DARBA MĪLESTĪBA un partnerības „pirmizrādes"

No 22. augusta plkst. 21:02 līdz 22. septembrim plkst. 18:44 Saule atradīsies JAUNAVAS zīmē. Savu nokrāsu laikam un cilvēku sajūtām iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saule Jaunavas zīmē izceļ latvisko tikumu un darba prieku. Laika ritumam turpmāk piedienēsies paruna „Zem gulošas siekstas ūdens netek" un "Darbs dara darītāju". Laika ietekmē cilvēki kļūs praktiski, saimnieciski un taupīgi. Bet labākie palīgi ikdienas solī būs reālisms, aprēķins, sistemātiskums, plānošana, loģika, kritika, darba mīlestība un strādātgriba. Īpaša loma būs veselīgam dzīvesveidam un uzturam. Praktisko laika plūdumu gan „atmiekšķē" veselu trīs planētu - Merkura, Venēras un Marsa - uzturēšanās skaistumu, sabiedrību un mākslu mīlošajā Svaru zīmē. Aktīvajam Marsam, kurš harmonijas apdullināts neizlēmīgi Svaru zīmē „ietipināja" jau 19. augustā, 29. augustā pievienosies debesu sakarnieks Merkurs, bet dienu vēlāk simpātiju pārvaldniece Venēra. Turpmāko mēneša laikā daudzas attiecības piedzīvos jēgpilnu lēcienu uz augšu, kāzu skaits daudzkāršosies un mākslas pasākumi var solīt veiksmīgu iznākumu.

Vēl kāds spožs mirklis ir divu pretpolu - Marsa un Venēras - „sadošanās rokās" mierpilnajā Svaru zīmē. Tas ir spēcīgs brīdis mīlas dzirkstelīti gaidošajiem, romantiķiem un kaislē tvīkstošajiem. Tās ir attiecību „pirmizrādes", kad gribas visu un uzreiz un spēcīgi un maigi. Sajūtu gamma būs tik dažāda un mētāsies no viena grāvja otrā, ne visiem būs pa spēkam to izturēt...

Uzņēmējiem ieteicams sakārtot visas svarīgākās līgumsaistības līdz 21. septembrim, jo pēcāk, kad savu raksturu parādīs Merkura ačgārnās (retrogrādas) cilpas, ievārītā putra pašiem būs vēl ilgi jāstrebj.

SEPTEMBRĪ

sekmīgās dienas: 3., 4., 12., 18., 20., 23., 26.

uzmanīgās dienas: 1., 2., 8., 14. - 16., 22., 28. - 30.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā SEPTEMBRĪ.

Zinību diena

Ar Jauna Mēneša vibrācijām Jaunavas zīmē sākas šā gada Zinību diena. Patiesi labvēlīgs laiks praktisku un noderīgu zinību ceļiem, kaut šajā mācību gadā var pietrūkt domu plašuma. Par negaidītiem pavērsieniem, būtiskām pārmaiņām un pat revolucionāriem uzstādījumiem gan nevarēsim sūdzēties...

Skolas, kas mācību gadu uzsāks pēc plkst. 15, būs lielāks ieguvējas. Lai nenokavētu pasākumus, neaizmirstu mājās dažādus sīkumus un nesakašķētos par niekiem, ieteiktu pievērst uzmanību Čika laikam no plkst. 12:02 līdz 14.44.

Iz senču pūra:

Viršu mēnesis

29. septembris - Miķeļdiena, Rudens svētki, Appļāvības, Apjumības. Visai labībai jābūt novāktai un zem jumta. Precību laika beigas. Sākas guļas un veļu laiks.

30. augustā plkst. plkst. 22:58. Jauns Mēness Jaunavas zīmē. Ietekmēs dzīvi visa mēneša garumā.

+ Vērošana un analizēšana. Septiņreiz nomēri - vienreiz nogriez. Darbi, kas prasa precizitāti un loģisko domāšanu. Lietišķums. Ekskursija zaļumos. Organisma attīrīšanas kūres.

- Atturība. Kritika. Strīdi. Pedantisms. Kašķīgums.

15. septembrī plkst. 12:13 Pilnmēness Zivju zīmē.

Ļoti spēcīgi ietekmēs Zivju, Jaunavas, Dvīņu un Strēlnieka zīmi. Labi jūtīsies Vēža, Skorpiona, Vērša un Mežāža zīmē dzimušie. Tikpat kā nemaz neietekmēs Auna, Lauvas, Svaru un Ūdensvīra zīmē dzimušos.

+ Fantāzija, iejūtība, ideālisms, sentimentalitāte, godīgums, taisnīgums. Mazgāties, peldēties, dzertu zāļu tējas. - Nemiers, vientulības, viegli sāpināmi. Fiziska pārpūle. Noslēpumi nāks gaismā.

Labās nagu griešanas septembra dienas:

Augoša Mēnesī (līdz 13. septembrim) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (17. - 27. septembrim) - lēni.

2., 4. (no plkst. 13), 16. (no plkst. 19:30) - 17. (līdz plkst. 19:30), 19. (līdz plkst. 20), 26. - uzlabo veselību;

3. (no plkst. 11:20), 17. (no plkst. 19:40) - 18. (līdz plkst. 19:50) - veiksme karjerā un biznesā;

5. (no plkst. 14:20) - 6. (līdz plkst. 15:30), 13. (līdz plkst. 19), 20. (līdz plkst. 20:40) - uzlabo mutes dobuma mikrofloru, stiprina zobus, samazina risku saslimt ar infekcijas slimībām;

9. (no plkst. 18:20) - 10. (līdz plkst. 18:40), 24. - stiprina imūnsistēmu, samazina svaru, labāk aug mati, uzlabot liesas darbību;

10. (no plkst. 18:42) - 11. (līdz plkst. 18:55), 25. - veicina finansiālu uzplaukumu, vīriešiem paaugstina potenci;

11. (no plkst. 18:56) - 12. (līdz plkst. 19:05), - palielina pievilcību un uzlabo personīgo dzīvi;

27. - nostiprina kaulus, sola ātru izveseļošanos, labi dzīst brūces,noņem zobu sāpes.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".