiskajās, biznesa un dvēseles-ticības lietās.

Merkurs 1. septembrī sparīgi ieies sev radniecīgajā Jaunavas zīmē, kur uzturēsies līdz pat 17. septembrim. Daudz kontaktu. Runas par darbiem. Visu vērtēsim un ik pa laikam maldīsimies 3 priedēs.

Venera 6. septembrī (līdz 3. oktobrim) kusīs savā lepnībā un slavas kārē, modes industrijas paspārnē.

Marss 23. augustā (līdz 7. oktobrim) uzmeklē sev radniecīgo Skorpiona zīmi.

Sīkāk par planētu nozīmi, atrodoties konkrētā zīmē, lasi Dienas astro fons.

Tas viss ir tikai iesildīšanās oktobra sākuma nozīmīgākajām pārmaiņām, kad uz 2,5 gadu  periodu Saturns pāries Skorpiona zīmē., bet Jupiters uiz visu gada nogali pagriezīsies retrogrāds. Par to vēl rakstīsim.

Biznesā

Līdz pat oktobra sākumam nopietni pārskatāms biznesa stratēģijas un partnerības jautājumi. Sākot ar oktobri uz turpmākiem 2,5 gadiem, piemēram, kredītus ņems tikai neprātīgie vai ārkārtīgi kārtīgie. Septembrī iesakāms iniciēt daudzus aizsākumus.

Attiecībās

Sievietes (Venera Lauvā) kļūs valdonīgas, uz krāšņumu un izrādīšanos tendētas. Mīlēs ziedus un uzslavas. Lepnums kļūst par dāmu karogu. Īstas Lauvenes pamodīsies pat iepriekš redzētajos zaķīšos.

Vīrieši (Marss Skorpionā) – vara, nauda sekss. Kas vēl vairāk vajadzīgs... Nīsti vai mīli – tāds ir jautājums.

Dabiskā pretruna starp sievišķo un vīrišķo jeb šajā gadījumā Lauvu un Skorpionu kulminēs 27. septembrī.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ SEPTEMBRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā Septembrī.

Viršu mēnesis

22. septembris plkst. 17:49 – Rudens Saulgrieži.

Saule maina savu ritējumu – diena un nakts ir vienāda garuma. Senlatviešiem saulgriežu svinības laika gaitā saplūda ar ražas novākšanas svētkiem Apjumībām jeb Miķeļiem. Kā jau pa svētkiem, kad ēdamā visvairāk, tiek dūšīgi ēsts un dzerts, cenšoties smelt spēku un enerģiju, kas palīdzētu sagaidīt jaunu pavasari. Svētvietās notiek ziedošanas rituāli auglības spēkiem pateicībā par labo ražu. Uguns rituāli kalpo kā aizsargelements gan pret visu ļauno, gan labklājības celšanai un harmonijas radīšanai.


29. septembris – Miķeļdiena, Rudens svētki, Appļāvības, Apjumības.

Visai labībai jābūt novāktai un zem jumta. Precību laika beigas.

30. septembris – sākas veļu laiks.

SEPTEMBRA ENERĢĒTIKA

31. augustā plkst. 16:58 Pilnmēness Zivju zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Fantāzija. Iejūtība. Ideālisms. Romantika. Godīgums. Palīdzība. 

Nemiers. Vientulība. Sevis žēlošana. Noslēpumi. TV mānija.

16. septembrī plkst. 5:11 Jauns Mēness Jaunavas zīmē.

Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.
+ Vērošana un analizēšana. Septiņreiz nomēri – vienreiz nogriez! Darbi, kas prasa precizitāti un loģisko domāšanu. Lietišķums. Ekskursija zaļumos. Organisma attīrīšanas kūres.

Atturība. Kritika. Strīdi. Pedantiskums. Kašķīgums. Mežā saredz tikai atsevišķus kokus.

              
30. septembrī plkst. 6:19 Pilnmēness Auna zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Radīšana. Entuziasms. Cīņasspars. Zemapziņas impulsi. Bezbailība.

Konflikti. Kautiņi. Rupjības. Kritiskas situācijas.

HOROSKOPI ZODIAKA ZĪMĒM LASĀMI ŠEIT.

SEPTEMBRA

sekmīgās dienas: 11., 17., 24., 25.
uzmanīgās dienas: 1. - 8., 16., 19., 28. - 30.