Vērša pacietības mērs

No 20. aprīļa plkst. 7:30 līdz 21. maijam plkst. 6:34 Saule atradīsies VĒRŠA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Vērša zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Līdz ar Saules ieiešanu Vērša zīmē sākas dabas briedinājumu un skaistās harmonijas periods. Vētraino pavasara emociju trakumu nomaina omulīgs miers un vajadzība parūpēties par dzīves finansiālo un fizisko pusi. Daudzi un dažādi dārza darbi izkrāso ikdienu, piešķirot veikumam vienlīdz skaistumu un lietderību. Saule kā diennakts redzamās daļas pārvaldniece, kas vairāk ietekmē vīrišķo dzimumu, mijiedarbībā ar citām planētām šomēnes bremzēs vīriešu spējas pildīt solījumus, „līdzēs" uzņemties neizpildāmus darbus un kļūdīties biežāk nekā parasti. Izeja ir tikai viena: turēt sevi rokās un piebremzēt visuvarošo iedabu. Pacietību, draugi!

Uz sievietēm vairāk attiecināmā mīlas pārvaldniece Venēra 25. aprīlī ieiet draiskajā Dvīņu zīmē, kur atradīsies līdz 20. maijam. Mīlas dzīve kļūs kā dzirkstošs šampanietis, kā tauriņš-viendienītis pavasara debesīs. Trauksmainākais laiks un pārbaudījums attiecībām būs maija viducis, kad tik tikko draiskoties sākušo Venēru savaldīs, saķēdēs un atsēdinās virkne „stingro" planētu. Starp rozā brillēm, sapņainām ilūzijām un reālu atsēdienu var paiet pavisam īss brīdis.

Joprojām biznesam, dokumentu kārtošanai, autolietām nevēlīgs laiks ir līdz 12. maijam, kad retrogrādais (no zemes raugoties - atpakaļejošais) Merkurs, metot savu pārdomu cilpu, mežģa prātus un darbus. Par nopietniem pirkumiem šajā laikā var tikai vien domāt. Vislabāk šo periodu sīkās traģēdijas sajutīs Dvīņu, Jaunava, Vērša, Skorpiona, Lauvas, Ūdensvīra zīmju pārstāvji.

Valstiskā mērogā var tikt vēlreiz revidēts nodokļu slogs, mazināta birokrātija un aparāts, izvilktas paputējušās ekonomistu koncepcijas un radīti vēlāk nevienam nevajadzīgi „šedevri".

MAIJA

sekmīgās dienas: 1., 3., 4., 8., 18., 25.

uzmanīgās dienas: 2., 6., 16., 10., 12., 14., 20., 28., 31.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ MAIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MAIJĀ.

Iz senču pūra:

Lapu mēnesis

1. maijs - Lapu diena. Jāsaudzē dabu.

23. maijs - Vasarsvētki. Ieskandina Jāņu paražas.

MAIJA ENERĢĒTIKA

14. maijā plkst. 4:04 Jauns Mēness Vērša zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Miermīlība, komforts, apmierinātība. Zeme zem kājām nešūpojas. Mājas darbi, sadzīves problēmu risināšana, rutīnas darbi. Masāžas. Praktiski pirkumi.

- Spītība un cietpaurība. Reakcija uz notiekošo gausāka, domas nejoņo tik ātri. Ieraušanās savā čaulā.

28. maijā plkst. 2:07 Pilnmēness Strēlnieka zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Entuziasms. Jutekliskums. Ideālisms. Tieksme filozofēt. Interese par politiku.

- Uzpūtība. Lepnība. Moralizēšana.

Atslodzes dienas:

4., 6., 7., 9., 10., 13., 14., 16., 20., 21., 22., 23., 26., 28.

14., 28. (gavēnis - visu dienu), 27. ,14.(gavēnis - pēcpusdienu), 6.,21., (gavēnis - pirmspusdienu).

Labās nagu griešanas dienas:

2. - 5., 9., 10. - 12., 16. - 19., 24. - 27.
Augoša Mēnesī (17. - 25. maijs) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (2. - 11. maijs) - lēni.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".