Darbs dara darītāju

No 23. augusta plkst. 9.23 līdz 23. septembrim plkst. 7.03 (Rīgas laiks) Saule atradīsies JAUNAVAS zīmē.
Saules atrašanās Jaunavas zīmē ieviesīs korekcijas cilvēku plānos - tos rūpīgāk pārskatīs, vairāk laika veltot darbam un darba apstākļu uzlabošanai, mazāk, lai apmierinātu personīgās baudas. Cilvēki kritiskāk vētīs notiekošo visapkārt, mēģinot nošķirt graudus no pelavām. Jaunava ir latviešu zīme, tāpēc vai katrs slavēs darba tikumu un centīsies darboties pēc iespējas ražīgāk. Modē nāks čaklums un veselības kūres pie dabas krūts.

27. augustā arī "sakarnieks" Merkurs ieies Jaunavas zīmē, pastiprinot Saules izgaismoto smalkumu un detaļu pasauli. Svarīgi ikdienas skrejā nepazaudēt kopskatu. Interešu lokā nonāks matemātika, zinātne, literatūra, medicīna, ķīmija, filozofija, filoloģija, pedagoģija un audzināšana.

6. septembrī arī dzīves harmonizētāja Venera ieies Jaunavā, bremzējot Lauvas zvaigznājā ieskrējušās jūtas un piešķirot tām vairāk aprēķina. Domas vairāk grozīsies ap profesiju un darbu, mazāk - šauri personiskās interesēs.

8. septembrī Marss ieies Svaru zīmē. Marsa militārisms Veneras pārvaldītajā sievišķi trauslajā vidē jūtas vājš un neaizsargāts. Jāizvairās no uzpūtības, godkārības un kaisles mīlas jautājumos. Marsam Svaros 13. septembrī pievienosies arī Merkurs, daudzinot likuma burtu, vārda spēku un nepieciešamību pēc harmoniska dialoga. Skaists jāvārds laulībās.

Iekļauties Mēness ciklā

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus, tīkamās nodarbes, kad esam pavisam vieni. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. SEPTEMBRĪ Mēness ciklā ir divi ļoti zīmīgi brīži - Mēness un Saules aptumsums. Saules aptumsums notiek, kad Mēness iestājas starp Zemi un Sauli un aizsedz Saules disku. Mēness aptumsums notiek, kad Zeme atrodas starp Sauli un Mēnesi un Mēness ieiet Zemes ēnā. Proti, Saules aptumsums iespējams tikai jaunmēnesī, bet Mēness aptumsums - pilnmēnesī.

Pilnmēness Zivīs
7. septembris plkst. 21.42
un daļējs Mēness aptumsums
7. septembris plkst. 21.51

Redzams Austrumeiropā, Āfrikā, Āzijā un Austrālijā. Rīgā aptumsuma gaita: sākums 13.04. Maksimālā fāze, kad Mēness disks tiks nosegts par piektdaļu, būs 21.51. Aptumsums beigsies plkst. 22.38. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas. Ja sirgstat ar kādu atkarību, trīs diennaktis pirms aptumsuma visvieglāk tiksiet no tā vaļā. Alkohola, nikotīna un citu uzbudinošu vielu lietošanai šajā laikā var būt neprognozējamas sekas. Aptumsuma kulminācijas brīdī vislabāk ir apgulties un koncentrēties gaišām domām. Derētu noskaitīt lūgšanu, pateicoties kosmosam par atbalstu tik nozīmīgā brīdī. Aptumsuma spēks būs sajūtams vēl trīs diennaktis, tādēļ šajās dienās slikti vēlētais kā bumerangs trāpīs pašam ļauno domu paudējam.

Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astroloģija matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka matu griešana var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Tibetas mēness kalendārs septembrī kā labvēlīgas matu griešanai iesaka šādas dienas:

1. - piesaista ilgdzīvošanu, labu veselību un padara citu acīs pievilcīgāku;

4. - izsauc pastiprinātas priekšnojautas, paredzēšanas spējas un gaišredzību;

6. - piesaista veiksmi darījumos, uzlabo finansiālo stāvokli, vairo mantu un labvēlību no priekšniecības puses;

11. - pagarina cilvēka mūžu;

12. - prieks un daile;

13. - veicina īpašuma pieaugumu; var atlabt pēc kādas kaites; draud pieaugt liekais svars; 14. - sniedz sejai skaistu ādas krāsu, veicina labklājību;

17., 18., 19 - prieks un laime;20. - cilvēks kļūs apburošāks;

27. - veicina vajadzību pēc privātīpašuma, cilvēks kļūs turīgāks.

Jauns Mēness Jaunavā
22. septembrī plkst. 14.45
Gredzenveida saules aptumsums
22. septembrī plkst. 14.41
Redzams Gvajanā un Atlantijas okeāna dienvidu daļā. Daļēji redzams Dienvidamerikas austrumu daļā, Atlantijas okeāna dienvidu daļa un Āfrikas dienvidrietumu daļā.
Lai arī Latvijā gredzenveida saules aptumsums nebūs redzams, kopējā enerģētika ietekmēs jūtīgākos cilvēkus, kā arī ceļotājus. Īpašu uzmanību savai rīcībai un domām gan saules, gan mēness aptumsumu laikā jāpievērš cilvēkiem ar spēcīgu Zivs un Jaunavas, kā arī Svaru un Auna akcentu dzimšanas horoskopā.
Uzmanību: notikumiem, kas plānoti mēness un saules aptumsuma laikā, var būt karmiskas un neprognozējamas sekas!

Katrs aptumsums ir kā jauna cikla sākums, kura laikā "iesēto" "pļausim" vēl ilgi pēc tam. Turklāt aptumsumi provocē cilvēku dvēseles melno pusi, emocijas sit augstu vilni, tādēļ vairāk nekā citkārt gribēsies pārkāpt nospraustās robežas. Ieteicams nepārēsties vai nepārslogot sevi ar sporta nodarbībām. Pievērsiet uzmanību hroniskām kaitēm - turiet "drapes" pa rokai. Iespējamas dīvainības dzīvnieku uzvedībā.Bērnus, kuri dzims šajos aptumsumos, sagaidīs īpašs liktenis.Reģionos, kas ietilpst aptumsumu zonā, iespējamas liela mēroga politiskas ažiotāžas un kataklizmas.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".